- Konu Sahibi ifsumnadial
-
evettttttttttttttt :) kiraz çıktıda yedim Allahtan
kaç haftalık oldn şimdi
kız sen doğurdunmuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kız sen doğurdunmuuuuuuuuuuuuuuuuuu
evet kızlar bende doğum yaptım malesef sezeryan olmak zorunda kaldım yüksek tansiyon nedeniyle
herneyse doğuma 85 kilo ile girdim 10 gün oldu doğum yapalı ve 75 kiloyum göbeğim b aya var şuan görenler içinde birtane daha var diyosezeryan olduğu içinde korse kullanamıyorum
bol bol sıvı ve çaylarda tüketiyorum ama bebeğime sütüm yetmiyor çok az geliyor sütümün acil artması lazım en çok sütü ne artırır kilolarımdanda geçtim bebeğime süt olsun yeter
evet kızlar bende doğum yaptım malesef sezeryan olmak zorunda kaldım yüksek tansiyon nedeniyle
herneyse doğuma 85 kilo ile girdim 10 gün oldu doğum yapalı ve 75 kiloyum göbeğim b aya var şuan görenler içinde birtane daha var diyosezeryan olduğu içinde korse kullanamıyorum
bol bol sıvı ve çaylarda tüketiyorum ama bebeğime sütüm yetmiyor çok az geliyor sütümün acil artması lazım en çok sütü ne artırır kilolarımdanda geçtim bebeğime süt olsun yeter
freedom tesekkür ederim.seninde bebegin hayirli olsun gözün aydin.allah anali babali büyütsün insallah.ben korseyi almadim annem verdi böyle pacali bacaklari popoyu karni kapsiyo.resimdeki korsedende var ama pek kullanisli degil sevmedim onu.korseyle göbek gercekten cok cabuk gidiyor.bende geceleri cikariyorum kan akisina bi zarari olur diye sonucta sikiyo.:))bugün tartildigimda 87 kilo geldim 12 kilo gitti 8 günde:)))allahim insallah diyetsiz rejimsiz eski kilolara dönmeyi nasip etsin.birde emzirme evet gercekten cok verdiyo birde bebegim cok sükür cok emen bir bebek nerdeyse her 1 bucuk saatte emiyo.birde sana sorum ben geceleri cok terliyorum.sende terliyormusun???bence onunda etkisi var zayiflamada.sonradan yalanci sancilarinda karni iceri cektigine inaniyorum.nezaman geceleri sancim olsa sabah göbegim biraz daha gitmis oluyor..
oyyyyyyyyy bitanelerim Allah analı babalı büyüsün rabbim banada nasip etsin inşallah bebişler in resimleri nerde bide melekleri görsem
sizeeeeeeeeeeeeee
benmde az kaldı inşallah
netten falan bakıp alayım bende paçalı bir tane, annemde paçalı olandan al diyordu ama kilo fazla nasıl olur bilemedim. alırım giyemem falan diyordum. sezeryan oldum ben vücut kolay toplayamıyor kendini, sadece yürüyüş yapabiliyorum, oda evde kolidorda. terlemeye gelince beni üşüme bile tutardı, tir itr titrerdim. inanılmaz bir terleme ve üşüme. sadece geceleri değil gün içersinde bile terliyorum. sürekli atlet değiştiriyorum. bu durumdan hiç hoşnut değilim
kilo vermem yavaşladı. haftada 1 yada 2 kilo versem yeter, 3 ayda eski kiloma gelirim. karnım hala ağrıyor, bu gün ebru şallı ile plates cd sini yapmaya çalıştım, şuan için mümkün değil. vaktim olursa yürüyorum kolidorda, yada salonda müzik açıp olduğum yerde tempo tutuyorum
vallahi freedom ben yurtdisindayim ve burda korseler genelde ic camasiri magazalarinda yada ortopedik ürünler satan dükkanlarda oluyor.bildigim kadariyla annemde ic camasiri magazasindan almisti.beden olarakta deneyipte alsan daha iyi olur.cünki bana ablamda vermisti macagimin yarisina kadar bile cikmadi korse.annem iki tane getirdi biri olmadi ikisi ayni beden olmasina ragmen.terlemeyi ben bugün internette okudum hamilelikten sonra vücutta biriken ödemi o sekilde atarmis gece terlemeleriyle benim ayaklarim ve ellerim cok su toplamisti ellerim tamamen indi ayaklarimdada cok az bisey kaldi...onlarda gider bugün yarin diye düsünüyorum:))insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?