İhayır düzenli kullanmıyorum hala. Ve o stressim de azaldı. Beklentim vardı hep boğz kuruluğum oluyordu ve o da beni yutkunamayınca panikletiyordu. Öyle zamanlarda gece uyumam için verilen ilacın olduğunu bilmek bana yardımcı oluyor ve atak geçirmiyorum.Idare ediyorum bnde bazen iyi bazen bir anksiyete atak cokuyor oyle gunleri gecirmeye calisiyorum.siz ilac kullaniyormusunuz?
Cok ıyı zaten caresız oldugunda atak anksıyete gelıyor bnde mesela oyle düşünüyorum kotu olursam napayım ilaç kullanırım çaresi var şükür dıyorum kendımı telkın edıyorum dıger turlu bn asla ılac kullanmam falan dedıkce atak anksıyete iyice tetıklenıyorİhayır düzenli kullanmıyorum hala. Ve o stressim de azaldı. Beklentim vardı hep boğz kuruluğum oluyordu ve o da beni yutkunamayınca panikletiyordu. Öyle zamanlarda gece uyumam için verilen ilacın olduğunu bilmek bana yardımcı oluyor ve atak geçirmiyorum.
Bn ılk hamılelıgımde kullandım lustral.dogum yapacagım gun bıle kullandım doktor kesmedı.tabı doktorunuza sorun bn ıyı degıldım bıraktırmadı.Selamlar bir sorum var ben lustral be ludiomile devam ediyorum 34. Haftadayım ama doğum öncesi bu ilaçların bırakılması gerekiyor mu biliyor musunuz? Doktorumdan cevap bekliyorum ama buraya bir sormak istedim doğum tecrübeleri olanlar olduğu için
İnşallah ihtiyacın olmadan tamamlarsın. Ama olursa da dediğin gibi, her şeyin bir çözümü var. Epey güzel ilerledik. Böyle devamBn ılk hamılelıgımde kullandım lustral.dogum yapacagım gun bıle kullandım doktor kesmedı.tabı doktorunuza sorun bn ıyı degıldım bıraktırmadı.
Insallhh Allah yardımcımız olsunİnşallah ihtiyacın olmadan tamamlarsın. Ama olursa da dediğin gibi, her şeyin bir çözümü var. Epey güzel ilerledik. Böyle devam
Slm nasılsınız kacıncı haftada basladınız ilacaNiye öyle diyor ki senin bu halin daha mi iyi ben de 24 . Haftada bir anda kötü oldum doktorum direk verdi 25mg selectra sonra 50 ye çıktık ve nörodol damla verdi doğuma yakın atak için maşallah kızım çok zeki 5 yaşında .ikinciye gebeyim şu an önce 25 mg aldım bunda da 5. Haftaya kadr 12. Haftaya kadr içmiycem.sonra başlarız dedi doktor
Ben şu an 25. Haftadayım çok şükür ilk gebeliğime göre çok iyi psikolojim kötü olsam başlardım tabiSlm nasılsınız kacıncı haftada basladınız ilaca
Ha sız ılk hamılelıgınızde kullandınız ben bu hamılelıgınızde sandımBen şu an 25. Haftadayım çok şükür ilk gebeliğime göre çok iyi psikolojim kötü olsam başlardım tabi
sen ne saçma bi insansın yaa.. ben hamileliğimde burdan çıkmıyordum. hep hayalimdi iyileşince buraya bi şeyler yazmak. ama eğer hamileyken senin yazdıklarını görsem psikolojim normal olmadığı için ister istemez takardım. seni bile takardım yani öyle bozuk düşünSayın Yöneticim, buyrunuz kişinin profili ortada 14 mart'ta hesabı açmış, 14 mart'ta yorum atmış, 14 mart'ta gene son gorulmesi. Amaç nedir ? Ayni kisinin bircok hesap kullanması normal midir ? Ve amacı kotu sozler yazmak veya sataşmaktan malesef ileri gidemiyor burası soru cevap platformu degil mi bircok farklı hesabiyla gun gun rahatsiz edecek yorumlar yazıyor bu kişiden şikayetçiyim incelenmesini istiyorum.
Selamlar, ben iyiyim çok şükür.Slm kızlar nasılsınız
Sayfa baya sessizlesti yazan yok..iyi olmaniza sevindim dogum yapmistiniz galiba yanlis hatirlamiyorsamSelamlar, ben iyiyim çok şükür.
Herkes nasıl?
Bende de anksiyete bozukluğu var hamileyim fakat selectra kullanıyorumArkadaşlar iyi akşamlar.
16 haftalik hamileyim. 1kizim daha var.15 yıldır kronik anksiyete hastasıyım.Hamile kaldığımda ilac kullanıyordum cipralex ve xanax.
İlaçları bıraktım.ama 16 haftaya kadar 4 veya 5 kere yarım xanax almak zorunda kaldım inanılmaz ataklar geldiği zaman.
Benim gibi içenler var diye biliyorum. Ama sadece bir kişi içip dogum yaptığını söyledi.
Aranızda varmi xanax kullanıp bebeği sağlıklı doğan. Lütfen içimi biraz rahatlaticak arkadaşlar yokmu bir kaç yere yazdım cevap alamadim
Ne guzel ozetlemissiniz gercektenKizlar ben de 20. haftaya kadar bekleyip sonra ilaca baslayanlardanim. Daha fazla dayanirim dedim ama gerçekten dayanamadim. Hamileligimin sonuna kadar kullandim. Doguma bir kac gun kala biraktim. 40im ciktiginda da baska bir ilacla devam ettim, hala cok dusuk dozda kullaniyorum. Cocuk doktorunun da emzirdigim icin onayi var.
Ben artik vicdan muhasebesi yapmayi biraktim. Cok agladim kendimi kahrettim. Dovundum gunlerce uyumadim. Ama sonra dedimki insan bile isteye bu hale gelmez gelemez. Elinde degil. Ben ilaca baslamasaydim suan cocugumu saglikli bi sekilde buyutemezdim. Dayanabilen arkadaslari tebrik ediyorum saka degil. Ama tolare edemeyen ve ilac kullanmak zorundan kalan arkadaslarim. Bu karari vermek bile g.t ister. O nedenle hepinize kullandiginiz ilaclar sifa olsun. Bebeciklerinize zarari degil faydasi olsun. Hepinize saglikli sakin dogumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?