yaaaa senin gibilerine çok özeniorum. ben beslenmeme çok dikkat ediorum asla fazlaya kaçmıorum ama yine de 9haftalıkken 2kilo almayı başardım. evlenmeden önce 45kiloydum. hemen hamile kaldım ve şuan 47kiloyum. ufff bu kilo takıntısı beni mahvedicek. sen bu kadar çok yiyiyp nasıl bu kadar az kilo alabildn?eyvahedigeldismile
sofıka evet nasıl bu kadar az kılo aldın
bende 50 kg hamile kaldım 30 haftada 16 kg aldım ve bu çok normal çünkü zayıf ve uzun insanlar hamilelik sırasında çok kilo alırlarmış ve sonrasında dha rahat verirlermiş merak etme.
bende 22 haftada 7kg aldım... ama görüntümden iğreniorum ztn hamilelikten önce bir anda fazla uyumaktan:))) 10kg almıştım bikaç ay içinde üstüne bi de hamilelik eklenince iicene obeze döndüm çok mutsuzum((((
dün gittim hamile kilodu satmak istedi kadın bana görünce midem kalktı kocaman yaaa(((
çok morlaim bozuk çokkk offf offf!!!
ben seni nasıl da iyi anlıyorum sorma.bende kilolu hamile kalanlardanım.daha 14.haftamdayım ama şimdiden 2.5 kilo aldım.şimdi bu yazılanları okuyunca yemek konusunda kendimi frenlemeye çalışacam.ama canım sürekli tatlı şeyler istiyor dayanamıyorum yaaaaaaa.şimdiden kocaman göbeğim var.nolacam ben bilmiyom.mafoldumben
aranıza yeni katıldım ikinci çocuğuma hamileyim ama biraz isteksizim planlarım vardı kendimi mutlu hissetmiyorum bilmiyorum kararsızım bana fikir verin
merhaba arkadaşlar ben 18 haftalık hamileyim 3,5 kilo aldım ama troid hastasıyım yani metobolizmam yavaş birde düşük riskim var yataktan çıkmam yasak 2 aydır sürekli yatıyorum .gereksiz Kilo almaya başladım bu konuyla ilgili bir fikriniz varsa paylaşırsanız benimle çok sevinirim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?