Hamilelikte kaç kilo aldınız

Geçen sene Ağustos ta doğum yapmıştı dediğin gibi olabilir canım ben tam zamaninfa doğum yapacağım ne sıcak ve soğuk Allah'ım sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah benim Eylül'de bütün yazın sıkıntısı ödemi olacak napalım

Ben hep agustosta dogum yaptim. Bu 3.bebegim ve buda agustosta. Duzenli yuruyus ve bol su ictim. Hicte son aylarda cok odem toplamadim. Biraz vucutla alakali. Son haftalarda dogum odemi olur ama bu odem de asiri fazla olmaz. Ozellikle yuz , el ve ayaklar siser. Tuzu azaltip bol su icersen de cok olmaz.

İçimi rahatlattınız teşekkür ederim bende Eylül'de doğum yapacağım inşallah sıcaklardan kötü etkilenirim diye endişe ediyorum Antalya da çok sıcak oluyor

İçimi rahatlattınız teşekkür ederim bende Eylül'de doğum yapacağım inşallah sıcaklardan kötü etkilenirim diye endişe ediyorum Antalya da çok sıcak oluyor
Canim yediklerinw dikkat et ve suyu ihmal etme. Son aylarda sislik olur bu normal ama sen dikkat edersen bu o kadarda fazla olmaz.
Yuruyus yapmayi da ihmal etme. Antalyada yazin nasil yaparsin bilelemem :) bende yazin izmirde oluyorum sabah gun dogumundan sonra ve aksam gunes batiminda yuruyebiliyorum :)

Bebek sağlıklı olduktan sonra kaç kilo aldığımız önemli mi ki?
Oncelikle kilonun asiri fazla olmamasi normal dogum icin onemli. Daha rahat dogum yapiyorsun. Ikincisi fazla aldigin her kilo sana ilerisi icin kaliyor bunu dogumdan bir sure sonra veredebilirsin veremeyede. Dogum sonrasi vucut deformasyonun kilo arttikca artar. Eger bunlari dusunuyorsan evet kiloda onemli. Dogumdan sonrada o bedenle yasiyacak olan sensin. Ama benim icin bunlar onemli degil diyorsan istersen 30 kilo al. :)

Antalya'da Mayıs'ta bile yürümek çok zor yürüyüş yerine pilates gideceğim galiba

Hamilelik testi 30 kilo alanında ortalama 3 kilo bebeği doğuyor 10 kilo alanında 3 kilo bebeği doğuyor tamam önemli olan bebeğin sağlıklı olması bu konuda hemfikiriz ama anne sağlıklı olsun ki bebekte sağlıklı olsun fazladan yağ deolanin ne gereği var ki

Bebek sağlıklı olduktan sonra kaç kilo aldığımız önemli mi ki?
Tabiki önemli olan bebeğin sağlıklı olması ama anne kilo alırsa doğum zorlaşır hem ne gereği var mı fazladan yağ deolanin 10 kilo alsaninda ortalama 3 kilo bebeği doğuyor 30 kilo alanında alinan kilonun gerisi anneye kalıyor o yüzden bence kilo kontrolü de önemli tabi incelik sağlık

Hamile hamile her şeyi kafaya takıyoruz zaten. hamileyim yaaaa Abartılı yemek hakkım değil mi? Evet ben de çok takıyorum kiloyu ama destek falan olun takılmayalım bu kadar.

Hamile hamile her şeyi kafaya takıyoruz zaten. hamileyim yaaaa Abartılı yemek hakkım değil mi? Evet ben de çok takıyorum kiloyu ama destek falan olun takılmayalım bu kadar.
Çevremde herkes bişey diyo insan ister istemez etkileniyor goren çok kilo almışsın deyip duruyor hatta yüzünde sivilce çıkmış cikinlesmissin diyen bile var bide benim karnım çok çıkmadı çocuğun küçük doğar falan diyorlar doktor kilosu gayet iyi diyo ama çevredekiler doktordan daha iyi bildiklerini sanıyorlar

benim karnım zaten vardı kilolu hamile kaldım. 4 aylık hamileyim aaa karnına bak ne çok çıkmış daha şimdiden hem de dedi 2 ay önce doğum yapmış birisi. kendisi sadece bebeğe kilo aldı bu yüzden bu kadar rahattı. nasıl sigara bağımlısı birine sigarayı bırak demek içmeyen biri için kolaysa zayıf olan veya bütün gün istediğini yese de kilo almayan biri için bu tür yorumlar da kiloyla ilgili çok kolay.kimseye sızlanmıyorum kilo konusunda 4 aydır 1 kere izin almadı temizlik dahil her işi yapıyorum işyerinde ağrım olsa bile gelip kim ne derse desin kimseyi ilgilendirmez. bir şey söyleyene de cevabımı veriyorum takılma kimseye

Canim boyle dusunuyorsan sana saygimiz var. Ama bizimde kilo alimi ile dusuncemiz boyle.

33 haftalık hamileyim. Yaklaşık 11 kilo aldım.. Bana göre fazla bir kilo, doktora göre de az.. Önemli olan bebeklerin sağlıklı olmaları.. Kilonun fazlası da iyi değil.. Ama doğumdan sonrada kilonun her türlüsü veriliyor.. Yeter ki, rabbim anneye ve bebeğe saglık versin.. Hayırlı doğumlar nasip etsin..

Canim hamilelik bu herkes ayni olmaz ve bende sen cok kilo almadin. Son 4-5 haftan ve 13 kilodasin. Bu 15 e kadar ciksada emin ol 40 in cikinca cogunu vermis olcaksin. Herkesin karin buyuklugu ayni olmaz. Herkesin hormonal yapisi ve etkisi ayni olmaz. Ayni kisinin farkli gebeliginde bile farkli yasanan bir surec. Bu hamileligimde yuzumde lekeler oldu ama daha oncesinde olmamisti. O yuzden sen millete bakma. Herkes ayni degil. Bebegin iyi ise ve doktorda hersey yolunda diyorsa gerisi fasa fiso

19. haftamdayım densiz kıskanç kadının biri ayyy 3 katına çıkmışsın sanki dedi 5 kilo aldım doktoruma göre normal elaleme göre anormal sizinkide buna benzer cevrede zeka seviyesi düşük çok takılmayın 5 kg ile 3 katına kim çıkmış mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…