Hamilelikte kaç kilo aldınız

Canım o lafların ardı arkası kesilmez ben de yaşadım aynı şeyleri Ooo sana ne oldu böyle şiştin filan diyorlar ben de diyorum hamile olduğumdan olabilir mi acaba o lafları edenler hiç mi çocuk doğurmamış acaba her bünye bir değil malesef 30. haftadayim 10 kilo aldım 10 kiloyla doğuma girenler var mesela ama çok ta kafaya takmıyorum bebeğim sağlıklı ona şükür diyorum duyma sen söylenenleri konuşup dursunlar boşver.. öyle boyutlara geliyor ki erkek bebek bekliyorum ama bana bakip sen nasıl erkek bekliyorsun çirkinleştin erkek bekleyen çirkinleşmez diyen bile oliyo :)

İnsanlar çok acımasız

Banada cirkinlestin diyen cok

Agzi olan konuşuyor diye boşuna deniyorlar

Amin canım benim

Hepsi kıskançlıktan bunların ben cevap veremiyorum ayıp ederim diye sonra keşke cevabını verseydim diye düşünüyorum.

Hepsi kıskançlıktan bunların ben cevap veremiyorum ayıp ederim diye sonra keşke cevabını verseydim diye düşünüyorum.
Evet kalp kırmayayım diye bişey diyemiyor insan ama işte Allaha havale edelim en iyisi biz hamileliğimizin tadını çıkarmaya bakalım duymayalım bu tür insanlari

Merhaba kızlar,
Ben de birşeyler yazmak istedim.benim iki bebeğim var küçük olanı 6 aylık oldu.ilkinde 8,5 ikincisinde 6,5 kilo aldım ve hamile kaldığım kiloya 15.günde dönmüştüm her ikisinde de....ancak sadece doğuma girilen kilo çok da önemli değil zira ben lohusalık da çok kil aldım ve pek de veremiyorum..bunu moral olsun diye anlatıyorum size, çok kişi tanıyorum 30kilo alıp da sonra veren..
Üstelik hamileliğe dek zayıf bir insandım,insanlar arka arkaya Bebek yapmış diye bakmıyor,hemen aaa ne kadar kilo almışsın diyor maalesef..sanki ben bilmiyorum..ama ben cevabımı yapıştırıyorum, bu yaşıma kadar 45 kilo oldum da madalya mı taktılar bundan sonra da şişko olacağım diyorum
Kocaman kadınlar kendileri Victoria secret mankeniymişcesine doğumdan 1-2 ay sonra aaa göbeğin kalmış diyorlar
Kafaya takmamak lazım ama esas bunları söyleyip moral bozmamak lazım....sevgiyle....

Haklısın canım ama insanlar gerçekten çok acımasız yorumlar yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…