- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
canım bende bi ara bir ayda tam 3 kilo aldımGünaydın kızlar ben 64ile başladım ve maalesef şimdiki klon 73.5 Doktorum çok fazla dedi.Bu kilomu 3ay için korusam bile yeter
Kahvaltıyı geç yapıyoruz onun için güne 6kayısı 1şeftali ve biraz siyah üzüm ile başladım.
İnşallah canım. İyi yaptın bu grubu açmaklacanım bende bi ara bir ayda tam 3 kilo aldım
baktım gidişat fena hemen bişeyler yapmaya karar verdim hiç birşey için geç değil moralini bozma dengeli beslenerek düzenli kilo atışı sağlayabiliriz
Akşamı etken saate çekmek ve sonrasında acıkırsan biraz meyve yemek faydalı oluyor. :)slm hanımlar bugün pazar kahvaltısı ailecek dışarda oldu fazla kaçırdım ama tamamen bilerek ve isteyerek
bayağı çeşit yedim sağlıklı beslendim yine de detaylı yazmayım
kızlar ben yemeklerimi kalori açısından kısmıyorum bence en önemlisi akşam öğünlerini erken saatlere çekmek
şimdilik bu yolda doğru gidiyorum gibi
bu sabah kilom 71.6
Canm ben hamıle kalmadan once kılo vermek ıcın ıkı ay yurudum 1.5 saat.Canım yürüyüşte hızlı tempo mu ağır tempo mu yürüyorsun. Ben biraz hızlansam nefes nefese kalıyorum
Evimin dibinde park var bende akşamları 40-45dakika yürüyorumCanm ben hamıle kalmadan once kılo vermek ıcın ıkı ay yurudum 1.5 saat.
4 kılo verdm o yuzden vucudum alıstı yurumeye zorlanmıyorm pek.suan 1 saat yuruyorm bızım kolıdor uzun ve karsıdakı odayıda acıyorm ıyıce buyuyo o arada yuruyorm yoksa dısarıda yurumek ımkansız cok sıcak.cok hızlı degıl cok yavasta degıl normal tempoda yuruyorm.1 dakkada 60 adım yuruyorum
Bız mardın mıdyattayız canm oyle yuruyus yerı gectm bı tane oturacak park bıle yok.esım tayın ıstedı bu hafta acıklanır dıye umuyoruz.ve asırı sıcakEvimin dibinde park var bende akşamları 40-45dakika yürüyorum
İnşallah güzel istediğiniz bi yer gelir inşallahBız mardın mıdyattayız canm oyle yuruyus yerı gectm bı tane oturacak park bıle yok.esım tayın ıstedı bu hafta acıklanır dıye umuyoruz.ve asırı sıcak
Amın canm amın rabbım razı olsn duan ıcınİnşallah güzel istediğiniz bi yer gelir inşallah
hayırlı geceler canım benim bende sonunda aradigim konuyu buldum saglikli beslenerek az kilo almak :) kilo kontrolüSlm 19 haftalık hamileyim ve daha şimdiden 5 kilo almış bulunmaktayım
İleriki gebelik haftalarım da yüksek tansiyon riskim olduğu için çok kilo almamam lazım
Bu ikinci gebeliğim bi oğlum var rabbim bağışlasın
6 yaşında ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım
Doğumdan 3-4 ay sonra vermiştim kiloları
Gelelim şuana başlangıç kilom 65
En fazla 77 ile Doğuma gitmek istiyorum gönül 75 istiyor ama neyse
80 olmayım da
Yarından itibaren her sabah tartılarak
Ve her yediğimi paylaşarak başlamak istiyorum inşallah istediğim sonucu alırım
Eveeeet başlıyoruz
Güncel kilo 70
hoşgeldin :) öncelikle tebrik ederimhayırlı geceler canım benim bende sonunda aradigim konuyu buldum saglikli beslenerek az kilo almak :) kilo kontrolü
50 kilo ile hamile kaldim şuan 53 e yaklastim yaşım 39 boy 1.53 rabbim nasip ederse 3. bebeğime hamileyim iki kızım var büyüğü 18 küçüğü 13 yasinda üç yil ugrasma sonunda hamdolsun şükürler olsun hamileyim
allahim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah inşallah bizde kucagimiza sağlıkla aliriz bebislerimizi ...
bulantilar beni mahvetti bastirmak icin ekmek yedim buda bana bir buçuk haftada 3 kilo aldirdi bundan sonra dikkkat etmek istiyorum
benim dogumum sezeryanla olacak allahimizin izniyle burda yazilanlari okuyup bilgi edinecegim uygulayacagim bende burda olmak istiyorum
canım benim coook teşekkür ederim harikasın rabbim bebegini korusun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.. takipdeyim ozamanhoşgeldin :) öncelikle tebrik ederim
çok aradım böyle aktif bi konu varmı diye okumadığım yazı kalmadı baktım olmuyor en iyisi kendim açayım konu dedim
ne mutlu bana tek başına başladığım bu yolda bir sürü yoldaşım oldu
ben akşamı erken yiyorum bebeğimin gelişimi iyi olunca da böyle beslenmeye devam ettim sizler yine de takip edin bebeğinizi etkilemesin
burada hep beraber menü kilo paylaşımı yaparsak hepimiz için motive edici olacak
inşallah bebişlerimiz bol bol vitaminlerini alıp sağlıklı olsunlar bizde daha fit anneler olarak bu süreci tamamlayalım
sağol canım allah hepimizin bebeğini korusuncanım benim coook teşekkür ederim harikasın rabbim bebegini korusun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.. takipdeyim ozaman
Canm ekmeksız yedıysen balıktan bısey olmaz artı kılo getırmezslm kızlar bütün gün dışarıdaydım yeni geldim evime
çok düzensiz beslendim kahvaltıdan sonra misafirliğe gittik orda takılı kaldık
öğle incecik dilim pasta normalde yemem çok ısrar oldu gerçekten çok azdı yiyemiyorum zaten fazlasını
saat 4 gibi bir haşlanmış mısır
arkadaşımın eşi balık tuttu istavrit saat 8 gibi anca akşam yemeği fırsatı oldu geç oldu ama ortama uymak zorundaydım
sadece balık ve salata yedim ekmek hiç yemedim
bugünlük böyle bitti geç yediğim için yarın ki tartı bana + lar gösterecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?