- 21 Kasım 2015
- 3
- 1
- 1
- 32
Ne kadar guzel , sanirim sadece 10 kg. Gibi birsey masaallah ☺29. haftam bitiyor ve hala aynı kilodayım 79,3 ile yola devam
Boy: 170
Başlangıç 68 küsür
29. hafta 79,3
Ne kadar guzel , sanirim sadece 10 kg. Gibi birsey masaallah ☺
Hic umrumda degil ne varsa yiyorum hic esirgemeden saglikli bir sekilde tabi. 29. Haftam 11 kilo aldim 74 kiloyum gerci pek gostermiyorum kilomu cok da takmiyorim.ben 26 haftadayım 9 kılo aldım...doktorum kızıyor...
sızler nasıl beslenıyorsunuz
bazen canım cok cekıyor ya tatlı hamur işi
sıze doktorunuzun tavsıyelerı neler paylaşalım
Merhaba arkadaslar , Bende 13 haflalik hamileyim , bende yuksek kilo ile hamile kaldim ama kac kilo ile kaldigimi bilmiyorum boyum 180 cm. Su an ki kilom 107ayagimda varis oldugu icin cok zorlaniyorum, bazen nefes alirken zorlandigimi fark ettim , karnim cikmaya basladi ve karnimda baya catlaklar olusmaya basladi, hamile diyeti yapabilir miyim ve 3. Ayda catlak olusumu normal mi
Tabiki herseyin fazlasi zarar. ama bu konuyu doktorunuzla konusirsaniz size uygun bi yemek listesi hazirlar yada bi beslenme uzmanina yonlendirir boylece daha saglikli bi hamilelik gecirmis olursunuz. ben 35 haftalik hamileyim doktorum hep fazla kilo almanin normal dogumdada sezeryandada problem oldugunu soyluyor o yuzden daha dikkatli olmak lazimbende hamile kalmadan önce ki kilo mu bilmiyorum şuan da 14 haftalığım ve 61 kiloyum hamilelikten önce aşağı yukarı 55-56 kilo olduğumu var sayarsam şuana kadar 5-6 klo almış bulunmaktayım. doktor da pek normal olmadığını ilerleyen zamanlar da bu duruma da bakacağını söyledi çok kilo almak zararlı mı hamilelikte ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?