Hamilelikte kaç kilo aldınız

Bende gündüz değilde akşam çok acıkıyorum

Dikkat et canım kendine

Çok güzel canım alışınca bu sisteme çok daha dahat edeceksin inşallah

Canim bunye ve yaş cok etkili. Doktorlar zayif oldugumdan her zaman 15 kg alirsin diyorlar. Iki hamilelikte 8 - 9 kg civari bitirdim. Insallah bunda da cok almam.

İyi geceler hamiş anneler bu saatte karnım acıktı ve normalde tost yiyen ben şimdi yoğurt -yulaf ve 3 tane çikekle karnımı doyurdum inşallah bu istikrarımdan vazgeçmeden devam ederim

İyi geceler hamiş anneler bu saatte karnım acıktı ve normalde tost yiyen ben şimdi yoğurt -yulaf ve 3 tane çikekle karnımı doyurdum inşallah bu istikrarımdan vazgeçmeden devam ederim
Bir kac gun dişini sık bakalim :) insallah faydasini gorursun canim.

inşallah canım :) şuana kadar kaç aldın peki

Günaydın annişler bu sabah tatil diye geniş geniş kahvaltı yaptım ama dikkat etmeyide ihmal etmedim. Yumurta, peynir,domates,kuzukulağı,süt ve 1dilim ekmek yedim. Temizlik falan yaparken yediğim 1dilim ekmeği yakarım diye düşünüyorum

Kilolar sağlık açısından sorun etmiyorsa takma kafana veriliyor ben 12 kilo aldım 4 ay önce doğum yaptım su an hiçbir kilo kalmadı hepsi gitti ... O bicirikler öyle yoruyor ki insanı verdiğin kiloya şaşırıyorsun :)

Çok çok iyi yahu ,ben tereyagda 3 yumurta bir bardak çay 2 dilim ekmek yedim

12 gayet iyi canım ya 30-31. Haftada kaç kilo almıştın hatırlıyo musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…