Hamilelikte kaç kilo aldınız

Çok iyi canım inşallah hep kontrollü gidersin

ya derlerdi de inanmazdım.şok dayım.geçen gün yazmıştım biranda 1buçuk kilo aldım diye. simdi 2buçuk kilo almış görünüyorum ya inanamıyorm.20 hafta sabit kaldı. simdi 21+2 yim. biranda 2buçuk kilo normal değil herhalde.bebek daha kaç gr ki ya.suyu eşi vs ne kadar olablir ki

21 deysen 500 gram cıvarıdr bebıs.suyu plesantası falan toplam 1.5 kılo olsa sen de 1 kılo almıs oluyosun canm.yıne ıyısın cunku ben cuma 20.haftaya gırıcem ve 3.5 kılo aldm dıkkat etmeme ragmen

Canım tuzlu yiyorsan ödem de olabilir bir kaç gün yediklerine dikkat et tuzu azalt ve yürüyüş yap tekrardan bak bakalım sonra ödemse gider yada artı kilo almazsın

suan 4 kilo gorunuyor aldigim ama goruntude degisim yok eski kiyafetlerime giriyorum normalde haftanin 3gunu spora gidiyorum geri kalan gunlerde evde hafif hafif hem dans hem egzersiz yapiyorum:) vucudum devamli hareket halinde olsun istiyorum

Benimde kilo alimim bir anda oldu hep konuyu ilk açtığımda baya stres yapıyordum aldığım kiloyu 62 ile hamile kaldım 30. Haftadan sonra acayip kilo aldım hele son ay 4 kilo aldım 80 ile doğum yaptım bugün tam 40 gün oldu doğum yapalım 66 kiloyum

Maşallah canım çok iyi vermişsin kg yu sevindim zaten 1-2 aya hamile kaldığın kilonun da altına düşersin

İyiyim çok şükür bebisimde iyi tek sorunumuz gaz bebiş çok gazlı ilaç falan da fayda etmiyor
Tum bebıslerın ortak sorunu gaz.oda gecer ıns 2 3 aya bısey kalmaz.ıyı kılo gıtmıs ya ne guzel 4 kılon kalmıs o da gıder.tatlılardan ekmekten uzak durursan gıder oda ıns.ben 20.haftadayım 3 kılo aldım 62yle kaldm 65 ım suan almamaya ve yedıklerıme dıkkat edıyorm bakalm ben kacla kapatıcam.

Masallah canim 4 kilo kalmis. Onuda hemen verirsin

Doğum şekli kiloyu etkiler mi acaba? Yani sezeryan yapınca kilo kalıyor normal doğumda gidiyor gibi bişey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…