Hamilelikte kaç kilo aldınız

kesinlikle her gün tartılma dedi bana diyetisyen. Her cuma sabah lavabodan sonra , en hafif kıyafet ile tartıl ve her hafta not al dedi. Bunun haricinde tartıya çıkma dedi. Benim perşembe günü diyeti aynen uyguladıgım 1 haftam doluyor. Tartılıcam ve yine aldıysam koyvercem yaw. Hem aç kal hem kilo al. Gözümün önünden çikolatalar pastalar pizzalar geçiyor. Tadımlık bile bozmadım diyeti . Hiç adil değil kilo alırsam

çalışıyor musun canım..yoksa evde misin..hareket durumun nasıl?

sata göre farklı ultrasona göre farklı haftalar nasıl çıkıyor?

Bende anlamış değilim ya son aylarda dahada aliniyo

Ben 32. Haftadayim 12 kilo aldım bugün doktorum çok almışsın dedi dahada stres oldum ya

Ben de 2 ayda 1 kg aldım tabi kaba taslak bu, gram oynuyor. Ama popodan alıyorum ben daha şimdiden kotlarım olmuyor geçen yaz giydiklerim ( kışın da hamile kalmadan kilo aldım heralde ) dua ediyorum bi mucize olsun popom çıkacağına göbeğim büyüsün karından kilo alayım :) tek tesellim kim kardahsian:) herşeyden önce onun sağlığı önemli ona faydalı olacak şeyler yiyorum kilo verilir de işte popo kötü

Canım 19. Haftadayım ve hala -1 kg dayım 57.6 ile hamile kaldım bugün kontrolüm vardı 56.6 kg ım valla nefsime hakim olmaya çalışıyorum. Bu benim ikinci gebelik ilkinde 16 kg aldım vermekte çok zorlandım o yüzden bunda çok temkinliyim

bir ben daha varmış burda ben de popodan kilo alanlardanım..Hamilelikte bir umut göbek olur popo olmaz diyordum ki yanılmışım söylendiletde kız anneleri popo ve basen genişler diyorlardı haklılarmışş..Zaten alt yapı vardı iyice genişledi benim basen

Canım benim ya :) normalde 40 beden pantolon giyiyorum Allahtan yaza geliyor gebelik zamanları bol elbise giyerim diyorum da Doğumdan sonrası ne olacak ? Nasıl sıkılaşacak bu popolar bebişleri üzmeden :)

Canım benim ya :) normalde 40 beden pantolon giyiyorum Allahtan yaza geliyor gebelik zamanları bol elbise giyerim diyorum da Doğumdan sonrası ne olacak ? Nasıl sıkılaşacak bu popolar bebişleri üzmeden :)

aynen Şikerim :) umudum yazın tayt ve üzerine tunik takmak ama verme konusunda umarım çok zorlanmayız..

siz kutsanmış seçilmiş kişisiniz bence

S sakyuz
Bebeğinizin kilosu normal mi ? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın şuan bebeğin ağırlığını görebiliyorsa doktor , normal mi? Normalse biz de dikkat edelim . Benek faydalansın diye yemeyelim ne istersek :)

Merhaba, arkadaşa sormuşsunuz ama ben de 1,5 kilo aldım 29. Haftadayım. Bebeğimin gelişimi bir hafta ileride, 1208 gr idi cuma günü.
Hamilelik başından beri paketli gıda, gazlı içecek, şeker yemiyorum.
Günde bir dilim ekmek, haftada bir kere pilav, makarna vs yiyorum.
Sebze, et ve bakliyat ağırlıklı besleniyorum. Haftada bir kere ödül yapıp kendime istediğimi yiyorum. Toplam yediğim tatlı bir porsiyon olmamıştır.
Şeker vs sorunum yok.
Kısacası hep dikkat etmek lazım:)

Çok iyi , umut oldunuz korkularıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…