Çok iyi canım inşallah hep kontrollü gidersin62yle hamıle kaldm canm suan 65 ım.aynen bende tam bugday ıkı dılım yıyorm ekmegı yumurtayla ve doyuyorm bı de esımle ıftarda yıyorm yanı 11 12 gıbı kahvaltı ve 7.30 dada ıftar yapıyorm esımle.gece sahurdada sut ıcmeye calısıyorm bı bardak.
Ins ya.son ay da cok kılo alanları gorunce korkuyorm.Çok iyi canım inşallah hep kontrollü gidersin
Canım hiç korkma son aylarda alınan kilılar genelde ödem oluyor çabuk gidiyor zafen dığumdan çıkınca kafadan 6 kg gidiyorIns ya.son ay da cok kılo alanları gorunce korkuyorm.
Ins oyle olur.Canım hiç korkma son aylarda alınan kilılar genelde ödem oluyor çabuk gidiyor zafen dığumdan çıkınca kafadan 6 kg gidiyor
21 deysen 500 gram cıvarıdr bebıs.suyu plesantası falan toplam 1.5 kılo olsa sen de 1 kılo almıs oluyosun canm.yıne ıyısın cunku ben cuma 20.haftaya gırıcem ve 3.5 kılo aldm dıkkat etmeme ragmenya derlerdi de inanmazdım.şok dayım.geçen gün yazmıştım biranda 1buçuk kilo aldım diye. simdi 2buçuk kilo almış görünüyorum ya inanamıyorm.20 hafta sabit kaldı. simdi 21+2 yim. biranda 2buçuk kilo normal değil herhalde.bebek daha kaç gr ki ya.suyu eşi vs ne kadar olablir ki
Canım tuzlu yiyorsan ödem de olabilir bir kaç gün yediklerine dikkat et tuzu azalt ve yürüyüş yap tekrardan bak bakalım sonra ödemse gider yada artı kilo almazsınya derlerdi de inanmazdım.şok dayım.geçen gün yazmıştım biranda 1buçuk kilo aldım diye. simdi 2buçuk kilo almış görünüyorum ya inanamıyorm.20 hafta sabit kaldı. simdi 21+2 yim. biranda 2buçuk kilo normal değil herhalde.bebek daha kaç gr ki ya.suyu eşi vs ne kadar olablir ki
İyiyim çok şükür bebisimde iyi tek sorunumuz gaz bebiş çok gazlı ilaç falan da fayda etmiyorIns oyle olur.haylazzz sen nasılsn canm bebıs nasıl
Benimde kilo alimim bir anda oldu hep konuyu ilk açtığımda baya stres yapıyordum aldığım kiloyu 62 ile hamile kaldım 30. Haftadan sonra acayip kilo aldım hele son ay 4 kilo aldım 80 ile doğum yaptım bugün tam 40 gün oldu doğum yapalım 66 kiloyumya derlerdi de inanmazdım.şok dayım.geçen gün yazmıştım biranda 1buçuk kilo aldım diye. simdi 2buçuk kilo almış görünüyorum ya inanamıyorm.20 hafta sabit kaldı. simdi 21+2 yim. biranda 2buçuk kilo normal değil herhalde.bebek daha kaç gr ki ya.suyu eşi vs ne kadar olablir ki
Benim doğumda 10 kilo gitti canım 40 gün önce doğum yaptım 80 kilo ile doğuma girdim simdi 66 kiloyumCanım hiç korkma son aylarda alınan kilılar genelde ödem oluyor çabuk gidiyor zafen dığumdan çıkınca kafadan 6 kg gidiyor
Maşallah canım çok iyi vermişsin kg yu sevindim zaten 1-2 aya hamile kaldığın kilonun da altına düşersinBenimde kilo alimim bir anda oldu hep konuyu ilk açtığımda baya stres yapıyordum aldığım kiloyu 62 ile hamile kaldım 30. Haftadan sonra acayip kilo aldım hele son ay 4 kilo aldım 80 ile doğum yaptım bugün tam 40 gün oldu doğum yapalım 66 kiloyum
İnşallah canım emzirdigim için daha çok dikkat etmek gerekiyor herkes emzirirkem kilo alımı çok olur diyor bakalım inşallah almamMaşallah canım çok iyi vermişsin kg yu sevindim zaten 1-2 aya hamile kaldığın kilonun da altına düşersin
İnşallah canım sağlıklı beslenirsen almazsın canım hiç merak etmwİnşallah canım emzirdigim için daha çok dikkat etmek gerekiyor herkes emzirirkem kilo alımı çok olur diyor bakalım inşallah almam
Tum bebıslerın ortak sorunu gaz.oda gecer ıns 2 3 aya bısey kalmaz.ıyı kılo gıtmıs ya ne guzel 4 kılon kalmıs o da gıder.tatlılardan ekmekten uzak durursan gıder oda ıns.ben 20.haftadayım 3 kılo aldım 62yle kaldm 65 ım suan almamaya ve yedıklerıme dıkkat edıyorm bakalm ben kacla kapatıcam.İyiyim çok şükür bebisimde iyi tek sorunumuz gaz bebiş çok gazlı ilaç falan da fayda etmiyor
Masallah canim 4 kilo kalmis. Onuda hemen verirsinBenimde kilo alimim bir anda oldu hep konuyu ilk açtığımda baya stres yapıyordum aldığım kiloyu 62 ile hamile kaldım 30. Haftadan sonra acayip kilo aldım hele son ay 4 kilo aldım 80 ile doğum yaptım bugün tam 40 gün oldu doğum yapalım 66 kiloyum
Sanmıyorum sezeryan Doğum yaptım 24 kilo almıştım doğumun 4. Ayı hepsini vermiştimDoğum şekli kiloyu etkiler mi acaba? Yani sezeryan yapınca kilo kalıyor normal doğumda gidiyor gibi bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?