Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte karinda goz seyirmesi gibi titreme olmasi
Iyi gunler hanimlar lutfen tardimci olun.25 haftalik gebeyim bugun karnimda gani goz seyirmesi varya ayni oyle titremeler oluyor bi duruyo bi basluyo baya oldu bugun.ilk drfa biyle bisiy yasiyorum aranizda bilen varmi acaba???
Iyi gunler hanimlar lutfen tardimci olun.25 haftalik gebeyim bugun karnimda gani goz seyirmesi varya ayni oyle titremeler oluyor bi duruyo bi basluyo baya oldu bugun.ilk drfa biyle bisiy yasiyorum aranizda bilen varmi acaba???
Hareketlerini hissediyorum zaten ama bu cok degisik birsey bildiginiz resmen titriyor .endiselendim acikcasi ilk gebelik olunca acemi telasina kapildim.
Senin haftalarında ben de 2 kez titreme hissetmiştim. Kasılma değil kesinlikle, bildiğin titriyordu içeride:)) nette araştırdım böyle şeyler yaşayanlar olmuş sonra üzerinde durmadım bir daha da olmadı. Kötü bir durum değil, korkma.