hamilelikte kaç aydan snra kilo almaya başladınız

55seyda55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
829
19
118
Samsun
slm arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim bu aya kadar hiç kilo almadım bebeğimin durumuda gelişimide iyi dedi doktorum kiloda almak istemiyorum ama ongundur iştahım çok açıldı gunduzleri yemek yiyorum akşamları yemek yemek istemiyorum kısıtlıyorum kendimi yanı ekmek yemiyorum akşam 6da yemek yiyorum ekmekli şekilde daha snra meyve yiyorum bazen de çikolata yıyorum kiloda almak istemiyorum benim sorum arkadaşlar deneyimli anneler kaç aydan snra kilo almaya başladınız

burası kadınlara özel bir forum lütfen rahatsız etmeyin canı sıkılan burada gezinsin diye deil lütfen ayrılın buradan saçma sapan seyler yazmayn

bence cok sanslisinz:) bnde 17.hafta kadr kilo almadim simdi 20 haftalik aldim bikac kilo..almamak icn.cok caba sarfetmeyin bence,bebeginiz ve sizin sagliginz icin..tabiki ekmk oranini abartmank gerekiyr sadece bide hareket etmk lazim fazlasiyla

ben ilk hamileliğimde 4.aya kadar bulantı halsizlikten hiç almadım ama 4.ayda bir açılmıştı iştahım doğuma 20 kilo alarak gitmiştim çok tatlı falan yiyodum şekerimde yükselmişti. şimdi yine hamileyim 16+6. haftam ve toplamda 2,300 gr aldım öle çok iştahım yoktu ama açılmaya başladı sadece şekerli şeylerle pek aram yok bu sefer özellikle kakaolu beyaz muhallebi falan yiyorum gene ama çikolata vs ile aram pek yok aramıyorum canımda istemiyo inşallah bu sefer o kadar kilo almıycam diye tahmin ediyorum çünki çok ağırlaşmıştım doğuma kadar

iştahım açıldı işte aburcubur cok yiyorum bende halszlık iştahszlık 4. ayıma kadar surdu ama on onbesgundur baya açıldı suan 21 haftalığım inşallah kılo almam harekette pk edemiyrm az yürüsem topuklarım cok ağrıyor evde az iş yapsam belim kopuckmış gibi oluyor

Son düzenleme:
iştahım açıldı işte aburcubur cok yiyorum bende halszlık iştahszlık 4. ayıma kadar surdu ama on onbesgundur baya açıldı suan 21 haftalığım inşallah kılo almam harekette pk edemiyrm az yürüsem topuklarım cok ağrıyor evde az iş yapsam belim kopuckmış gibi oluyor

Aman dikkat et.Ben de 4. aydan sonra bir coştum bir daha kimse tutamadı.Abur cubur,çikolata,hep tatlı...Sonunda 23 kilo almış durumdayım.Korkarım doğuma 30 kilo almış olarak gideceğim.Bir daha aynı hataya düşmem ama.Tatlıyı azalttım.Emin ol ileri haftalarda kilolar+bebek insanı mahvediyor.Bazen yataktan kalkınca ayağımın üzerine basamıyorum ağrıdan.Umarım normal doğum olursa çok zorlanmam. :/

ben şuanda 27 haftalık hamileyim gayette iyi yiyorum arkadaşlar ama genede akşamları yememeye çalışıyorum şuanda 1 kilo aldım

ben iki aylık hamileyim 1 kilo aldım kilo almaya müsait bir yapım var siz ne güzel az kilo alarak tamamlarsınız bence.

ilk 4ay hiç kilo almadım
5.ay 2kilo
6.ay 2kilo
7.ay 3kilo
8.ay 4kilo
9.ay 2kilo şimdilik doğuma 1.5hafta var 1-2 daha alsam 14-15 kiloyla tamamlarım herhalde hayırlısı bakalım. hamile kaldığımdan beri de bulantım iştahsızlığım hiç olmadı hep yedim:)

ben henüz 6 haftalik hamileyim ve istahim cok acildi :( kendimi tutmaya calisiyorum ama doymuyorum. cok Kilo alicam diye korkuyorum...

bebegin sagligi icin biraz kilo almalisin, ama alman gerektigi kadar al gerisine dikkat et, doktorun sana soyleyecektir bunu. ben aninda kilo almaya baslamistim hemde yemek duzenimi bozmadigim halde, dogum olmadi ama olsaydi diyetsiz ne hale gelirdim dusunmek istemiyorum. doktorum hamileliginde kilo almaman icin ozek diyet programi hazirlariz bunyene gore demisti

ilk 4 ay 2 kilo verdim.
4.ay ilk önce verdiğim 2 kiloyu geri aldım.
5.ay 1 kilo
6.ay 1 kilo
7-8 2 kilo
9. aydayım 1.5 kilo aldım

22 haftalık hamileyim 1 kilo aldım onu da iki haftada aldım ben zaten kilolu başladım o yüzden benim için çok iyi oldu umarım çok kilo almadan bitiririm

Bende henüz kilo almadım, sonradan alcam diye korkuyorum ama hayırlısı napalım, bebiş ler için değer

Ben ilk 4 ay cok az almistim. Sonrasinda ayda bes kilo bile aldigim oldu. Doguma 21 kilo ile gittim ama 3 4 ay icinde hepsi gitti. Bebegim 4 kilo dogdu zaten.
Yani saglikli beslenin gerisini kafaniza takmayin. Cünkü emzirirken uykusuz kalirken zaten gidiyorlar. Ben de ögrenmis oldum. ama hamileyken ben de nasil verecegim diye düsünürdüm. Ikinci hamileligim olursa sayet hic kafama takmayacagim =)

ben de daha başındayım hamileliğin...kızımda 13 kiilo almıştım ama 40 günde gitmişti. sonradan da üstüne 7 kilo daha vermiştim emzirmek süper eritiyor insanı...bunda daha az kiloyla başladım. 56,5 geldim bu sabah canım hep nar ekşisi istediğinden ekmekle yiyorum ama artık frene bassam iyi olucak. ilkinde çok önemsememiştim ama doğumdan sonra kıyafetler olmayınca şok oluyor insan

Back
X