Hamilelikte kaç kilo aldınız

Benim 2 gündür vajinada iğne batması gibi oluyor kasiklarim da da ağrı oluyor nst de sancı çıkmıyor ama pazartesi çatı muayenesi yapacak doktorum sizdede varmı bu tarz ağrılar 38+3 um bu arada
Bende de iki üç haftadır oluyor o batmalar özellikle uzun süre rahat oturamadiysam ya da ayakta kaldiysam. 36+2 yim.

22 mayısa gün verdi. Nasipse o gün sağlıkla gelir.hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah.

İlk hamileliğimde 30 kilo filan almıştım ama sorunlu bir hamilelik geçirdim. Bebeği beslemesi gereken damar tıkalıymış o yüzden ben şişmiştim ki ödemim de çoktu dikkat de etmedim. Ama şimdi dikkat etmeye çalışıyorum zaten kilolu hamile kaldım 20 hafta da 4 kilo aldım.

Selam kızlar bende bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda bebişte iyi maşallah şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarım 4 te çıkacak. Şu an itibari ile 2 kg 400 gr almışım 24+5 günlük sata göre

Cok guzel kılon ya ben 15.haftaya yenı gırdm ve 2.5 kılo aldm.neler yaptın almamak ıcın.62ıle basladm 64.5 kılom suan ve bu hafta yuruyuse basladm bende

Haylazz dogum yaptı bu arada.darısı bıze olsn ıns

Cok guzel kılon ya ben 15.haftaya yenı gırdm ve 2.5 kılo aldm.neler yaptın almamak ıcın.62ıle basladm 64.5 kılom suan ve bu hafta yuruyuse basladm bende
Canım inan ki çok fazla dikkat edemiyorum bu arada bu kiloyuda son 1.5 ayda aldım ama en çok dikkat ettiğim şey akşam 8 den sonra bir şey yememek birde haftada 5 gün felan 1 saat yürüyüş yapıyorum ama bu bir ay yapamayacağım

haylazzz Canım selam çok sevindim doğum yapmışsın bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah darısı bize olsun

Canım birde sadece sabah iki dilim ekmek yedim tam buğday onun dışındaki öğünlerde yemiyorum meyveyide günde en az bir tane yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…