- Konu Sahibi ifsumnadial
-
Kesinlikle katılıyorum sana..Sadece suyla olacak iş değil bu..Ben 20 kilo aldım hamileliğimde..17'sini verdim bile..Üstelik yemeğimden de hiç kesmedim..Hala daha sütüm var ve bebeğim emiyor..Risus, siz bu şekilde konuşarak belki de istemeyerek kötü örmek oluyorsunuz..Sizin kuzeninizin metabolizması daha farklı çalışıyor olabilir, onu bir başkasına hele ki yakında anne olacak bir bayana örnek göstermek büyük hata..Lütfen yaşamadığınız şeyler hakkında yorum yaparken daha dikkatli olun..
İfsumnadial..sakın gıdandan kesme..bebiş emebildiği kadar süt emsin..Onun aldığı her damla sağlığı için inanılmaz önemli çünkü..Kendini de sakın kasma..Hele bir doğsun bebeğin sağlıkla, sonrası kolay..Verirsin kilolarını, rahat ol..Bebişin için koştururken nasıl gider kiloların anlamazsın bile..Benimkiler öyle gitti
8 eylülde doğum yaptım.71le hamile kaldım 96 ile doğuma girdim yani 25 kg aldımşimdi 82 kiloyum. 5 ayda ancak 14kg verebildm.çok yavaş veriyorum bu arada birde hipotiroid çıktı kilo vermem durdu diyebilirim.tam olarak yemeyi de bırakmış değilim dieyete yeni başladım ama tam uyamıyorum ona da. arada kaçamaklarım oluyor işte onuda bırakırsam diyet tam anlamıyla olacak inşallah o zaman verebilirim.
merhaba
ben 4,5 ay da 11 kilo aldım 20 kiloyla bitirirsem iyi olur diye düşünüodum ama yazılanları okuyunca 20 yide gecicem galiba(
kızlar bende haftasonu hamile olduğumu öğrendim yani evde test yaptım kan testini bu akşam yaptırıcam ama galiba hamileyim :)
tek sorun 73,3 kiloyumbenim gibi böyle olan var mı ? kilo almamak için en azından ilk 3 ay için ne yapmam gerekir
teşekkür ederim Aysbozz benim daha 3-4 haftalık bulantım olmuyor veya daha başlamadı mı bilmiyorum?
şuan çalışıyorum pek düzenli beslenemiyorum ama 2 hafta sonra işten çıkıcam o zaman dikkat edebilirim herhalde
ama endişelerim çok fazla
Ben 26. Haftadayım ve 20 kilo aldım ne yapsam durmuyor ağlıcam artık yaa nasıl vercem kaç kiloyla doğum yapcam ve etrafımdaki insanlarda sürekli aa ne kadar kilo almışsın diyip duruyo hamileliğimin tadını çıkaramıyorum[/QUOTS
Selam ben su an 40. haftamin icerisindeyim, ve toplamda 32 kilo aldim, ve dikkat ettigim halde, bunye meselesi sanirim. Hele son 2 ayda istem disi yemesen bile cok hizli bir sekilde kilo aliniyor sanirim, her hafta 1 veya 1,5 kilo aldim.
Hamile kaldigimda 59 kilo idim simdi 91kg yum. Cok sinir bozucu bir durum ama herkes once bi saglikla dogumunu yap verirsin diyor. Umarim oyle olur, Dogumdan sonraki ilk gun ben duzenli beslenmeye kararliyim, sutum olsun diye bol su icmek bile yeterli bence, sonucta bu kadar depolanan kilo var arti, Insallah hepimiz saglikla bebeklerimize kavusur bir an oncede istedigimiz kilomuza geri doneriz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?