Ekstra yediğim bişey de yok dikkat ediyorum b vitamini yetersiz kaldığından ödem olmuş ellerim uyuşuyordu son günlerde ödem sinirlere baskı yapıyormuş ekstra b vitamini verdi doktorumBende az aldım diyordum hep öyle gidecek sandım son 1 ayda 4 ,5 kilo aldım nasıl oldu anlamadım
İnşallah çok almayız canımEkstra yediğim bişey de yok dikkat ediyorum b vitamini yetersiz kaldığından ödem olmuş ellerim uyuşuyordu son günlerde ödem sinirlere baskı yapıyormuş ekstra b vitamini verdi doktorum
Canım bebeğin kilo alımı ne zaman hızlanıyor 420 gr şu an normal ama ayda 100-150 gr gibi gidiyorBende az aldım diyordum hep öyle gidecek sandım son 1 ayda 4 ,5 kilo aldım nasıl oldu anlamadım
Benm arkadas 40.haftada normal dogum yaptı eger bı sıkıntı yoksa bekle sancıyı hemen sezeryana karar verme ıns normal olur daha saglıklı.bı de meryem suresı oku gunluk ve hurma ye dogumu kolaylastırır ınsAmin canım benim çok sağol pazartesi günü belli olacak çatı muayenesi yapacak eğer normal için uygun değilsem sezeryan için tarih verecek cuma gunu 38 haftalik olacak
İnşallah normal olur ama doktoruma güveniyorum başından beri normale yönlendirdi beni ama hep senin ve bebeğin için en sağlıklısi neyse onu yapacağız dedi bakalım inşallah normal olurBenm arkadas 40.haftada normal dogum yaptı eger bı sıkıntı yoksa bekle sancıyı hemen sezeryana karar verme ıns normal olur daha saglıklı.bı de meryem suresı oku gunluk ve hurma ye dogumu kolaylastırır ıns
İnşallah normal olur ama doktoruma güveniyorum başından beri normale yönlendirdi beni ama hep senin ve bebeğin için en sağlıklısi neyse onu yapacağız dedi bakalım inşallah normal olurBenm arkadas 40.haftada normal dogum yaptı eger bı sıkıntı yoksa bekle sancıyı hemen sezeryana karar verme ıns normal olur daha saglıklı.bı de meryem suresı oku gunluk ve hurma ye dogumu kolaylastırır ıns
Doğumdan sonra verebildiniz mı20 kilo aldim
Son aylarda çok kilo alıyorlar ben 34. Haftada gittiğimde 2300 Gr di 37. Haftada 3260 Gr olmuşCanım bebeğin kilo alımı ne zaman hızlanıyor 420 gr şu an normal ama ayda 100-150 gr gibi gidiyor
Masallah canımSon aylarda çok kilo alıyorlar ben 34. Haftada gittiğimde 2300 Gr di 37. Haftada 3260 Gr olmuş
Doğumdan sonra verebildiniz mı
Amın canm ınsİnşallah normal olur ama doktoruma güveniyorum başından beri normale yönlendirdi beni ama hep senin ve bebeğin için en sağlıklısi neyse onu yapacağız dedi bakalım inşallah normal olur
Ay ben 80 kilo oldum nasıl vereceğimYok yaa veremedim uzun sure.
55 ile hamile kaldim
75 ile doguma gittim
Kizim 1 yasindayken hâlâ 68 kiloydum.
Sonra diyetle sporla zar zor 1 senede 10 kilo verdim. Suan 56-57 yim
Bence iyi gidiyorsun 30. Haftadan sonra kilo alımı artıyor şimdilik böyle gitmen iyiMerhaba kızlar bende 2 kg aldım ama iştahım delş gibi açık resmen son bir ayda aldım o 2 kiloyuda
benmimki de 18i bulur senin az kalmış maşallahBen 18 kilo aldım canım
Teşekkür ederim canım inşallah böyle devam ederim çok iştahım açık bu ara çünkiBence iyi gidiyorsun 30. Haftadan sonra kilo alımı artıyor şimdilik böyle gitmen iyi
Teşekkür ederim canım inşallah böyle devam ederim çok iştahım açık bu ara çünki
bugün randevum var canım 12de bu kez net bşy söyler inşallah çok merak ediyorum çünkü. Özele gidiyorum ama kafasını yerleştirmiş deyip duruyo. Bugün de öğrenemezsem dediğin gibi başka bi doktora görüncem canım. Bu arada sende doğumun yaklaştığına dair bi belirti var mıCanım sanırım ödem yapıyorum 1 aydır farklı hiçbir şey yiyip içmedim gerçi bebek son 1 ayda 1 buçuk kilo almış ben iki farklı doktora gidiyorum devlette olcmediler bebek ölçmek için uygun değil dediler özelde doktorum her seferinde olcüyo istersen başka bir doktora daha görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?