Amin inşallah benim Eylül'de bütün yazın sıkıntısı ödemi olacak napalımGeçen sene Ağustos ta doğum yapmıştı dediğin gibi olabilir canım ben tam zamaninfa doğum yapacağım ne sıcak ve soğuk Allah'ım sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim bende Eylül'de doğum yapacağım inşallah sıcaklardan kötü etkilenirim diye endişe ediyorum Antalya da çok sıcak oluyorBen hep agustosta dogum yaptim. Bu 3.bebegim ve buda agustosta. Duzenli yuruyus ve bol su ictim. Hicte son aylarda cok odem toplamadim. Biraz vucutla alakali. Son haftalarda dogum odemi olur ama bu odem de asiri fazla olmaz. Ozellikle yuz , el ve ayaklar siser. Tuzu azaltip bol su icersen de cok olmaz.
Canim yediklerinw dikkat et ve suyu ihmal etme. Son aylarda sislik olur bu normal ama sen dikkat edersen bu o kadarda fazla olmaz.İçimi rahatlattınız teşekkür ederim bende Eylül'de doğum yapacağım inşallah sıcaklardan kötü etkilenirim diye endişe ediyorum Antalya da çok sıcak oluyor
Oncelikle kilonun asiri fazla olmamasi normal dogum icin onemli. Daha rahat dogum yapiyorsun. Ikincisi fazla aldigin her kilo sana ilerisi icin kaliyor bunu dogumdan bir sure sonra veredebilirsin veremeyede. Dogum sonrasi vucut deformasyonun kilo arttikca artar. Eger bunlari dusunuyorsan evet kiloda onemli. Dogumdan sonrada o bedenle yasiyacak olan sensin. Ama benim icin bunlar onemli degil diyorsan istersen 30 kilo al. :)Bebek sağlıklı olduktan sonra kaç kilo aldığımız önemli mi ki?
Antalya'da Mayıs'ta bile yürümek çok zor yürüyüş yerine pilates gideceğim galibaCanim yediklerinw dikkat et ve suyu ihmal etme. Son aylarda sislik olur bu normal ama sen dikkat edersen bu o kadarda fazla olmaz.
Yuruyus yapmayi da ihmal etme. Antalyada yazin nasil yaparsin bilelemem :) bende yazin izmirde oluyorum sabah gun dogumundan sonra ve aksam gunes batiminda yuruyebiliyorum :)
Ama yazın bol bol yürüyüş yaparsın hem çok kilo almazsin hem odem olmazAmin inşallah benim Eylül'de bütün yazın sıkıntısı ödemi olacak napalım
Ay bide orda yazın çok nem varAntalya'da Mayıs'ta bile yürümek çok zor yürüyüş yerine pilates gideceğim galiba
Hamilelik testi 30 kilo alanında ortalama 3 kilo bebeği doğuyor 10 kilo alanında 3 kilo bebeği doğuyor tamam önemli olan bebeğin sağlıklı olması bu konuda hemfikiriz ama anne sağlıklı olsun ki bebekte sağlıklı olsun fazladan yağ deolanin ne gereği var kiOncelikle kilonun asiri fazla olmamasi normal dogum icin onemli. Daha rahat dogum yapiyorsun. Ikincisi fazla aldigin her kilo sana ilerisi icin kaliyor bunu dogumdan bir sure sonra veredebilirsin veremeyede. Dogum sonrasi vucut deformasyonun kilo arttikca artar. Eger bunlari dusunuyorsan evet kiloda onemli. Dogumdan sonrada o bedenle yasiyacak olan sensin. Ama benim icin bunlar onemli degil diyorsan istersen 30 kilo al. :)
Tabiki önemli olan bebeğin sağlıklı olması ama anne kilo alırsa doğum zorlaşır hem ne gereği var mı fazladan yağ deolanin 10 kilo alsaninda ortalama 3 kilo bebeği doğuyor 30 kilo alanında alinan kilonun gerisi anneye kalıyor o yüzden bence kilo kontrolü de önemli tabi incelik sağlıkBebek sağlıklı olduktan sonra kaç kilo aldığımız önemli mi ki?
Çevremde herkes bişey diyo insan ister istemez etkileniyor goren çok kilo almışsın deyip duruyor hatta yüzünde sivilce çıkmış cikinlesmissin diyen bile var bide benim karnım çok çıkmadı çocuğun küçük doğar falan diyorlar doktor kilosu gayet iyi diyo ama çevredekiler doktordan daha iyi bildiklerini sanıyorlarHamile hamile her şeyi kafaya takıyoruz zaten. hamileyim yaaaa Abartılı yemek hakkım değil mi? Evet ben de çok takıyorum kiloyu ama destek falan olun takılmayalım bu kadar.
Önemli, çünkü boşa yük tasimiyorsun. Bu da sağlıklı ve kaliteli hamilelik geçirmeni sağlıyor her yöndenBebek sağlıklı olduktan sonra kaç kilo aldığımız önemli mi ki?
Çevremde herkes bişey diyo insan ister istemez etkileniyor goren çok kilo almışsın deyip duruyor hatta yüzünde sivilce çıkmış cikinlesmissin diyen bile var bide benim karnım çok çıkmadı çocuğun küçük doğar falan diyorlar doktor kilosu gayet iyi diyo ama çevredekiler doktordan daha iyi bildiklerini sanıyorlar
Canim boyle dusunuyorsan sana saygimiz var. Ama bizimde kilo alimi ile dusuncemiz boyle.Hamile hamile her şeyi kafaya takıyoruz zaten. hamileyim yaaaa Abartılı yemek hakkım değil mi? Evet ben de çok takıyorum kiloyu ama destek falan olun takılmayalım bu kadar.
Canim hamilelik bu herkes ayni olmaz ve bende sen cok kilo almadin. Son 4-5 haftan ve 13 kilodasin. Bu 15 e kadar ciksada emin ol 40 in cikinca cogunu vermis olcaksin. Herkesin karin buyuklugu ayni olmaz. Herkesin hormonal yapisi ve etkisi ayni olmaz. Ayni kisinin farkli gebeliginde bile farkli yasanan bir surec. Bu hamileligimde yuzumde lekeler oldu ama daha oncesinde olmamisti. O yuzden sen millete bakma. Herkes ayni degil. Bebegin iyi ise ve doktorda hersey yolunda diyorsa gerisi fasa fisoÇevremde herkes bişey diyo insan ister istemez etkileniyor goren çok kilo almışsın deyip duruyor hatta yüzünde sivilce çıkmış cikinlesmissin diyen bile var bide benim karnım çok çıkmadı çocuğun küçük doğar falan diyorlar doktor kilosu gayet iyi diyo ama çevredekiler doktordan daha iyi bildiklerini sanıyorlar
19. haftamdayım densiz kıskanç kadının biri ayyy 3 katına çıkmışsın sanki dedi 5 kilo aldım doktoruma göre normal elaleme göre anormal sizinkide buna benzer cevrede zeka seviyesi düşük çok takılmayın 5 kg ile 3 katına kim çıkmış mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?