Hamilelikte kaç kilo aldınız

O zmaannn son iki ayda 5-6kilo falan gibi almışsın galiba . Ben de bundan sonra kaç kilo alırım diye merak ediyorum da ondan sordum canım
O senin bunyene bağlı canım gebeliğim de son ayda belli oldu mesela ... Kilo alınır verilir sorun etme ... Ödem olmamasına dikkat et bunun için de günde 2-3 lt su iç ve havalarda düzeliyor bol bol yürüyüş yap

Masallah 12 kilo normal zaten. Alinmasi istenen de o kadar :)

Bol bol su içiyorum canım ama pek yürüyüş yapamadım havadan dolayı artık düzeliyor dediğin gibi bundan sonra tabana kuvvet :) :)

Doğuma 12 gün kaldı 14 kilo aldım ama inanılmaz ödem var ayakkabılarım olmuyor normalde 37 numara giyerken şu an 40 numara oldu ayaklarım son 10 gündür.
En çok kiloyu son 3 ayda aldım.son 3 aya 7-8 kiloyla girmiştim

Şuan 10 kilo aldım ben canım 8 kilo daha alırsam çok fazla olur inşallah farklı olur yaaa

Ankara batıkent civarında oturan hamişler birlikte yoga ya da pilatese başlasak ne dersiniz?

İyi geceler hamiş anneler bu saatte karnım acıktı ve normalde tost yiyen ben şimdi yoğurt -yulaf ve 3 tane çikekle karnımı doyurdum inşallah bu istikrarımdan vazgeçmeden devam ederim
Benimde akşam çok acikiyo karnım

Merhaba

Dört buçuk aylık hamile olmama rağmen ne kilo aldım ne de karnımda bir değişiklik var hanımlar. Karnımın hafif bir sislikten öteye gitmemesi çok iyi bence ama kilo neden almadım acaba? Hala aynı kilomdayim, 57 kilo.

Slmlar
Benim ilk 5 ay Karnım hiç çıkmadı. Eski kotları giyebiliyordum.50 kilo ile hamile kaldım ve sadece 5 kilo aldım.zaten zayıf olduğum için hiç görümüyordu kilolarım. Ama 5.aydan sonra 15 kilo aldım ve doğuma 70 kiloyla girdim.

Ben de hala hamile kaldığım kilodayım, ama karnım bayağı belli artık. Bebeğin kilo alımı iyi olduğu sürece korkulacak bir şey yok. Ama şu da bir gerçek ki asıl kilo alımı bundan sonra başlıyor

kilo size ve bünyenize bağlı. ben de 5 aya kadar almamıştım sonra aldım yavaş yavaş. karnınızın çıkmaması da cinsiyetle alakalı olabilir bebeğinizin. benim hamileliklerimde öyle oldu. ilki kızdı karnım 6-7 ayda yeni belliydi. bu erkek. 3 aylık olmadan karnım çıktı.

Şuan 10 kilo aldım ben canım 8 kilo daha alırsam çok fazla olur inşallah farklı olur yaaa
Evet cnm 18 kilo çok olur,benım ikinci çocuğum Doğum sonrası ilk 40 gün 10 kilo gitmiş oluyor genelde üzeri için bizim çaba sarfetmemiz gerekiyor. Sadece anne sütü veriyorsan öyle düşük kalorili diyetler de yapamıyorsun bebeğin kilo alımı hemen yavaşlıyor. O yüZden çok almamak en iyisi ama son 3 ay en az 6-7 alırsın ayda 2 kilo desen

Canım 9 haftam var sence kaç kilo alırım ?

Canim herkesin karin genisligi ayni olmaz. Benimde karnim cok cikmiyor ve 3. Hamileligim. Hala eski pantolonlarimla idare ediyorum ve hamile pantolonlari vs belime ayarlanamiyor. Kiloda kisiden kisiye degisir. Onemli olan saglikli beslenmek ve bebegin gelisiminin normal olmasi

Canim
Canım 9 haftam var sence kaç kilo alırım ?
Ben ilk iki hamilelikte son 9 haftada 1 kilo almistim sadece. Kilo mevzusu cok degisiyor. Hatta ben mi yaniliyorum diye 2.hamileligimin kilo takibine baktim ve 31. Haftadan 38 e kadar 1 kg almisim. Yuruyus yapmayi ihmal etme ama. Sabah aksam yarim saat yurursen kilonu kontrole alirsin.

Canim ikincinci ve ucuncu hamileliklerde karin daha cabik cikiyor. Benimde ilki erkekti ve karnim cok gec cikti. Kilolu bebek olmasina ragmen. Ikinci kizdi daha cabik belli oldu. Buda kiz muhtemelen suan disardan belli degil ama dar giyersem top gibi cikiyor :)

Ayyyyy ben de sadece 1 kilo alsam bundan sonra değmeyin keyfime olur :) :) :) 11 kiloyla Doğum yaparım :)

Doktorumda çok aldığımız söylüyor ama görüntüde o kadar fazla durmuyor tatlı çok yiyorum ben çok pişmanım ilk zamanlar dikkat etmediğimde çünkü nasıl başlarsa öyle gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…