- Konu Sahibi vintagella
-
Hamilelikte olur canım bazı kadınlar zayıflar bazıları alır benim eltim 10 kilo almıştı 40 haftada.Önemli olan bebişinin kilosu felan iyiyse gerisi önemli değil doğumdan sonra verirsinHerkese merhaba,
Şuan 31. haftamdayım ve toplamda 12 kilo aldım.. 4. ve 5. ay arası 7 kilo aldım 5-7.5 arası da 661 ile başladım şuan 73'üm.. Sizce normal mi? İnternette son aylarda kilo alımı yavaşlıyor diyor sizde durumlar nasıldı? Gerçekten eski beslenmeme göre çok farklı bir şey yemiyorum hatta daha az tatlı yiyorum buna rağmen bu kadar kilo almış olmak beni çok mutsuz ediyor..
40 haftada 10 kilo normal ve hatta az bile... Ama 31' de 12 çok fazla hakkatenHamilelikte olur canım bazı kadınlar zayıflar bazıları alır benim eltim 10 kilo almıştı 40 haftada.Önemli olan bebişinin kilosu felan iyiyse gerisi önemli değil doğumdan sonra verirsin
Bebeğinin kilosu nasıl o alabiliyormu.Fazla sorun etme doktorun zaten gerektiğinden fazla kilo aldığını anlasa söyler dikkat et yediklerine diye zaten doğumda eşiyle felanda gidiyor diyebiliyorum 5-6 kilo40 haftada 10 kilo normal ve hatta az bile... Ama 31' de 12 çok fazla hakkaten
Gayet normal. Ben 3 hamileliğimde ortalama 10 -12 kilo kadar aldım. 4. De ise toplam 6 kilo aldım. Önemli olan doğumdan sonrası dikkat etmek. Bebeğin sağlıklı olsun da bir kaç kilo değil mi verirsin biter gider. Ama tabi yine de dengeli beslen :).
Ay yok kişiden kişiye değişen bir şey kilo almak. Bi arkadaşım bir hamileliğinde 40 diğerinde 50 kilo almıştı. Ama 3. de 20 kilo aldı dikkat ederek. Şuan gayet iyi kilosu. Sağlıklı beslen gerisi önemli değil.10-12 kiloya razıydım ama şuan hızlı gittiğim için 16-17 ile bitirsem şükredicem :) Çok teşekkür ederim.. Normalde hızlı kilo alan ve veren biri olmadığımdan her kontrol sonrası şok olup eve dönüyorum :)
Diğer haftalarda alacaksın önemli olan bebeğinin kilosu senin değil . O iyiyse kilosu güzel gidiyorsa senin kilo vermen ya da Almanın bir önemi yok canım... Ama ilerleyen haftalarda kilo alırsın merak etme fıçı gibi oldum dersinBen 11. Haftadayım ve 1 kilo verdim.. bende kilo almak istiyorum bana öneriniz var mı kızlar
Canım ben son zamanlarda çok kilo verdim ve çirkinleştim o yüzden kilo almak istiyorum bana kilo yakışıyorDiğer haftalarda alacaksın önemli olan bebeğinin kilosu senin değil . O iyiyse kilosu güzel gidiyorsa senin kilo vermen ya da Almanın bir önemi yok canım... Ama ilerleyen haftalarda kilo alırsın merak etme fıçı gibi oldum dersin
1 kilo çok değil canım.. ben 3 ayda 5 kilo verdim doğuma 12 kilo ile girdim yani bir şekilde alınıyor o kiloCanım ben son zamanlarda çok kilo verdim ve çirkinleştim o yüzden kilo almak istiyorum bana kilo yakışıyor
Ben 35.haftadayım canım. Gerçekten de 30.haftadan sonra kilo alımım yavaşladı. Şuan 12 kilo almış durumdayım. En çok kiloyu 5 ve 6.ayda aldım ben de. Mutsuz olacak birşey yok. İnan biraz dikkat edip karbonhidratı azaltıp protein ağırlıklı beslensen 3 4 kilo daha alırsın. Her iddasına da girerim doğumdan 1 hafta 10 gün sonra 10 kilo gitmiş olacak zaten. Kalan 5 6 kiloyu da verelim bir zahmet :)Herkese merhaba,
Şuan 31. haftamdayım ve toplamda 12 kilo aldım.. 4. ve 5. ay arası 7 kilo aldım 5-7.5 arası da 661 ile başladım şuan 73'üm.. Sizce normal mi? İnternette son aylarda kilo alımı yavaşlıyor diyor sizde durumlar nasıldı? Gerçekten eski beslenmeme göre çok farklı bir şey yemiyorum hatta daha az tatlı yiyorum buna rağmen bu kadar kilo almış olmak beni çok mutsuz ediyor..
İnşallah bende alırım canım.bende halsizlik o kadar çokki yemek bile yiyemiyorum kalkıp hazırlayamıyorum1 kilo çok değil canım.. ben 3 ayda 5 kilo verdim doğuma 12 kilo ile girdim yani bir şekilde alınıyor o kilo
Geçecek canım merak etme.. 4. Ay ya da 4.aydan sonra kendini çok enerjik hissedeceksnİnşallah bende alırım canım.bende halsizlik o kadar çokki yemek bile yiyemiyorum kalkıp hazırlayamıyorum
Herkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?