Pardonda siz benim yorumuma neden bu kadar takıldınız aforoz eder gibi bu tarz yorumları önemsemeyelim falan yazmış şaka gibi ya haha. Benim birçok doktordan duyduğum kullanılmaması gerektiğidir. Tersine siz doktor edasıyla anti depresanlara yönlendirmezseniz daha iyi olur!!! Bir doktora danışıp kullanmalı herkes kafasına göre değil. Hamilelik zamanında herkesin yediğine içtiğine dikkat etmesi ve doktoruna danışması gerekiyor!!! Hamilelik ve düz zamanımız çok farklı! Orada pempe gözlüğünüzü çıkartmanız gerekiyor hanımefendi hamilelik geçirdiniz mi bilmiyorum ama en ufak asitli içecekler bile içilmemesi gerekiyor bazı su ürünleri yenmemesi gerekiyor bunları bilmiyor musunuz siz? Ki anti depresandan bahsediyorsunuz!!!! Hamilelik öncesi kullanılan ilaçların doktora danışılmadan devam edilmesi tehlikeli asıl bu tarz kişilerin "pembe hayallerini" dinlemeyin.Merhaba, bu ilaçlar doktor kontrolünde ve kadın doğum ve psikiatri ortak takip ederek kullanılıyor, doktoruna güvenen ve kendini daha iyi hisseden hamileler için yazıyorum lütfen bu yazılanlardan etkilenip kendinizi daha kötü hissetmeyin eskisi gibi değil artık hiçbir şey bu ilaçların anne ve bebek arasındaki bağ için bazen çok gerekli olduğu ve kullanımının gerekli görüldüğü yan etkilerinin yok denecek kadar az olduğu( doğum sırasında çıkacak komplikasyonların yüzdeleri daha yüksektir) ortaya çıkmış durumda, doktorunuza güvenin ve böyle yorumlardan lütfen etkilenmeyin her gebenin ihtiyacı farklıdır. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalımolumsuz yorumlarla mücadele etmek hamileyken çok daha zor oluyor, bu hayat sizin sağlık için yapıyoruz herşeyi öncelikle lütfen bunu unutmayın.
Benim bahsettiğim ilaç değil şurup. Anti depresan değil. Nezle ilacı. Ayrıeten sakinlik veriyor. Ki ben doktoruna danışması gerektiğini belirttim kötü yola sürüklemiyorum insanları merak etmeyin.Hanımlar lütfen birbirinize reçetesiz ilaçlar ve doktorların verdiği ilaçları bırakma tavsiyesi vermeyin.
Arkadaşım sen benim yazdığımı nerelere çekmek istiyorsun boyle? Sanırsın ben ilac mümessiliyim de satmaya çalışıyorum falan. Negatif yorumlar yazmışsında tam tersine! aşırı pozitif ve yapıcı bir yorum yaptım yardımcı olmak amaçlı. Bende anksiyeteyim hafif duzeyde ve hafif oranda ilaç kullanıyordum. Benim doktorum bana içmememi bırakmamı söyledi ve bıraktım. Ayrıeten özel hastaneye gidiyorum kendi kişisel doktorum bunu söyleyen. Ama ağır hastalar için tedaviler tabi ki de çok farklı olabilir orasını bilemem. Ben profesör doktordan aldığım tavsiyeyi burada iletmek istedim. Belki doktora gidecek durumu vaziyeti olmayan kişiler olabilir. Siz nasıl bu şekilde kötü yerlere çekmeye çalışıyorsunuz böyle kusura bakmayın o da sizin kötü niyetinizi gösterir. Hayatta en korktuğum kişilerde başkasının yapıcı telkinini son derece negatif yönlere çevirmeye çalışıp aynı zamanda kendini iyilik meleği gibi göstermeye çalışan kişilerdir net yani.Merhaba, bu ilaçlar doktor kontrolünde ve kadın doğum ve psikiatri ortak takip ederek kullanılıyor, doktoruna güvenen ve kendini daha iyi hisseden hamileler için yazıyorum lütfen bu yazılanlardan etkilenip kendinizi daha kötü hissetmeyin eskisi gibi değil artık hiçbir şey bu ilaçların anne ve bebek arasındaki bağ için bazen çok gerekli olduğu ve kullanımının gerekli görüldüğü yan etkilerinin yok denecek kadar az olduğu( doğum sırasında çıkacak komplikasyonların yüzdeleri daha yüksektir) ortaya çıkmış durumda, doktorunuza güvenin ve böyle yorumlardan lütfen etkilenmeyin her gebenin ihtiyacı farklıdır. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalımolumsuz yorumlarla mücadele etmek hamileyken çok daha zor oluyor, bu hayat sizin sağlık için yapıyoruz herşeyi öncelikle lütfen bunu unutmayın.
hanımefendi konuyla ilginiz yoksa buradakilerin ruh halinden de anlamıyorsunuz demektir. iyi niyetle(!) yazdığınız mesajı hamile ve ilaç kullanmak zorunda kalan bi annenin okuduğunu düşündünüz mü? kaynağı belli olmayan, kanıtlanmamış, saçma teorilerinizle caka satmayın burda!!!!!!!!!Konuyla ilgim yok sadece anne adayı ve bir kadın olarak okumak istedim.Bu içerikli ilaç kullanmak zorun da olmanızı gerçekten çok üzülerek okudumbilmiyorum kalıcı bir çözümü var mı ama inşallah bir şekilde aşar ve kullanmazsınız. Psikiyatri ilaçlarıyla ilgili bir video izledim aslında hastaları desem daha doğru. Bu tarz ilaçların ki yazılanların ismini orda ilk duymuş ve ilaçları araştırmıştım. Çok ağır ilaçlarmış. Eğer hamilelikte kullanılıyorsa doğan bebeğin ruhsal gelişimini etkilediğini izlemiştim. Daha minicikken bu ilaçlardan dolayı bir çok ruhsal problemle doğmasına,ilerde büyükçe kişilik sorunlarına yol açabileceği gözlemlenmiş.Diyelim kullanmıyorsunuz bebeğiniz doğduktan sonra başladınız emzirmediğinizi de var sayalım annenin davranışlarından etkilenip yine kişilik ya da davranış bozukluğuna yol açabileceği gözlemlenmiş.Allah destekçiniz olsun
aa bak 2 gün iyi oluyomuşum burda :))) sonradan o iyi olduğum iki gün de gitti. ben çok ağır yaşadım depresyonu cidden..kızlar selam bikaç gündür yazdıklarınızı okuyorum. Ben de sizinle aynıyım 25. Haftaödayım ama yaklaşık iki aydır bitik durjmdayım. Hamile kalmadan önce paxera kullanıyodum anksiyete ve depresyon için. Birden bıraktım ilk üç ay çok iyiydim ama sonra mahvoldum. Kadın doğum dpktorum dayanabiliyosan biraz daha ertele ilç kullanmayı dedi. Ben de haftada iki gün iyi oluyorum ama ger kalan 5 gün bitik haldeyim. Dün falan uyuyamadım asla. Hamilelikten önce bu kadar şiddetli geçirmiyodum anksiyete ataklarımı falan ama anlamadım bana ne oluyor çok zor bi durum gerçekten mahvoldum resmen. Her geçen gün ilaç kullanmaya daha sıcak bakıyorum. Çünkü çok sıkıntıya girdiğimde bebeğimin hareketleri azalıyor güçsüzleşiypr bu beni mahvediyor sizde de böyle oluyor öuydı?
Ne güzel ikiz bebisleriniz olmuş artık benim de olsa keşke elimi ayağımı çekeceğim o zaman çocuk işlerinden gönül rahatlığıyla da ilacımı kullanacagimBir buçuk ay emzirdim, sonra bıraktım çünkü benim bebekler ikiz
Merhabalar yorumunuzu okurken gözlerim doldu örnek verdiğiniz o epilepsi hastası ama anne olmak isteyenlerden biriyim... Akrabalarım rahatsızlığımı biliyordu o zamanlar yaşım 20 falan bir kuzenim eee sen evlenince ne yapacaksın ilaç kullanmaman gerek dedi orada mahvoldum ama önemsemedim gün geldi evlendim o söylediği sözün korkusuna hamilelikten hep kaçtım doktorumun ilaç kullanabilirsin demesine kadar evet ama aynı zamanda ümitte veriyo bu durum… O kuzenim bunu bildiği halde ilaç kullandığımı evlendikten sonra sürekli çocuk muhabbeti açardı insanlar çok acımasız ama Allahın rahmeti merhameti büyük Rabbim herkesin gönlüne göre versin…. İlaç kullanmak zorunda olan hastalığı ne olursa olsun herkesin Allah hep yanında ve yardımcısı olsuntevekkül edelim Allahın iznyle bsey olmaz bende paxili haftada 1 kez 10 mg flan alıyorm xanax alıyorm ama mecbur ataklarm oluyo kızıma gebeliğimde daha agırdım ativan aldm 9 ay boyunca 3 aydan snra paxil 20 mg gece rexapin 2,5 ve remeron 15 mg banamısın demiyodu berbat gecmstı ama hamd olsun rabbime halen her gece duamı eder yatarım bana saglklı evlat nasip ettigin icin sukurler olsn dye insallah dogacak bebegimde saglıkla dunyaya gelır tefriciye okuyorum her gece az dusuk doz almama ragmen icimde korku annelik cok zor bazen diyorm mıllet parol almaya cekınırken bz neler kullanıyoruz uuzluyorum ama snra diyorum bunada sukur kanser hastaları hastalıgı atlatıp gebe kalıyor epilepsi hastaları ne yuksek mg larla ılac kullanıp cocuk doguruyor kat be kat zorda olanlar var rabbim kmseyi evladıyla sevdkkerıyle saglıkla imtihan etmesn varsa bu dünyada bir imtihanımız onuda kolay eylesn
yaa kıyamamm yaralı yüreğinizden kalbinizdeb öpüyorumMerhabalar yorumunuzu okurken gözlerim doldu örnek verdiğiniz o epilepsi hastası ama anne olmak isteyenlerden biriyim... Akrabalarım rahatsızlığımı biliyordu o zamanlar yaşım 20 falan bir kuzenim eee sen evlenince ne yapacaksın ilaç kullanmaman gerek dedi orada mahvoldum ama önemsemedim gün geldi evlendim o söylediği sözün korkusuna hamilelikten hep kaçtım doktorumun ilaç kullanabilirsin demesine kadar evet ama aynı zamanda ümitte veriyo bu durum… O kuzenim bunu bildiği halde ilaç kullandığımı evlendikten sonra sürekli çocuk muhabbeti açardı insanlar çok acımasız ama Allahın rahmeti merhameti büyük Rabbim herkesin gönlüne göre versin…. İlaç kullanmak zorunda olan hastalığı ne olursa olsun herkesin Allah hep yanında ve yardımcısı olsun
Ben de sizi öpüyorumyaa kıyamamm yaralı yüreğinizden kalbinizdeb öpüyorumtabii epilepsi ilaclarındada kullanıllanlar var engel değil herşeyin çözümü var merak etmeyin doktorunuz rahatlatmış ne güzel hamilelik süresince kulağınızı dışarıya tıkayın çok daha mutlu olacaksınız
Yok yaaaa!!!! Sana mı soracagım yorum yaparken!!!!! Bin tane fake hesap açıp haklı çıkmaya çalışıyo burda sataştığı yetmiyo gibi acil incelensin bu psikolojisi bozuk insan kimse!!! bencede sen sakın ilacını eksiltme zaten topluma zararın dokunmasın! Ben senin gibi agır sorunları olan birine degil yukarıda yazan arkadasıma yazdım cok onemseme kendini seninle muhattap olan yokhanımefendi konuyla ilginiz yoksa buradakilerin ruh halinden de anlamıyorsunuz demektir. iyi niyetle(!) yazdığınız mesajı hamile ve ilaç kullanmak zorunda kalan bi annenin okuduğunu düşündünüz mü? kaynağı belli olmayan, kanıtlanmamış, saçma teorilerinizle caka satmayın burda!!!!!!!!!
Ben gayet iyi, panik atağımla 27. Haftama geldim. Terapime devam ediyorum. Bu sayfayı okuyup kaygılananlar olabilir ya da tek başıma değilim diyerek kaygılarıyla ilgili daha iyi hissedenler.selam kızlarr kımse yok mu once bu sayfa dolu olurdu umarım herkez ıyıdır ondan gelmıyodur bu sayfaya
Sevındım ıyı olmanıza..masallh baya ılerlemıssınız saglıkla dunyaya getırırız ınsallhhBen gayet iyi, panik atağımla 27. Haftama geldim. Terapime devam ediyorum. Bu sayfayı okuyup kaygılananlar olabilir ya da tek başıma değilim diyerek kaygılarıyla ilgili daha iyi hissedenler.
İlk 3 ay zor geçiyor ama sonra insan her olana alışıyor ve üzerindeki baskı azalıyor.
Umarım bunu okuyan tüm endişeli anneler de en zor anlarında tek başlarına olmadıklarını ve kötü hislerin azalacağını hatırlarlar.
Sizin de umarım iyi gidiyordur. Biraz daha iyi olduğunuzu umut ediyorumSevındım ıyı olmanıza..masallh baya ılerlemıssınız saglıkla dunyaya getırırız ınsallhh
Idare ediyorum bnde bazen iyi bazen bir anksiyete atak cokuyor oyle gunleri gecirmeye calisiyorum.siz ilac kullaniyormusunuz?Sizin de umarım iyi gidiyordur. Biraz daha iyi olduğunuzu umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?