- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
Çok teşekkür ederim canım :) hareketlenince rahatlıyo insan :)Canım 24 saat içinde hareketlerinde azalma hissedersen ya da hiç hissedemezsen, doktora başvur. Ama bir iki saat çok hareketli de sonra duruyorsa normaldir. O da uyuyor uyanıyor neticede
Aynen öyle canımÇok teşekkür ederim canım :) hareketlenince rahatlıyo insan :)
Göğüs uçlarına değil mi? Ben zeytinyağı ya da hindistancevizi yağı sürüyorum canım.Kızlar lansinoh kullanmaya başladınız mı ? Hani bir ara konuşuyoduk
Evet canım göğüs ucuna. Ben de bugün lansinoh başladım kullanmaya inşallah yara olmaz emzirirkenGöğüs uçlarına değil mi? Ben zeytinyağı ya da hindistancevizi yağı sürüyorum canım.
Canım en büyük etken yanlış emzirmekmiş. İnşallah doğru emziririz de olmazEvet canım göğüs ucuna. Ben de bugün lansinoh başladım kullanmaya inşallah yara olmaz emzirirken
aldım ama daha başlamadım. başlayayım bari ben de.Evet canım göğüs ucuna. Ben de bugün lansinoh başladım kullanmaya inşallah yara olmaz emzirirken
Evet ya en önemlisi o diyolar canım kahverengi kısmı tamamen alması gerekiyomuş bebeğin inşallah olur :)Canım en büyük etken yanlış emzirmekmiş. İnşallah doğru emziririz de olmaz
Başla canım bence de ne kadar tedbirli olursak o kadar iyi :)aldım ama daha başlamadım. başlayayım bari ben de.
Çok mu olmuş sanki birazcık :)20 kilo :)
İnşallah canımEvet ya en önemlisi o diyolar canım kahverengi kısmı tamamen alması gerekiyomuş bebeğin inşallah olur :)
Reflü çok kötü oluyor ya ben hamileligimin başından beri yüksek yastıkta yatıyorum annem kronik reflü hastası bende korku oluştu ondan hep yüksek yastıkta yatıyorumCanim ben son aylarda hic almadim. Reflu yuzunden dogru duzgun yiyemedim.
Aynen canım bazen bende panik oluyorum ama hareket edince de benden mutlusu yokÇok teşekkür ederim canım :) hareketlenince rahatlıyo insan :)
Bende an itibariyle tam tamına 11 kilo almışiman itibariyle 15 kilo almış durumdayım.
Büyüyor artık annesi hareket alanı kisitlaniyor eee bide uyuyor aradaCanım hareket etti çok şükür ama daha sakin önceki günlere göre. Bazen endişeleniyorum ama sanırım olabiliyo böyle zamanlar
Artık hareketleri daha belirgin zaten dürtüyor resmen içerdenBende an itibariyle tam tamına 11 kilo almışim
Ben de 11 kilo aldım canım :) Allah sonumuzu hayır etsinBende an itibariyle tam tamına 11 kilo almışim
Ayyy yeriz onlarııı nasıl tatlış uyuyolardır düşünsene :) :)Büyüyor artık annesi hareket alanı kisitlaniyor eee bide uyuyor arada
Sadece 1 hafta sonra o belli belirsiz hissettiğin hareketleri çok net hissedeceksin canım merak etme. 1 hafta da bu kadar büyür mü diye hala şaşkınlık içerisindeyimAyyy yeriz onlarııı nasıl tatlış uyuyolardır düşünsene :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?