Hamilelikte kaç kilo aldınız

Valla kızlar ben 33.haftaya kadar her aya bir kilo olarak gitmiştim, bu ay sanırım iki haftaya bir kilo alacağım, 32.haftaya kaşar kilo az aldım diye sevinmeyin çünkü 32.haftan sonra bize birsey oluyor yani bana öyle oldu

Nasılsınız kızlar bebişlerin sağlığı sizlerin kilolar ne durumda :) ben 69 kilo oldum. Yani 12 kilo aldım şu ana kadar. Bebişim de Cumartesi günü 2650 gr 48 cm di
ben de 35. haftadayım. 5.5-6 kilo arası gidip geliyorum. 3 hafta önce bebiş 44 cm, 2 kiloydu. cuma kontrolüm var bakalım 2.5 kiloyu bulmuş mu bebiş :)

Senin nasıl oldu ben 32.haftadan sonra sanki haftada 500grama yakın aldım, ki öncesinde ayda bir kilo gibi gitmiştim
Ben not etmiştim canım baktım şimdi hangi haftada kaç kilo aldığıma da bende tam tersi olmuş başlarda biraz fazla almışım sonra duraklamış çok şükür ki. :) 30. Haftada 10 kilo almışım ben zaten, şuan 36. Haftadayım 12 kilo aldım toplamda.

İlk gebelikte 21 kilo aldım. Doğumda sadece 3 kilosu gitti. Bebeğim 8 aylıkken 16 kilosu daha gitti. Bana fazladan 2 kilo kaldı (49 kiloda durdu).
İkincide 19 kilo aldım. Doğumda 8 kilo gitti. 40 gun sonra 8 daha gitti. İki ay sonra ben yine 49 oldum.
Şimdi 3.melegimi bekliyorum. 18.haftanın bitiminde 9 kilo aldım. Su anda 58im.
Zayıf olunca gebelikte çok hızlı kilo alınıyor sanırım.
Ama panik yapmayın, 9 ayda alınan kilo şıp diye gitmiyor 7_8 ayı buluyor.

Allah sağlıkla kavuştursun

Benim iki gündür karın ağrım var kızlar sizde de oluyo mu?
O bendede oluyor canım doktora gittim herşey normal bı sıkıntı yok dedi
Ay 37+4 olduk ve alınan kilo 18 kilo olmuş çok oldum son 1 ayda 4 kilo almışım

Kızlar son bir ayda 4 kilo almışım çok oldum ya en son 76 kiloydum 80 olmuşum 62 ili hamile kalmıştım

Nasılsınız kızlar bebişlerin sağlığı sizlerin kilolar ne durumda :) ben 69 kilo oldum. Yani 12 kilo aldım şu ana kadar. Bebişim de Cumartesi günü 2650 gr 48 cm di
Ay ben çok kilo aldım 37+4 düz son 1 ayda 4 kilo almışım 80 oldum toplamda 18 kilo oldu ay nasıl verilecek bu kilo acayip aldım bu arada bebişim 3280 Gr 49 cm olmuş doğuma kadar daha almasam bari

28+4 teyim ve toplamda 11 kilo aldimdoguma kadar 20 kiloyu gecicem sanirim64le hamile kaldim suan 75im
Ben 32 haftaya kadar 12 kilo almıştım 15 kilo ile tamamlarim diyordum başta şimdi 37+4 haftaligim alınan kilo 18 34. Haftada 76 kiloydum şimdi 80 olmuşumnasil verilir bu kilo 62 ile hamile kalmıştım

Canim ben ilk 16 hafta zaten kilo almadim. Sonrasinda haftada 200 gr anca aldim. Birde ben gunde 7 km yuruyorum ve hateketli biriyim. Herhalde bunlar etkiledi.
Bende 16. Haftadan sonra almaya başladım ama son 1 ayda 4 5 kilo aldım 37+4 dün bebiş 3280 Gr aldığım kilo 18 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…