Hamilelikte kaç kilo aldınız

teşekkür ederim, evet aslında yediklerimizi not almak her türlü diyette önemli bir kontrol mekanizması. benim 20 haftadan sonra iştahım arttı, kontrol altında tutmaya çalışıyorum. benim de hedefim 8 kilo ile tamamlamak en fazla.

Masallah ne guzel az kilo almisiniz :)
Bende 1.5 kg kadar aldim. Istahim cok artti. Benimde hedefim 8 kg-9 kg bakalim.

Canım tabiki öyle bebeğe yaramayacak şeyler ancak kilo yapıyor. Ama bebeğin senin depolarını tükettiğinde bu defa sende halsizlik, ağrılar vs başlıyor. O yüzden her şeyden yararlı olmak kaydıyla azar azar yemek lazım

Haklısın canım insanların söyledikleri korkuttu beni başta hiç korkum yoktu

Kızlar ben bugün hissetmedim bebeğimi endişeleniyorum doktora mı gitsem ne yapsam
Uyuyor olabilir canım hemen endişelenmeye çikolata falan ye süt iç soluna yat karnını oksa kimildar eğer hareket etmezse bı acile git canım ama hemen stres yapma bebiş stresten etkilenir

Darısı başıma

Aynı durumdayiz bence şekeri azaltıp yürüyüş falan yapmamız lazım

ben bugun 200 gram az cıktım tartıda buna bile seviniyorum 10. haftamdayım 3. ayı en azından kilosuz kapatıyım ki kalan 6 ay daha kolay olsun

ya bu sezeryanla dogum yapan unlulere bakıyorum karınlarında hic sıkıntı yok sanırım spor yapmak ve yediklerine dikkat etmek lazım eritene kdr

ya bu sezeryanla dogum yapan unlulere bakıyorum karınlarında hic sıkıntı yok sanırım spor yapmak ve yediklerine dikkat etmek lazım eritene kdr

Hem normal , hem sezaryan dogum yaşayan arkadaşımın ikisinde de kiloları gitti. Dediğin gibi dogumdan sonra yemege içmeye dikkat etmek gerekiyor.

Ben korse kullanmayi yeni dogum yapan bayan icin uygun bulmuyorum hic bir sey aniden yapilinca fayda vermiyor.geleneksel baglama yontemi yani hergun azar azar biraz daha sıkısarmak( dolama basortuler uygun) ben onunla dogumdan bi hafta sonra hergun biraz daraltmak suretiyle sardim sanirim sarmasam o sis kalabilirdi.

Normal dogumda korsede bi zarari olucagini zannetmem fakat sezeryan ciddi bir kesi ve amaliyat ne olur ne olmaz bundan dolayi yavas yavas sarmakta fayda var

Uyuyor olabilir canım hemen endişelenmeye çikolata falan ye süt iç soluna yat karnını oksa kimildar eğer hareket etmezse bı acile git canım ama hemen stres yapma bebiş stresten etkilenir
Canım hareket etti çok şükür ama daha sakin önceki günlere göre. Bazen endişeleniyorum ama sanırım olabiliyo böyle zamanlar

Canım 24 saat içinde hareketlerinde azalma hissedersen ya da hiç hissedemezsen, doktora başvur. Ama bir iki saat çok hareketli de sonra duruyorsa normaldir. O da uyuyor uyanıyor neticede
Canım hareket etti çok şükür ama daha sakin önceki günlere göre. Bazen endişeleniyorum ama sanırım olabiliyo böyle zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…