Hamilelikte kaç kilo aldınız

Bu cuma 22.haftama gırıcem ve 4 kılo aldm.62yle kaldım 66 olmusum.6.aya gırıcem 6 ve 7.cı ayı 1 2 kıloyla atlatırsam cok ıyı olacak. haylazzz slm canm nasılsn bebıse alıstın mı ıyıce

Ben hamilelikte 30. Haftaya kadar dikkat ettim hatta diyetisyen kontrolündeydim sonra biraz ipin ucu kaçtı 35. Haftadan sonra ise ipin ucu hepten kaçtı 62 kilo ile hamile kadın 80le doğurdum

Bu cuma 22.haftama gırıcem ve 4 kılo aldm.62yle kaldım 66 olmusum.6.aya gırıcem 6 ve 7.cı ayı 1 2 kıloyla atlatırsam cok ıyı olacak. haylazzz slm canm nasılsn bebıse alıstın mı ıyıce
İyiyim canım çok şükür bebiste iyi haftaya pazartesi tam 2 aylık olacağız inşallah uykusuzluga bile alışmışım ki artık uyuyamıyorum gecede 4 saat uyku yetiyor artık

İyiyim canım çok şükür bebiste iyi haftaya pazartesi tam 2 aylık olacağız inşallah uykusuzluga bile alışmışım ki artık uyuyamıyorum gecede 4 saat uyku yetiyor artık
Oyyy cok tatlıdr sımdı mınnak onun kokusu bıle yeter ya uyku nasılsa uyunur.

kızlar bugün 22+5im toplam 10 kilo almışım. doktorum kızdıçok kilo alıyorsun diye. çok fazla yemek de yemiyorum. sadece düzgün kahvaltı yapamıyorum iş yerinde bazen poğaça börek tarzı yediğim için mi bu kadar kilo aldım acaba nasıl durdurabilirim kilo alımını. ellerim ve ayaklarım da şiş ödem o da kilo yapıyor sanırım

Senle hemen hemen aynı dogumumuz.ben 4 kılo aldm.ekmek ve hamur ısı yeme bol su ıc paketlı gıdalar yeme ve yuruyus yap.odemı gıderen yuruyus ve bol su ıçmek ve tuzdan uzak durmak canm.hamur ıslerının ve ekmegın sana ve cocuguna faydası yok hıc

21. Hafta 7 kg çok değil mi kızlar çok işte biliyorum çok... kahvaltı ekmeksiz hamur işi olmadan yapıyorum gün içinde sebze yemeği ya da çorba içiyorum akşam yemeğinde çorba yemek salata oluyor ekmeksiz o da. Hazır içecek tüketmiyorum. Hızla büyüyorum ama ... doktorum menüleri küçült dedi. Riskli gebelik olduğu için de öyle yüzme vs egzersiz yapamıyorum. Günde 2 tl su tüketiyorum. Sanırım ufaktan yürüşe başlasam iyi olacak, sizce bu doğrultuda kilomu durdurmak için yürüyüş yeterli mi ? 10 kg dan fazla almak istemiyorum. Bebeğim 20. Haftada 332 gr dı.

35.haftamdayim ve 7 kg oldu simdilik. Dogum yapana kadar en fazla 2 kg hedefim :)
Cok guzel kılo alımınız ıns bende cok almam ama alıcak gıbı gorunuyorum cuma 23.haftaya gırıcem ve 5 kılo almıs durumdaym suan

Canim hamur isi ve paketli gidalardan uzak dur. Birazda hareket edersen cok kilo almazsin
Sabah ıkı dılım ekmekten baska yemıyorm her gun olmasada gunluk 1 saat yuruyorm.paketlı gıda hıc yemıyorm ama yınede gelıyo gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…