- 8 Aralık 2016
- 291
- 276
- 103
OSTEOCARE ORİGINAL canım 2 aydır kullanıyorumGünaydın. doktorunuz sizlere hangi kalsiyum ilacını verdi?
Maşallah size nts ye gönderdimi canım doktorKızlar 1811 gr 42cm olmuş bebişim :)
Canım hormonlardan dolayı daha hızlı kilo alıyoruz bide ödemede yapıyor vücutselam kızlar iyi akşamlar..Bugün itibariyle tartıldım veee 26.haftamda 12 kilo almışımbu saatten sonra dikkat etsem de sonuç değişir mi bilmiyorum..İlk haftalarda 20. haftaya kadar aırı bi kilo alımım oldu şişkinlik mi kilo mu anlamadım üzerine hareketsizlik de binince 26.haftada 12 kiloyu gördüm..sizce çok mu fazla... Şuursuzca çok fazla da yemiyorum hatta ekmeği hiç yemiyorum ama sonuç hüsran
Ben günde 2 tane alıyorum süt ve yoğurt tuketemedigim için doktor 2 tane al dedigünde bir kez mi kullanıyorsunuz kızlar
Maşallah onuda verirsiniz zaten12 kiloyla tamamladım...18 gün önce doğum yaptım 3 kg fazlam kaldı...
Çok teşekkür ederim canım şeker yok aşırı kilo da yok. inşallah dediğin gibi sıkıntı olmadan alırım kucağıma ben deGünaydın hanımlar. 29. haftadayım. Cuma günü doktora gittim. 1,208 gr olmuş bebek. 1 hafta kadar önde. Toplam aldığım kilo 1,5 olmuş. 68 başladım, 69,5 kiloyum şu anda.
R Rengarenkkadin benim bebek de gününe 8 gün göre ileri, hatta kafasına göre 13 gün ileri. Bunlar oluyor. Şeker yoksa, aşırı kilo alma yoksa sorun yok.
jeanneCdarc Tebrik ederim, hem az kilo aldığınız, hem de bebeğinizi kucağınıza sağlıkla aldığınız için. Bebek kaç kilo doğdu sorabilir miyim?
Yok canım göndermedi iki hafta sonraya randevu verdi artık daha sık gitcekmişim . Belki o zaman nts ye yönlendirirMaşallah size nts ye gönderdimi canım doktor
Canim maşallah.. Ben de çarşamba gidicem kontrole çok heyecanliyim tam 4 hafta olacak son gittiğimden beri. Acaba senin 4 hafta once kilosu nasıldı merak ettim.. aramızda 1 hafta var da seninleKızlar 1811 gr 42cm olmuş bebişim :)
Günaydın hanımlar. 29. haftadayım. Cuma günü doktora gittim. 1,208 gr olmuş bebek. 1 hafta kadar önde. Toplam aldığım kilo 1,5 olmuş. 68 başladım, 69,5 kiloyum şu anda.
R Rengarenkkadin benim bebek de gününe 8 gün göre ileri, hatta kafasına göre 13 gün ileri. Bunlar oluyor. Şeker yoksa, aşırı kilo alma yoksa sorun yok.
jeanneCdarc Tebrik ederim, hem az kilo aldığınız, hem de bebeğinizi kucağınıza sağlıkla aldığınız için. Bebek kaç kilo doğdu sorabilir miyim?
Darısı başıma :) Ne güzel uzun boyluymuş, kilosu da yerindeymiş. Uzun ömrü olsun, adıyla yaşasın.Bebeğim 39+0 da 3460gr 51 cm doğdu...2. Kez kız annesi oldum
4hafta öncesinde 1050gr 35 cm di kuzum. Senin en son kaçtı? Benim bebeğimin iri bebek olma ihtimali varmışCanim maşallah.. Ben de çarşamba gidicem kontrole çok heyecanliyim tam 4 hafta olacak son gittiğimden beri. Acaba senin 4 hafta once kilosu nasıldı merak ettim.. aramızda 1 hafta var da seninle
Benim 4 hafta önce 1090 di canım aşağı yukarı aynıyız sanırım ben de o kadar ufak tefegim ki nasıl iri bebek dogurucam bilmiyorum4hafta öncesinde 1050gr 35 cm di kuzum. Senin en son kaçtı? Benim bebeğimin iri bebek olma ihtimali varmış
Senin öyle değildir canım endişelenme, benim ultrasonla sat arasında 2 hafta fark varBenim 4 hafta önce 1090 di canım aşağı yukarı aynıyız sanırım ben de o kadar ufak tefegim ki nasıl iri bebek dogurucam bilmiyorum
Bizde yarın gitcez doktora ama bizimde 2 hafta önden gidiyorSenin öyle değildir canım endişelenme, benim ultrasonla sat arasında 2 hafta fark var
Bizde yarın gitcez doktora ama bizimde 2 hafta önden gidiyorSenin öyle değildir canım endişelenme, benim ultrasonla sat arasında 2 hafta fark var
Bence gayet iyi normal ben 22. Haftada 7 kilo almıştım şimdi 32. Haftadayim 11 kilo aldımMerhabalar ben de 22+5 ve bugün tartıldım 4 kilo almışım . 56 ile hamile kaldım 60 olmuşum . Kiloyu çok problem etmeyenlerdenim ama bakalım sonu nasıl olacak . aile hekimim iyi gidiyoruz diyor ama bilmiyorum sonum ne şekilde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?