- Konu Sahibi ifsumnadial
-
Doğuma Giderken : 100.0
Ertesi gün : 96,3
19.05.2012 ------> 100.0
26.05.2012 ------> 91.2
02.06.2012 ------> 89.00
09.06.2012 ------> 87.00
16.06.2012 ------> ?????
çok zor gidiyor ama istikrarlıyım. haftaya 85 olmam lazım. bol bol emziriyorum, bu kilo vermek için değil mecburiyetten. sütüm çok olduğu için bebeğim her seferinde boğuluyor. bazen fazla sütü sağıyorum biboronla veriyorum sonra emzirmeye başlıyorum. gündüzleri 1.5-2 saatte bir emziriyorum, gecede 3 saati geçmiyor zaten kendi uyanıyor hemen. bebeğim boğulmasın diye işim gücüm emzirmek oldu. sütüm artmasın diye humanayı ve rezene çayını bıraktım. yinede gün içersinde yaşıyoruz bu durumu
sende benim gibi 87 de takili kalmissin:))emzirmenin kilo verdirdigine inanmicam yakinda..bende neryse 1 bucuk 2 saatte bir emziriyorum ve hemen hemen 1 saat emiyor 2 taraftan.kamburum cikiyor:))omuzlarim ve sirtimda inanilmaz bir agri ve agirlik var sendede varmi???dün hamilelikten önce giydigim pantolonlari denedim zor girdim iclerine ama dügmelerini kapatamadim resmen moral bozucu,daha 2 hafta gecti sporada baslamadim ama yinede insan biran önce kurtulmak istiyor kilolardan..bakalim bu hafta kac kilo gidecek..he birde kabizlik sorunumuz var sen ne durumdasin??
59 la hamıle kaldım 27 kılo aldım 86 ıle doguma gıttım
dogumdan cıktım hastanede tartıldım 80 olmustum
lohusalık bıttı kırkım cıktı 70 oldum
kızım 9aylıktı 59 oldum
kızım bır yasındaydı 57 oldum
kızım 3yasına kadar ben 59 dum
kızım 4 yasında ben 61 ım ve veremıyorum su ıkı kıloyu ıyı mı?anlamıyorum nasıl bısı yemesemde gıtmıyor .[/QU
herhangi bir diyet falan yaptinmi kendi kendimi gitti zamanla.bende dogum yapali 3 hafta oldu süt yüzünden yemekten kisamiyorum ve kabizlik sorunum var kalorili seyler yememeye gayret ediyorum ama bakalim nekadar zamanda eski kiloma geri gelicem.
59 la hamıle kaldım 27 kılo aldım 86 ıle doguma gıttım
dogumdan cıktım hastanede tartıldım 80 olmustum
lohusalık bıttı kırkım cıktı 70 oldum
kızım 9aylıktı 59 oldum
kızım bır yasındaydı 57 oldum
kızım 3yasına kadar ben 59 dum
kızım 4 yasında ben 61 ım ve veremıyorum su ıkı kıloyu ıyı mı?anlamıyorum nasıl bısı yemesemde gıtmıyor .[/QU
herhangi bir diyet falan yaptinmi kendi kendimi gitti zamanla.bende dogum yapali 3 hafta oldu süt yüzünden yemekten kisamiyorum ve kabizlik sorunum var kalorili seyler yememeye gayret ediyorum ama bakalim nekadar zamanda eski kiloma geri gelicem.
yok canım hıcbısı yapmadım hatta dusunmedım bıle ama her sabah tartılıyordum ve cok nadır eksılme olmuyordu hegun ıllakı daha az cıkıyordu gr gr gıttı cok sukur.emzırdıgım ve uyksuz kaldıgım ıcın gıttı benımkıler
yok canım hıcbısı yapmadım hatta dusunmedım bıle ama her sabah tartılıyordum ve cok nadır eksılme olmuyordu hegun ıllakı daha az cıkıyordu gr gr gıttı cok sukur.emzırdıgım ve uyksuz kaldıgım ıcın gıttı benımkıler
ben gram gram değilde kilo kilo gitsin istiyorum, yaz sıcagında çekilmiyor bu kilolar
bu arada bilginize olsun bende ve ablamda kalça çıkıklığı vardı bu yüzden bebeğimin kalca çıkıklığına bakıldı bu gün. bebek 1 aylıkken bakılıyor, bizimki 27 günlük bu gün bakıldı. bazen fiziksel muayenede gözükmüyormuş, ailede olunca bakılması gerekiyormuş. çok şükür bi sorunu yok, herşeyi normal :)
Doğuma Giderken : 100.0
Ertesi gün : 96,3
19.05.2012 ------> 100.0
26.05.2012 ------> 91.2
02.06.2012 ------> 89.00
09.06.2012 ------> 87.00
16.06.2012 ------> 85.40
ifsumnadial sağdığım süt 20-30 ml ise biboronla veriyorum bebeğime, ondan sonra emziriyorum. en iyi sağma şekli elle yapılanmış, ben elimle küçük bir çay bardağına sağıyorum sonra biborona koyuyorum. spora gelince ben hepsini bıraktım. bir sitede spordan 2 saat sonra emzirmek gerekiyormuş bebekleri ondan bahsetmişler. iyicede araştıramadım malum vaktim yoktu. spor yapınca vucut bi toksin üretiyormuş oda süte geçiyormuş. bebegim dakka başı emiyor o yüzden yürümüyorum bile. ama akşam 2-3 kaşık yoğurt ye yatmadan, sporcular yağ yakmak için yoğurt yiyormuş nette okudum her akşam yiyorum :) bundan sonrası çok zor yavaş yavaş vericem. hergün 3 tam cevizide eksik etme, her şeyden ama azar azar ye..
elefera 4 ayda 21.5 kilo vermişsin süper, eski kilona kavuşmak üzeresin. darısı başıma, 70 i gördükten sonra bi 5 kilo daha verebilirsem ideal kloma kavuşmuş olucam. 70 e bile 15 kilo var, dag gibi büyüyo gözümde
freedom videolar iyi olmus yürüyüse cikamadigim zaman evde bunu izleyerek yapayim ben:)))ben hiiic kilo veremiyorum yaa inanilmaz kabizlik sorunum var dogum,dan bu yana belki 2 kez adam gibi cikmisimdir.sanirim bu yüzdende kilo veremiyorum.ne yapacagimi bilmiyorum kuru kayisi bol su gün 4 4 bucuk litre su iciyorum daha ne yapim.hicbisey fayda etmiyor cay falanda icemiyorum emzirdigim icin.beni inanilmaz rahatsiz ediyor ve tabiki agrida yapiyor sert olunca..söyle bi hafta falan sirf corba türleriylemi beslensem diyorum???sebzeli falan blenderdan gecirip böylece vitamindende bisey kaybetmemis olurum diyette olur..ama iyi fikir olurmu kabizligi gidereyim derken sütüm kesilmesin???tavsiyeleriniz tecrübe ettiginiz besinler bilgileriniz varsa noooolur söylein.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?