Ay ne güzel 8 kilo almışsın ben 18 kilo aldım 20 gün oldu doğum yapali 12 kilosu gitti yanıma 6 kilo kar kaldı onu verebilimiyim bilmiyorumGünaydın. Bugün tam bir hafta oldu doğum yapalı. 8 kilo almıştım, 6-6,5 kilosu gitti yani 1,5 - 2 kilosu kaldı.yaptigim sadece en az 3 litre su içmek.
Amin canım sağolTeşekkür ederim canım benim Allahim senide sağlıcakla evladına kavuştursun ins kilo olayını çok dert etme canım ben acayip dert ettim kafama taktım sanki ben kafama taktikca daha çok kilo aldım gibi ben 62 ile hamile kaldim 80 kilo ile doğuma girdim şimdi 68 kiloyum şimdilik 6 kilo yanıma kar kaldı ama inan evlat kokusu var ya herşeye değer
Canim hamur isi, pilav, makarna turu gidalari olabildigince az yiyeceksin. Mumumkunse hic yeme . Birde paketli urunlerden uzak dur. Eger kilo alman cok sikinti ise bir diyetisyene git derim. Hergunde yuruyus.Amin canım sağol
Kilo konusunda tecrübeliyim daha önce ki hamileliğimde 24 kilo almıştım da :)
hemen vermiştim oğlum 3-4 aylıkken hepsi gitmişti bile
Yalnız bu kez kilo almam yasak yüksek tansiyon riskim var ileri haftalarda nasıl olcak bilmiyorum
Hamur işini çok tüketen biri değilim ekmeği de bıraktım tamamen çok nadir yiyorumCanim hamur isi, pilav, makarna turu gidalari olabildigince az yiyeceksin. Mumumkunse hic yeme . Birde paketli urunlerden uzak dur. Eger kilo alman cok sikinti ise bir diyetisyene git derim. Hergunde yuruyus.
Tuz odem arttirir canim. Olabilir yani.Hamur işini çok tüketen biri değilim ekmeği de bıraktım tamamen çok nadir yiyorum
Benim sorunum tuz acaba kilo almama neden olan tuz olabilirmi vazgeçemiyorum Ne yapcam bilmiyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineAmin canım sağol
Yalnız bu kez kilo almam yasak yüksek tansiyon riskim var ileri haftalarda nasıl olcak bilmiyorum
Canım annemde tansiyon hastası tuz tamamen yasak bence tuzu tamamlandı kesmeden devam azalt canımHamur işini çok tüketen biri değilim ekmeği de bıraktım tamamen çok nadir yiyorum
Benim sorunum tuz acaba kilo almama neden olan tuz olabilirmi vazgeçemiyorum Ne yapcam bilmiyorum
canim seni tebrik ediyorum. bebek kaç kilo doğdu ve sen o 8 kiloyu kaçıncı haftada almaya başladın.başlangıç kilon kaçtıGünaydın. Bugün tam bir hafta oldu doğum yapalı. 8 kilo almıştım, 6-6,5 kilosu gitti yani 1,5 - 2 kilosu kaldı.yaptigim sadece en az 3 litre su içmek.
İnşallah canım. Hamilelikte az alınca emzirme döneminde vermesi kısa sürüyor yoksa verirsiniz de uzun sürer ve sen de bilinçlisin ki hamilelikte fazla kilo boşa yük.Maşallah canım süper gitmiş kilolar kırkın çıkana kadar tüm kilolar gitmiş olur hatta emzirm döneminde hamile kaldığın kilonun çok çok altında olursun canım darısı bize inşallah
Bir hayli dikkat ettim ki 36 haftalıkken 5 kilo almıştım. 3 kilosunu son 15-20 günde aldım, fazlasıyla ödem yaptı son günler.8 kilo alan arkadaşlar nasıl bu kiloda kaldınız merak ettim çok fazla da yemiyorum öncesi neyse şimdi de aynı yiyorum ama niye alıyorum
Verirsin verirsin inşallah ki zaten sen de hızlı vermişsin.Ay ne güzel 8 kilo almışsın ben 18 kilo aldım 20 gün oldu doğum yapali 12 kilosu gitti yanıma 6 kilo kar kaldı onu verebilimiyim bilmiyorum
Teşekkürler. 3450 doğdu. 20 haftaya kadar hiç kilo almamakti ilk hedefim ve nitekim de almadım.20den sonra kontrollü almaya başladım.36 haftalıkken 5 kilo almıştım. Sonrasında ise kontrolsüz ödem sebebiyle 3 kilo daha eklendi son 15-20 günde.67 ile hamile kaldım bu arada.üst sınır 75 koydum kendime fakat 5 kilo yani 72 ile bitirebilseydim çok sevinecektim ama çok şükür çabuk gidiyor emzirirken, dikkat edip bol su içerseniz.canim seni tebrik ediyorum. bebek kaç kilo doğdu ve sen o 8 kiloyu kaçıncı haftada almaya başladın.başlangıç kilon kaçtı
Merhaba, doğumda kaç kilo verdiniz acaba.? Bende aşırı kilo aldım ama kendimi tutamıyorum resmen birde son 10 gündür ödem yapmayada başladımAmin canım sağol
Merhaba hamileliğim boyunca 24 kilo almıştım Doğumdan 3-4 ay sonra hepsini vermiştimMerhaba, doğumda kaç kilo verdiniz acaba.? Bende aşırı kilo aldım ama kendimi tutamıyorum resmen birde son 10 gündür ödem yapmayada başladım
Darısı başıma25 kilo aldım 1 yıl sonra eski halime dönmüştüm :)
Super bence ya.bende bu cuma 20.haftaya gırıcem ve 3 kilo aldm ya.gunluk 1 saat yuruyorm sabah harıc ekmek yemıyorm.zaten paketlı gıdalar ve tatlıdan uzak duruyorm yınede almam normal mı sence sen neler yaptın bu surede.Merhaba kızlar bende 30. Haftadayım şimdilik 4.3 kg aldım inşallah hep böyle devam ederim
Canım kaç kg ile hamile kaldın ben 57.6 ile hamile kaldım şuan 61.9 um eğer düşük ağırlıklı kg ile hamile kaldıysan daha fazla kilo alman çok normal ben senim haftamdayken hiç almamıştım ben 21-22 den sonra almaya başladım son 1 ayda 2 kg almışım mesela . 1 aydır yürüyüş yapamadım. Bugün tekrar başladım ama bir ay önce bende 1 saat yürüyorsum ama artık ağırlaşmışım bugün 40 dk yürüdüm acaip yoruldum. Bence yinede iyisin ama dikkat et 24 haftadan sonra iştah tavan yaptı bende . Bende senin gibi besleniyorum canım paketli gıda yok kahvaltıda sadece ekmek yiyorum tam buğday ekmeği iki dilim onun dışında yemiyorum. Akşam sekiZden sonra meyvede dahil hiçbirşey yemiyorum. Pirinç pilavı makarna yemiyorum. Onun yerine bulgur tercih ediyorum meyvede glisemiks indeksi düşük meyveler yiyorum yeşil erik elma kayısı çilek gibi. Mesela muz karpuz yemiyorum çünkü glisemiks indeksi çok yüksek. Sabah 2 yumurta haşlanmış veya omley mutlaka yiyorum.Super bence ya.bende bu cuma 20.haftaya gırıcem ve 3 kilo aldm ya.gunluk 1 saat yuruyorm sabah harıc ekmek yemıyorm.zaten paketlı gıdalar ve tatlıdan uzak duruyorm yınede almam normal mı sence sen neler yaptın bu surede.
62yle hamıle kaldm canm suan 65 ım.aynen bende tam bugday ıkı dılım yıyorm ekmegı yumurtayla ve doyuyorm bı de esımle ıftarda yıyorm yanı 11 12 gıbı kahvaltı ve 7.30 dada ıftar yapıyorm esımle.gece sahurdada sut ıcmeye calısıyorm bı bardak.Canım kaç kg ile hamile kaldın ben 57.6 ile hamile kaldım şuan 61.9 um eğer düşük ağırlıklı kg ile hamile kaldıysan daha fazla kilo alman çok normal ben senim haftamdayken hiç almamıştım ben 21-22 den sonra almaya başladım son 1 ayda 2 kg almışım mesela . 1 aydır yürüyüş yapamadım. Bugün tekrar başladım ama bir ay önce bende 1 saat yürüyorsum ama artık ağırlaşmışım bugün 40 dk yürüdüm acaip yoruldum. Bence yinede iyisin ama dikkat et 24 haftadan sonra iştah tavan yaptı bende . Bende senin gibi besleniyorum canım paketli gıda yok kahvaltıda sadece ekmek yiyorum tam buğday ekmeği iki dilim onun dışında yemiyorum. Akşam sekiZden sonra meyvede dahil hiçbirşey yemiyorum. Pirinç pilavı makarna yemiyorum. Onun yerine bulgur tercih ediyorum meyvede glisemiks indeksi düşük meyveler yiyorum yeşil erik elma kayısı çilek gibi. Mesela muz karpuz yemiyorum çünkü glisemiks indeksi çok yüksek. Sabah 2 yumurta haşlanmış veya omley mutlaka yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?