- Konu Sahibi ifsumnadial
-
benim bebiş 2 aylık biberondan içmei beceremiyor bazen geceleri sütüm bitiyor mamayı kaşıkla veriyorm çok zor olıuyor. hamilelikte 20 kilo aldım 13 kilo giit i 65 de takılı kaldım 10 kilo vermem gerekiyorbizimki obur, hem sağdığımı içiyor hemde beni emiyor :) dün dışarı çıkmadan sütümü sağıp dolaba koydum, biberon baya soğudu. sıcakta birşey olmasın diye böyle yapmıştım. 5-6 saat dışarda dolaştık ama çantanın içinde biberondaki süt hiç ısınmadı bu yüzden kızım içmek istemedi. arabanın içinde emzirmek zorunda kaldım. aklında bulunsun buzdolabına koyup soğutma, sıcak su lazım oluyor sonra
hem sağıyorum hem emziriyorum, yediklerimede dikkat ediyorum ama nafile 84 te kaldım
bugün dogum yapali tam 44 gün oldu ve ben 84e ancak düstüm:)) ama cabasiz falan 3 kilo iyi gitti kendiliginden bunun icin mutluyum.40.cikmis annelere soruyorum birde...dogumdan sonra kanamalariniz nezaman sona erdi,.benim 44 gün oldu hala kanamam devam ediyor.38uncu güne kadar bayagi bi azalmisti 39uncu gün tekrar cogaldi adet kanamasi gibi.ve hala ayni yogunlukta devam etmekte bu normalmi??
bugün dogum yapali tam 44 gün oldu ve ben 84e ancak düstüm:)) ama cabasiz falan 3 kilo iyi gitti kendiliginden bunun icin mutluyum.40.cikmis annelere soruyorum birde...dogumdan sonra kanamalariniz nezaman sona erdi,.benim 44 gün oldu hala kanamam devam ediyor.38uncu güne kadar bayagi bi azalmisti 39uncu gün tekrar cogaldi adet kanamasi gibi.ve hala ayni yogunlukta devam etmekte bu normalmi??
canım ben 42. gün adet oldum 9 gün sürdü. doktoru aradım normal dedi adet oluyrsnbugün dogum yapali tam 44 gün oldu ve ben 84e ancak düstüm:)) ama cabasiz falan 3 kilo iyi gitti kendiliginden bunun icin mutluyum.40.cikmis annelere soruyorum birde...dogumdan sonra kanamalariniz nezaman sona erdi,.benim 44 gün oldu hala kanamam devam ediyor.38uncu güne kadar bayagi bi azalmisti 39uncu gün tekrar cogaldi adet kanamasi gibi.ve hala ayni yogunlukta devam etmekte bu normalmi??
48.gün kilo 83..hic bisey yapmadan gitti...
kanamam allahima sükürler olsun 46inci gün bitti tamamen kurtuldum pedlerden...
harikasın, ben diyetede başladım 80.5 oldum. bol bol emzir, zaten havalar çok sıcak bebekte emmek istiyecektir. alınan kilolar aynı hızla gidiyor, maşşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?