Hamilelikte kilo kontrolü

Günaydın kızlar dün geç yediğim için+ lar la uyandım kilo değil hazmedemediğim için birde geç yattım
72 çıktım yarın ki kilom da aynıysa kilo aldım diyebilirim
Kahvaltı öncesi kayısılı activia
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Domates
Kaşar peynir
Bir bardak çay
7 zeytin
2 yumurta fazla geliyor zor yedim 1 e düşürcem

Arada olcak kaçamaklar afiyet olsun :)
Ins kılo olarak donmez su ıkı haftayıda kılo almadan atlatırsam ıyı olacak.cunku kucuklukten berı kılo takıntm var.ne yesem kılo yapıyo alırsam mutsuz olucam bılıyorm hedefm 75 ı gecmemek.

Ins kılo olarak donmez su ıkı haftayıda kılo almadan atlatırsam ıyı olacak.cunku kucuklukten berı kılo takıntm var.ne yesem kılo yapıyo alırsam mutsuz olucam bılıyorm hedefm 75 ı gecmemek.
Bi kere yemek kilo olarak dönmez canım benimde kilo takıntım var hedefim 77 yi geçmemek

Benim de hedef hiç olmazsa 80i geçmemek
Bugünkü kilom 73.2
Kahvaltıdan önce 5kayısı
Kahvaltıda 3dilim peynir ,6tane zeytin
1 kase kızarmış havuçlu yoğurt
2dilim Çavdarlı ekmek
Salatalık domates 2 bardak çay
2kaşık da pekmez

Ogle menü
Patateslı yumurta
Kucuk kase yogurt
Bıraz peynır
Kucuk kase kıraz
Ve yarım muz dıger yarısını esıme yedırdm bana fazla gelmesın dıye

merhaba kızlar ben araniza yeni katildim
bugun kontrole gittim 12 haftalık 3 günlük olmuş bebegim kalp atışları normal dedi biray sonra kontrole cagirdi cuma da ikili tarama var inşallah ordanda iyi haberlerle gelirim ...
bugünkü menüm
sabah saat 8 de
yeşil zeytin ,siyah zeytin , süzme peynir reçel 2 dilim ekmek..
öylende bir simit , saat 4 de : 3 tane armut 2 ince dilim ekmek
aksam 7:30 bir tabak bamya yemeği kiymali
2 kasik makarna 1 bardak ayran

Rabbım saglıklı ve kolay bı sekılde kavusmak nasıp etsn canm boy ve kılo kac .kac kıloyla basladın hamılelıge

YaKaMoZz-z canm aklıma geldı de.kucuk bı lıste yapsan baslangıc kılosu.1.trımestr kılo 2.trımestr ve 3.trımestr dıye olur mu acaba

Rabbım saglıklı ve kolay bı sekılde kavusmak nasıp etsn canm boy ve kılo kac .kac kıloyla basladın hamılelıge
âmin inşallah kardeşim allah razı olsun
allahim güzel allahim hepimizinde kucagina almayi nasip etsin inşallah...
canım benim 50 kilo ile hamiş oldum
boyum 1.53
kilom 53 idi
suan itibariyle 52 buçuk kusmaktan icim disima cikti canim cikti nerdeyse inşallah bugunleri de atlatirim birgun iyi olsam birgun kötüyüm bugun cok kötü oldum sabah tartildim 52.1 dim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…