Masallah canim hem sana hemde bebegine.Çok sağol canım. Çok şükür bebeğime kavuştum. Darısı sizlerin başına inşallah sağ salim
Çok sağol canım. Darısı sizlerin başına olsun inşallah sağ salim. Evet ikinci bebeğim. 8 kiloyla kapattım. Eve gidince tekrar tartılır yazarım. 38.2 de dogum oldu bu arada sezaryen olduğu için. Bebek de 3.450 ve 50 cm doğdu.
Ben de yaptım çok şükür sen artık iyilesmissindir, bebişin de iyidir inşallah.
Teşekkürler darısı her yönden sizlere olsun inşallahCanım maşallah gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah bizde yaşarız bu mutluluğu.. kilo konusundada çok iyi kapatmışsın maşallah diyeyim nazar değmesin sana
Çok teşekkürler sizlere de Allah sağ salim bebeğinizi kucağıniza almayı nasip etsin. ben son 3 hafta 3 kilo aldım. Ödem oldu çok. Dikkat edin.Masallah canim hem sana hemde bebegine.
Allah anali babali buyutsun. Darisi bizlerin basina. Bende ilki hamilelikte 8-9 kg arasinda bitirmistim. Bakalim bunda 5 kg aldim simdiye kadar insallah bunda da 8 ile bitiririm.
Bebeginin masallahi var yaklasin 2 hafta once alinmasina ragmen 3.5 kg nerdeyse. Umarin bundan sonra da saglikli sihatli olur. Ailesine nese katar ☺☺
Çok şükür bebiş iyi bı gaz problemimiz var her bebekte oluyor o biraz sıkıntı onun dışında gayet iyiyiz bende çok iyiyim aslında alışmaya çalışıyorum ilk bebek olunca biraz afalladimAsıl sen nasılsın sekeerrr ıyı oldun mu bebıs nasıl
İyiydim canım bende biraz dikisler ağrıyı daha doğrusu kaşınıyor oturmakta güçlük çekiyorum ama zamanla geçecek önemli olan bebişimÇok sağol canım. Çok şükür bebeğime kavuştum. Darısı sizlerin başına inşallah sağ salim
Çok sağol canım. Darısı sizlerin başına olsun inşallah sağ salim. Evet ikinci bebeğim. 8 kiloyla kapattım. Eve gidince tekrar tartılır yazarım. 38.2 de dogum oldu bu arada sezaryen olduğu için. Bebek de 3.450 ve 50 cm doğdu.
Ben de yaptım çok şükür sen artık iyilesmissindir, bebişin de iyidir inşallah.
Sezeryan oldum ben sonradan kilo kalmadı için rahat olsun bebiş seni emerken sen de terle birlikte atacaksın ben 59 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim eve geldiğimde 67 dim kırkım çıktığında 52 oldum sağlıkla al bebişinikızlar şuan 20+2 deyim ve 5 kilo aldım. en fazla 10 kilo ile kapatmak istiyorum bu süreci. ne yaptınız neler yediniz. ya da doğumdan sonra kilolar kolay gidiyor mu. ben sezeryan düşünüyorum. sezeryanda kilolar kalır diyorlar.
Iyı sukur canm. oyyyy onun kokusu yeter ya.ıns hayırlısıyla bızde alırız kucagımızaÇok şükür bebiş iyi bı gaz problemimiz var her bebekte oluyor o biraz sıkıntı onun dışında gayet iyiyiz bende çok iyiyim aslında alışmaya çalışıyorum ilk bebek olunca biraz afalladim
Tabi sonradan aldım şuursuzca yemelerim yüzünden şimdi yine 59 kg oldumkızlar şuan 20+2 deyim ve 5 kilo aldım. en fazla 10 kilo ile kapatmak istiyorum bu süreci. ne yaptınız neler yediniz. ya da doğumdan sonra kilolar kolay gidiyor mu. ben sezeryan düşünüyorum. sezeryanda kilolar kalır diyorlar.
maşallah sana bende senin gibi hemen veririm inşallah :) ben biraz iri yapılıyım o yüzden çok kilo almak istemiyorum. 68 le hamile kaldım şuan 72-73 civarındayım. boyum 170. aslında kiloyu çok takmıyorum boyum kaldırıyor ama irileşiyorum o canımı sıkıyo :) normal kilom 65. normal hayatta çok yememe rağmen kilo almayan biriydim hamileyken almaya başladım. hormonların etkisi sanırım.Sezeryan oldum ben sonradan kilo kalmadı için rahat olsun bebiş seni emerken sen de terle birlikte atacaksın ben 59 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim eve geldiğimde 67 dim kırkım çıktığında 52 oldum sağlıkla al bebişini
Maşallah bak boyunda uzunmuş sen hiç dert etme ne göbek kalıyor ne kilo sende de hemen gider emin ol sadece bebişini ve sağlığını düşünmaşallah sana bende senin gibi hemen veririm inşallah :) ben biraz iri yapılıyım o yüzden çok kilo almak istemiyorum. 68 le hamile kaldım şuan 72-73 civarındayım. boyum 170. aslında kiloyu çok takmıyorum boyum kaldırıyor ama irileşiyorum o canımı sıkıyo :) normal kilom 65. normal hayatta çok yememe rağmen kilo almayan biriydim hamileyken almaya başladım. hormonların etkisi sanırım.
sağol canım çok teşekkür ederim böyle şeyler duymak iyi geliyorMaşallah bak boyunda uzunmuş sen hiç dert etme ne göbek kalıyor ne kilo sende de hemen gider emin ol sadece bebişini ve sağlığını düşünHamileyken kilo almam çok olağan bir durum tadını çıkar bugünlerin
Amin canım benim Allahim sağlıcakla kavuştursun bebeğine çok güzel bir duygumuşIyı sukur canm. oyyyy onun kokusu yeter ya.ıns hayırlısıyla bızde alırız kucagımıza
Amın canm cok sagol.emınım o duygunun guzel olduguna ve tarıfı olmadıgına cunku bazen karnımı severken bıle heycanlanıyormAmin canım benim Allahim sağlıcakla kavuştursun bebeğine çok güzel bir duygumuş
Gayet guzel kılo almıssın ve 4 kılosu gıtmıs ne guzel 4 kıloda gıder canm buyuk ıhtımal odemdr oda.kac kıloyla hamıle kalmıstınEve geldik öğlen. 4 kilosu gitmiş şimdilik, geriye kalan 4 kiloyu da hemen veririm inşallah.
SÜper canım emin ol bir iki haftaya gebe kaldığım kilonun çok altında olacaksın allah sana ve bebeğine sağlık huzur versinEve geldik öğlen. 4 kilosu gitmiş şimdilik, geriye kalan 4 kiloyu da hemen veririm inşallah.
67 ile hamile kaldımGayet guzel kılo almıssın ve 4 kılosu gıtmıs ne guzel 4 kıloda gıder canm buyuk ıhtımal odemdr oda.kac kıloyla hamıle kalmıstın
İnşallah canım amin sizler de sağlıkla alın bebeğinizi kucağıniza inşallah.SÜper canım emin ol bir iki haftaya gebe kaldığım kilonun çok altında olacaksın allah sana ve bebeğine sağlık huzur versin
75 le tamamlamıssın o zaman gayet ıyı bence.bendr 62yle hamıle kaldım 16.hafta bıtecek bu cuma ve 65 olmusum benm hedefımde 75 le tamamlamak yukarısını gormek ıstemıyorm.o yuzden daha dıkkatlı olmaya calısıyorm ıns basarabılırm67 ile hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?