Hamilelikte kilo kontrolü

Allah yardım etsin canım hepimiz geçtik bu evreden zor oluyor gerçekten ama geçiyor merak etme bi kaç hafta daha sık dişini sonra çok rahat edeceksin inşallah

Kızlar saat beş buçuk gibi 4 minik bisküvi yedim oğlum zorladı kardeşim yesin diye kırmadım bende

Kızlar liste için hamile kaldığınız kilo ve 1. trimester kaç kilo ile girdiniz yazarmısınız

Allah yardım etsin canım hepimiz geçtik bu evreden zor oluyor gerçekten ama geçiyor merak etme bi kaç hafta daha sık dişini sonra çok rahat edeceksin inşallah
allah razı olsun inşallah geçecek gececek umuduyla gunlerimi geciriyorum , biray evde yattim k. v. dem bakti bana iki haftadir gunduz iyisem aksam iyi degilim sabah kotu oluyorum böyle boyle gececek inşallah ikihaftaya dahada iyi olurum bugunume hamdolsun artik buaksam kusacak birsey kalmadi midem zorlanmaktan tükürük kusuyorum sabırla duayla inşallah geçecek bebegim saglikla gelsin kucagimiza
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz

Amın canm ıns.benm 15.haftada gecmıstı ıns senınde gecer canm

Kılo 67.5 yarım kılo almısım galıba
Sabah kahvaltı
Yarım domates ve salatalık
Ikı dılım ekmek
Bıraz recel ve tereyagı
Nane peynır ıkı uc tane zeytın
2 bardak cay
Yarım muz

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
sabah-08 kiilom 51.9 cikti
kahvaltı menüm
yeşil zeytin, siyah zeytin
4 dilim kaşar peynir , 2 dilim beyaz peynir
birsu bardağı süt 2 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…