Hamilelikte kaç kilo aldınız

Tamam canım ben de bi doğursaydım
Pozitif Doğum hikayelerinin en güzeli canım seninki

Oldum canım 38+2 de çatı muayenesi oldum 38+5 te doğum oldu doktor kolay olur doğumun demişti

İnşallah canım ben son ay çok kilo almıştım gitmez diye korkuyordum yarısı gitti bile inşallah kanda gider sende inşallah kolay bir doğumla alırsın bebisini kucağına

5 kilo bence gayet iyi gitmiş artı evdeyken de 4-5 kilo gitmiş. Daha ne olsun, ne güzel

merhabalar kızlar. uzaktan takip ediyordum sizi. nerdeyse bütün sayfaları okudum. güzel haberler var çok sevindim darısı bize olur inşallah. bende sata göre 19+3 ultrasona göre 20+4 çıkıyorum. şuana kadar 4 kilo aldım. inşallah daha fazla almam. yediklerime pek dikkat etmiyorum ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum. inşallah en fazla 10 kiloyla kapatırız bu süreci :) kapatamazsak da sizin gibi 5 günde 10 kilo vererek kapatırız inşallah :))

Kilo benim korkulu rüyam canım başta çok dikkat ettim ama son ayda baya aldım kilo ama inan bebisin sağlığı herşeyden önce bu yerden sonra artık takmıyorsun kiloları

C
Yarın nasipse doğuma giriyorum.dua edin. Allaha emanet olalım hepimiz.
canım büyük gün geldi desene inşallah yarın sağlıkla kavuş bebeğine allaha emanet ol canım .. ikinci bebeğimde sanırım benimde öyle .. bu arada kaç kg aldın doğum sonrası ne kadar gitti bebeşin nasıl bizi bilgilendirirsen çok memnun olurum

Rabbım yar ve yardımcın olsn saglıkla kolaylıkla bebısıne kavus ıns canm
Çok sağol canım. Çok şükür bebeğime kavuştum. Darısı sizlerin başına inşallah sağ salim

Çok sağol canım. Darısı sizlerin başına olsun inşallah sağ salim. Evet ikinci bebeğim. 8 kiloyla kapattım. Eve gidince tekrar tartılır yazarım. 38.2 de dogum oldu bu arada sezaryen olduğu için. Bebek de 3.450 ve 50 cm doğdu.

Doğum yaptım mı canım nasılsın
Ben de yaptım çok şükür sen artık iyilesmissindir, bebişin de iyidir inşallah.

Canım maşallah gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah bizde yaşarız bu mutluluğu.. kilo konusundada çok iyi kapatmışsın maşallah diyeyim nazar değmesin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…