- Konu Sahibi ifsumnadial
-
wauuw asil harika olan sensin.süper gitmis.ben diyete baslamadim henüz inanilmaz tatli ihtiyacim var tatli yemedigim halde öncelerden emzirdigim icinmi bilmiyorum sürekli cikolata tarzi kakoulu seyler yemek istiyorum.birde kabizligim var tabi ona ragmen iyi verdim ama bende:))
merhaba kızlar benim bebiş 18 günlük oldu
kilo konusuna gelince dğuma giderken 76 ydım doğumdan sonra 69 oldum şimdi 64 kiloyum hedefim inşallah 55 60 felan
zaten 49 50yle hamile kalmıştım
siz naptınız nasılsınız
freedom kac kilo oldun??? ben hic kilo veremiyorum yaaa 84te kaldim öyle bunalimlara girmeye az kaldi..kendi kendimi teselli etmeye basladim artik yeni dogum yaptin vereceksin diye ama pantolonlarima giremedikce sinirlerim bozuluyo.ne yapicam bilmiyorum.
birde sanada sorayim dogumdan bu yana hala gecmeyen bi kasik agrim var siddetli degil ama rahatsiz edici adet dönemindeki agri gibi siddetli degil cok hafif.sürekli yinemi hamile kaldim korkusu icindeyim bu yüzden.sendede oldumu böyle bisey
tebrik ederim karakiz allah anali babali büyütsün insallah..evet 12 kilosu hemen gidiyor zaten ondan sonrasini vermek is:))insallah kolayca verirsin senin sansin cok zayif hamile kalman ama 26 kilo iyi almissin zayif hamile kalmana ragmen..ben diyete basladim bebegim nerdeyse 3 aylik olacak artik yavas yavas yüzmeyede baslicam biseyler yapmak lazim 15 kilo verdim dahada veremiyorum:)))hayirlisi bakalim mayis ayina kadar ideal kiloma dönmeliyim tatile gidicem..:)))
dogumun nasil gecti buarada insallah kolay gecmistir..
yazmana bakilirsa o yemene ragmen cok iyi veriyorsun.bu form caylari falan sütü ve bebegini etkilemiyormu???ben doktora gittim kabizlik icin ilac verdi ama 2 gün ictim sykildim:)))1 haftadir falan iyi gidiyor ama gene tatmin edici degil:))))iyi yanliz olmadigima sevindim gercekten hamilemiyim diye düsünmeye basladim yani:)))dedigin dogru olabilir belkide bagirsaklar dolayisiyla oluyor bu kasik agrisi...bunu hic düsünmemistim.ben geceleri zaten yemek yemiyorum benim aliskanligim ezelden beri zaten 6 7 den sonra yemek yeme huyum yoktur.suda iciyorum günde 3 litre yürüyorumda yemegide bi kahvalti ve ögle yemegi yiyorum tatlida arada bi cikolata atiyorum agzima:))))ama neden veremiyorum bu kilolari anlamiyorum yesil caya baslicam ama kafein oldugu icin cesaret edemiyorum siyah cay mesela hic icmiyorum cünki bebegim uyumuyor cay ictigim zaman yesil cay icsem ne olur acaba_:))))yesil cay kilo vermek icin süper ama bi denemem gerek aslinda bebegim nasil tepki verecek..
maaşallah canım ya çok azimlisin 3 ay olmuşmu maaşallah emzir çok çabuk kilo verirsin diyorlar zaten bebş 1,5 2 saatte bir emmek istiyor emziriyorum
göğüs yaraları sorun sadece
doğumum zor geçti ama çok şükür bebişimi gördükçe boşver dedim unuttum gittiiiiii
26 kilo aldım kolay mı valla işkembe gibi her tarafım yırtık ben artık ne mayo ne bikini giyemem
sadece şort tişört hele göğüsler maaşallah kafam kadar oldu
54 kilo ile hamile kaldım, 1 ay erken dogum yaptım ve doğumdan bir iki gün önce doktorum beni tarttiginda 80 kilo olmuştum.:44: Doğumdan 4 gun sonra eve geldigimde 68 kilo olmuştum ve bir hafta icinde 60 düştüm. Ogün bütündür 60 kiloyum.:44: nasil bu kadar hızlı kilo aldım,nasil verdim hiçbirşeyi anlamadım. Bu arada hic çatlağım yok düzenli olarak basen, popo ve karın bölgeme yağ kullanmıştım ve cok yürüyüş yapan biri olarak hic sarkmada olmadı. Dogum oncesi kıyafetlerinin cogunu gidebiliyorum. ama yine 54 kiloma geri dönmeyi cok istiyorum, emzirdigim için rejim yapamıyorum.
ben hamileliğimde de yeşil çay içmiştim, diyetisyenim haftada 2-3 kupaya birşey demezdi. mesanem sıkışır ama yapamazdım o yüzden içmiştim. doğum sonrası rezenenin içinede kattım, bebeğimde hiç bi fark yaratmadı. bi dene bakalım. ben benimki ödemmiş diyorum yoksa bu kadar kısa bi sürede bu kiloyu vermek mümkün değil. yeşilçayla ödem atmışta olabilirim. bulabilirsen yeşilçayı aktardan alıp iç. bu arada bu gün kanamam oldu, çok az bişi. hiç ağrı falan hissetmedim..
ne bileyim cocuk doktorunada sordum yesil cay hep dikkat edilmesi geren bir cay dedi heleki bebeklerde daha hassas olmak gerek dedi icebilirsin veya icmede demedi ama öyle dedigi icin bende icmiyorum:)))neyse surda 3 ay daha syki bir sekilde emzireyim ek gidaya baslayinca bende baslarim yesil caya ve diyete:)))
kanama benim gecen ay 28inde olmustu lekelenme tarzinda bebegimde 28 mayista dogmustu bakicam bu ayda 28inde olacakmi öyle bi kanama.eger olursa adet gelmiyo ama lekelenme oluyo demek.
ben hamilelikte değilde emzirme döneminde kilo alanlardanım şuan 20 kilo fazlam varsütüm az bebeğime günde 1 yada 2kez mama takviye etmek zorunda kalıyorum... yemezsem dahada azalıyor... ne yapacağımı şaşırmış durumdayım geçen seneki kiloma dönmek çok istiyorum... emzirirken nasıl kilo verebilirim? nasıl dikkat edebilirim kızlar ne olur bi akıl verin bana...................................................................
vallahi hic bilmiyorum fazla kalorili seyler yememeye calis su ic bol bol.biliyosun sütü cogaltan basli basina sudur.bebegin kac aylik oldu.6 ayini gecmisse anne sütünden kesebilirisn ve diyete spora baslayabilirsin.yada mama takviyesi verip en azindan sütün oldugu kadar emzirebilirsin.ama illaki anne sütü vercem diye yemek yiyip kilo alma yani.ama bebegin cok kücükse daha ozaman biraz sabretmeni ve dikkat etmeni öneririm..bol bol yürüyüs yap bebegini al ve yürüyüse cik bebgin icinde cok iyi olur temiz hava.
bizimki obur, hem sağdığımı içiyor hemde beni emiyor :) dün dışarı çıkmadan sütümü sağıp dolaba koydum, biberon baya soğudu. sıcakta birşey olmasın diye böyle yapmıştım. 5-6 saat dışarda dolaştık ama çantanın içinde biberondaki süt hiç ısınmadı bu yüzden kızım içmek istemedi. arabanın içinde emzirmek zorunda kaldım. aklında bulunsun buzdolabına koyup soğutma, sıcak su lazım oluyor sonra
hem sağıyorum hem emziriyorum, yediklerimede dikkat ediyorum ama nafile 84 te kaldım
ben hamilelikte değilde emzirme döneminde kilo alanlardanım şuan 20 kilo fazlam varsütüm az bebeğime günde 1 yada 2kez mama takviye etmek zorunda kalıyorum... yemezsem dahada azalıyor... ne yapacağımı şaşırmış durumdayım geçen seneki kiloma dönmek çok istiyorum... emzirirken nasıl kilo verebilirim? nasıl dikkat edebilirim kızlar ne olur bi akıl verin bana...................................................................
dikkat etmeye çalışıorum ama yapamıyorum emzirdikçe çok acıkıyorum acıkıncada gözüm birşey görmüyorSonrası pişmanlık tabiiii... Yürüyüş yapmaya çalışıyorum hergün ama sanırım yeterli değil biraz daha artırayım bakalım yürüyüşü...........teşekkürler..........
ben sütümü elimle sağdım. zamanla göğüsteki sertleşmeler kalmıyor o yuzden elimle sağmayı bıraktım. zaten bebek büyüdüğü için daha rahat emiyor, bogulmalar yaşamıyoruz çok şükür. her 2 saatte bir emzirmeye devam..
kızlar ikinizide takip ediyorum seni de ifsum uda sağım işi için handi markanın hangi modelini kullananıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?