- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Allah yardım etsin canım hepimiz geçtik bu evreden zor oluyor gerçekten ama geçiyor merak etme bi kaç hafta daha sık dişini sonra çok rahat edeceksin inşallahâmin inşallah kardeşim allah razı olsun
allahim güzel allahim hepimizinde kucagina almayi nasip etsin inşallah...
canım benim 50 kilo ile hamiş oldum
boyum 1.53
kilom 53 idi
suan itibariyle 52 buçuk kusmaktan icim disima cikti canim cikti nerdeyse inşallah bugunleri de atlatirim birgun iyi olsam birgun kötüyüm bugun cok kötü oldum sabah tartildim 52.1 dim
allah razı olsun inşallah geçecek gececek umuduyla gunlerimi geciriyorum , biray evde yattim k. v. dem bakti bana iki haftadir gunduz iyisem aksam iyi degilim sabah kotu oluyorum böyle boyle gececek inşallah ikihaftaya dahada iyi olurum bugunume hamdolsun artik buaksam kusacak birsey kalmadi midem zorlanmaktan tükürük kusuyorum sabırla duayla inşallah geçecek bebegim saglikla gelsin kucagimizaAllah yardım etsin canım hepimiz geçtik bu evreden zor oluyor gerçekten ama geçiyor merak etme bi kaç hafta daha sık dişini sonra çok rahat edeceksin inşallah
Baslangıc 62 1.trımestr sonu kılo 64.5Kızlar liste için hamile kaldığınız kilo ve 1. trimester kaç kilo ile girdiniz yazarmısınız
Amın canm ıns.benm 15.haftada gecmıstı ıns senınde gecer canmâmin inşallah kardeşim allah razı olsun
allahim güzel allahim hepimizinde kucagina almayi nasip etsin inşallah...
canım benim 50 kilo ile hamiş oldum
boyum 1.53
kilom 53 idi
suan itibariyle 52 buçuk kusmaktan icim disima cikti canim cikti nerdeyse inşallah bugunleri de atlatirim birgun iyi olsam birgun kötüyüm bugun cok kötü oldum sabah tartildim 52.1 dim
Bende almısım yarım kılo 67yken 67.5 cıktm bugun.Bu tabloya göre kilo alımım tam yerinde olmuş
24. Hafta 7 kilo aldım
Aynen bende yarım kilo almışım bu dönemde bebeklerimiz hızlı büyümüş alttaki gebelik takvimini okudun mu :)Bende almısım yarım kılo 67yken 67.5 cıktm bugun.
Onlar 170 gr almış ama bu ortalama sanırım bizimkiler 500 gr almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?