- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
Tamam canım ben de bi doğursaydımEve geldiğimde ilk isim tartiya çıkmaktı 75 i görünce üzüldüm aslında az gitmiş diye ama bugün 70 71 arasi gelince sevindim neredeyse 10 kilo ben yine gelişmeleri yazarım bakalım 1 ay sonra kilo ne durumda olacak
Pozitif Doğum hikayelerinin en güzeli canım seninkiİnan bebisin kucagina geldimi herşey geçiyor ben korkulardan dolayı sezeryan istedim hep ama doktorum normal diyordu doktorumu bile değiştirmeye karar vermiştim sonra bı baktım sancı açılma falan derken doğum oldu bitti bile
Benim de hep ileriydi hemde 2 hafta kuzum ama son gittiğimde fark beş güne inmişti. Doktorum daha da kapanmaz bundan sonrası dediUltrasonda hep ilerideydi benim ama son ay normale döndüm en son 38+2 de kontrolüm vardı o zaman ultrasonda da 38+2di
Oldum canım 38+2 de çatı muayenesi oldum 38+5 te doğum oldu doktor kolay olur doğumun demişticanim gecmis olsun darisi basimiza olsun insallah.sen cati muayenesi olmusmuydun doktor normal dogum yapabilirsin demismiydi yani.benim sata gore 37+3.bugun muayene oldum birazda gerildim.boyum uzun oldugundan herkes catin genistir diyodu ama doktor bebek iri olursa doguramassin dedi epey uzuldum.tavsiyen olursa almak isteriz normal yapabilmek icin
İnşallah canım ben son ay çok kilo almıştım gitmez diye korkuyordum yarısı gitti bile inşallah kanda gider sende inşallah kolay bir doğumla alırsın bebisini kucağınaCanm 5 gun olmasına ragmen super gıtmıs.bence normal vermen cunku bebısdı suyuydu derken bı de anne bebek ıcın 1.5 kılo kan fazla uretırmıs hamılelıkte o da etkı edıyomus o yuzden gıtmıs on kılo.gerı kalanıda gıder cunku daha vucudunda odemde vardr canm yavas yavas ıner.ben de 62yle hamıle kaldm ıns senın gıbı bende verırım
Sağlıklı olsun da canım çok önemli değil ileri olmasıBenim de hep ileriydi hemde 2 hafta kuzum ama son gittiğimde fark beş güne inmişti. Doktorum daha da kapanmaz bundan sonrası dedi
Sabır canım inan en doğru zamsnini bekler ve gelir bebisinTamam canım ben de bi doğursaydım
Pozitif Doğum hikayelerinin en güzeli canım seninki
Amiiiinnnn canm ıns cok sagolİnşallah canım ben son ay çok kilo almıştım gitmez diye korkuyordum yarısı gitti bile inşallah kanda gider sende inşallah kolay bir doğumla alırsın bebisini kucağına
Ne güzel, çok sevindim bebeğini sağlıkla kucağına almana. Allah analı, babalı büyümesini nasip etsin. Darısı bize inşallahDoğum yaptım canım 38+4 yaptım canım doğumu sabaha karşı 5 gittim hastaneye saat 10 da doğum oldu
5 kilo bence gayet iyi gitmiş artı evdeyken de 4-5 kilo gitmiş. Daha ne olsun, ne güzelEve geldiğimde ilk isim tartiya çıkmaktı 75 i görünce üzüldüm aslında az gitmiş diye ama bugün 70 71 arasi gelince sevindim neredeyse 10 kilo ben yine gelişmeleri yazarım bakalım 1 ay sonra kilo ne durumda olacak
Amin canım benim Allahim sağlıcakla kavuştursunNe güzel, çok sevindim bebeğini sağlıkla kucağına almana. Allah analı, babalı büyümesini nasip etsin. Darısı bize inşallah
İnşallah devamında gider kalıcı olmasa ne çok sevinirim5 kilo bence gayet iyi gitmiş artı evdeyken de 4-5 kilo gitmiş. Daha ne olsun, ne güzel
Kilo benim korkulu rüyam canım başta çok dikkat ettim ama son ayda baya aldım kilo ama inan bebisin sağlığı herşeyden önce bu yerden sonra artık takmıyorsun kilolarımerhabalar kızlar. uzaktan takip ediyordum sizi. nerdeyse bütün sayfaları okudum. güzel haberler var çok sevindim darısı bize olur inşallah. bende sata göre 19+3 ultrasona göre 20+4 çıkıyorum. şuana kadar 4 kilo aldım. inşallah daha fazla almam. yediklerime pek dikkat etmiyorum ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum. inşallah en fazla 10 kiloyla kapatırız bu süreci :) kapatamazsak da sizin gibi 5 günde 10 kilo vererek kapatırız inşallah :))
Rabbım yar ve yardımcın olsn saglıkla kolaylıkla bebısıne kavus ıns canmYarın nasipse doğuma giriyorum.dua edin. Allaha emanet olalım hepimiz.
canım büyük gün geldi desene inşallah yarın sağlıkla kavuş bebeğine allaha emanet ol canım .. ikinci bebeğimde sanırım benimde öyle .. bu arada kaç kg aldın doğum sonrası ne kadar gitti bebeşin nasıl bizi bilgilendirirsen çok memnun olurumYarın nasipse doğuma giriyorum.dua edin. Allaha emanet olalım hepimiz.
Doğum yaptım mı canım nasılsınYarın nasipse doğuma giriyorum.dua edin. Allaha emanet olalım hepimiz.
Asıl sen nasılsın sekeerrr ıyı oldun mu bebıs nasılDoğum yaptım mı canım nasılsın
Çok sağol canım. Çok şükür bebeğime kavuştum. Darısı sizlerin başına inşallah sağ salimRabbım yar ve yardımcın olsn saglıkla kolaylıkla bebısıne kavus ıns canm
Çok sağol canım. Darısı sizlerin başına olsun inşallah sağ salim. Evet ikinci bebeğim. 8 kiloyla kapattım. Eve gidince tekrar tartılır yazarım. 38.2 de dogum oldu bu arada sezaryen olduğu için. Bebek de 3.450 ve 50 cm doğdu.C
canım büyük gün geldi desene inşallah yarın sağlıkla kavuş bebeğine allaha emanet ol canım .. ikinci bebeğimde sanırım benimde öyle .. bu arada kaç kg aldın doğum sonrası ne kadar gitti bebeşin nasıl bizi bilgilendirirsen çok memnun olurum
Ben de yaptım çok şükür sen artık iyilesmissindir, bebişin de iyidir inşallah.Doğum yaptım mı canım nasılsın
Canım maşallah gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah bizde yaşarız bu mutluluğu.. kilo konusundada çok iyi kapatmışsın maşallah diyeyim nazar değmesin sanaÇok sağol canım. Çok şükür bebeğime kavuştum. Darısı sizlerin başına inşallah sağ salim
Çok sağol canım. Darısı sizlerin başına olsun inşallah sağ salim. Evet ikinci bebeğim. 8 kiloyla kapattım. Eve gidince tekrar tartılır yazarım. 38.2 de dogum oldu bu arada sezaryen olduğu için. Bebek de 3.450 ve 50 cm doğdu.
Ben de yaptım çok şükür sen artık iyilesmissindir, bebişin de iyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?