- Konu Sahibi ifsumnadial
-
72 kilo hamile kaldım, 102 kilo doğurdum,, toplamda 30 kilo aldım 0_o .. ,, doğumdan sonra tartıldım 97 idim, resmen yıkıldımm =((,, doğum yapalı 2 buçuk ay geçti şimdi 87 kiloya düştüm.. toplamda 15 kilo verdim amaaaa daha bir 15 daha vermem gerek, keşke bukadar çok yemeseydimm =(( hep doğumdan sonra hepsi gider diyenlere kandımm =)) yemek yemekte işime geldiii zaten çok severim =))) al işte bak başıma gelene =(
16 haziran 2012 de doğum yaptım, 50 ila hamile kalıp 85 ile doğuma girdim.. toplamda 85 kg aldım.. suan 65 kiloyum.. daha çook yolum var(
freedom sen gercekten kisa sürede cok güzel kilo verdin.bende 6 bucuk ayda 19 kilo verdim ama ben 26 kilo almistim yani fazlada veremdim.83 te takili kalmistim bi bucuk haftadir diyetteyim ve 3 kilo verdim suan 80 kiloyum.bende yaza kadar 65 olmak istiyorum..bu hizda gidersem haftada 2 kilo giderse 2 ayda tamamdir:)
1 haftadır yeni birşey deniyorum. akşam 7 den sonra, 2 lt su içiyorum. ben biraz geç yattığım için gece 12 ye kadar bu su bitiriyorum. tabi bu arada hiçbirşey yemek yok. sonra bir kase activia yogurt tan mayaladığım probiyotik yogurdu yiyip yatıyorum. şuan 71 im. bol bol su iç hem süt yapıyor hemde kilolar gidiyor. gece fazla WC ye çıkıyorsun ama olsun. en azından işe yaradı bu hafta 2 kilo gitti :) kilo vermen durunca suya yüklen
evet o sekilde cok kilo veriliyor.bende iste 1 bucuk haftadir yani 2 hafta oldu nerdeyse 6 dan sonra hicbisey yemiyorum altiya kadarda kahvaltida bir dilim ekmek üzerine artik biseyler sürüyorum.saat 3te bi tatli tabagi yemek yiyorum ne varsa bol salata yiyorum.6 ya kadarda acikmiyorum zaten ozamanda saat 6 dada biseyler atiyorum agzima hurma ceviz gibi ondan sonra sirf su iciyorum.günde 3 litre suyu icebiliyorum.2 haftada 3 kilo bu haftada 2 kilo bekliyodum ama 1 kilo gitti sadece.bu ay sonuna kadar kesinlikle artik 70lere düsmek istiyorum artik tartida basinda 8 rakamini görmek istemiyorum..sütümde herhangi bi azalma yok cok sükür..2 sene önce 5 ayda 20 kilo vermistim ayni bu sekilde arti yüzme..yüzmeyede ocakta baslicam bakalim yaza cooook fit olmam gerek tatile gidecegim :) bi cocuk dogurdu dagitmis demesinler :)))))gerci fazla dagilmis halim yokta gene göbek ve yanlar ve kalcalarda az bi büyüme var :) bilerek gecenlerde bi beden kücük pantolonlar aldim bisey yemek istedigim zaman pantolonlarim geliyor aklima sirf onlara girme isteyim bile yetiyor kendimi frenlemeye :)))bakalim kac zamanda vericem 15 kiloyu..senin biseyin kalmamis 5 kilocuuukk 2-3 haftaya tamamdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?