- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi vintagella
-
son 3 ayda kilo alımı artar tabi bebekte kilo alıyor.40. haftada doğum yapsanız desek 9 haftanız kalmış ve baya dikkat etmeniz gerekiyor kilonun fazlası size zarar bebek alacağını alıyor gerisi size kalacak. ayrıca zaten ağırlaşacaksın gün geçtikçe birde üstüne kilo binince daha zor olacak. normal diyenler olmuş ama sen yine temkinli ol canım. ekmek börek tatlı vs yemeği azalt. bol yürüyüş yap.hayırlısı olur inşallahHerkese merhaba,
Şuan 31. haftamdayım ve toplamda 12 kilo aldım.. 4. ve 5. ay arası 7 kilo aldım 5-7.5 arası da 661 ile başladım şuan 73'üm.. Sizce normal mi? İnternette son aylarda kilo alımı yavaşlıyor diyor sizde durumlar nasıldı? Gerçekten eski beslenmeme göre çok farklı bir şey yemiyorum hatta daha az tatlı yiyorum buna rağmen bu kadar kilo almış olmak beni çok mutsuz ediyor..
Ben 33. Haftadayım ama kilo alımım yavaşlamadı inşallah yavaşlarBen 35.haftadayım canım. Gerçekten de 30.haftadan sonra kilo alımım yavaşladı. Şuan 12 kilo almış durumdayım. En çok kiloyu 5 ve 6.ayda aldım ben de. Mutsuz olacak birşey yok. İnan biraz dikkat edip karbonhidratı azaltıp protein ağırlıklı beslensen 3 4 kilo daha alırsın. Her iddasına da girerim doğumdan 1 hafta 10 gün sonra 10 kilo gitmiş olacak zaten. Kalan 5 6 kiloyu da verelim bir zahmet :)
Ay keske bende bi 20 kilo alsam cnku 46 kiloyum :)Ben 37 haftalik hamileyim 18 kilo aldim ama kizken 49 kiloydum baya zayiftim
Normal bence yani bende alabilsem keske ama olan istahimda gittiBen 46 kiloyla hamile kaldm 2. Aydayım simdiden 1 kilo aldım normal mi acaba, cok mu kilo alirim
Bulantım arada oluyo ama kusmam nadir oldu ya rahat geciyo şimdilik umarim seninde iştahın normale dönerNormal bence yani bende alabilsem keske ama olan istahimda gittisenin hiç bulantın olmadı herlde çok şükür kilo aldgna göre ne güzel :)
Inşallah cnm benmde bulantım olmazda senin gibi kilo alırımBulantım arada oluyo ama kusmam nadir oldu ya rahat geciyo şimdilik umarim seninde iştahın normale döner
İnşallah canım ama çokta kilo almayalım yaInşallah cnm benmde bulantım olmazda senin gibi kilo alırım
Benm bugün adet ağrısı gnu agrım başladı ya hala geçmedi bi sorun yoktur inşallahİnşallah canım ama çokta kilo almayalım ya
Ay keske bende bi 20 kilo alsam cnku 46 kiloyum :)
Benm iştahım kapandı ya ama meyve yiyorum tatlı hiç sevmiyorumBen çok tatli ve meyve yiyorum
Kaç haftaliksinBenm iştahım kapandı ya ama meyve yiyorum tatlı hiç sevmiyorum
Rahim büyüdüğü için böyle şeyler normal sanırım doktoruna danış yinede istersen kafan rahatlasınBenm bugün adet ağrısı gnu agrım başladı ya hala geçmedi bi sorun yoktur inşallah
Yok dert etmiyorum oyle canım herşeyden yiyorum zaten maşallah iyi vermişsin sendeBöyle seyleri dert etme canımm..Ben tam 30 kilo almistim bebegim icin surekli yiyordum..4 ayda verdim tum kilolarımi hatta su an vermeye devam ediyorum kızım beni cok yoruyor cunku ..Sende ye,,iç hamileligin tadini cıkar..Su an yemek yemeye hic firsat bulamiyorum
7+1 :)Kaç haftaliksin
Inşallah ondandir cnm doktora ulaşamıyorum ben 2.tup bebek yaptrdm bide kese etrafında kanama alanı varmış o yüzden korkyrmRahim büyüdüğü için böyle şeyler normal sanırım doktoruna danış yinede istersen kafan rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?