- 5 Mart 2014
- 2.089
- 1.177
- 158
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Arada olcak kaçamaklar afiyet olsun :)Bıraz once sıkıntıdan bı tane dondurma ve cıkolata yedm.
Ins kılo olarak donmez su ıkı haftayıda kılo almadan atlatırsam ıyı olacak.cunku kucuklukten berı kılo takıntm var.ne yesem kılo yapıyo alırsam mutsuz olucam bılıyorm hedefm 75 ı gecmemek.Arada olcak kaçamaklar afiyet olsun :)
Bi kere yemek kilo olarak dönmez canım benimde kilo takıntım var hedefim 77 yi geçmemekIns kılo olarak donmez su ıkı haftayıda kılo almadan atlatırsam ıyı olacak.cunku kucuklukten berı kılo takıntm var.ne yesem kılo yapıyo alırsam mutsuz olucam bılıyorm hedefm 75 ı gecmemek.
Ins basarırızBi kere yemek kilo olarak dönmez canım benimde kilo takıntım var hedefim 77 yi geçmemek
Slm Canım bende de aynı ağırlık var bir haftadır hareketlerim eskisi gibi değil yatakta dönerken bile zorlanıyorumYaKaMoZz-z slm canm.bu hafta ıyıce agırlastm sankı.senle haftamız aynı sen ne durumdasn.bugun o yuzden 40 dakka anca yurudum
Slm Canım bende de aynı ağırlık var bir haftadır hareketlerim eskisi gibi değil yatakta dönerken bile zorlanıyorumYaKaMoZz-z slm canm.bu hafta ıyıce agırlastm sankı.senle haftamız aynı sen ne durumdasn.bugun o yuzden 40 dakka anca yurudum
Hıımm o zaman normal demekkı.bebısler daha 600 700 gramken boyle 3 kıloya gelınce dusunemıyorm kendımıSlm Canım bende de aynı ağırlık var bir haftadır hareketlerim eskisi gibi değil yatakta dönerken bile zorlanıyorum
Rabbım saglıklı ve kolay bı sekılde kavusmak nasıp etsn canm boy ve kılo kac .kac kıloyla basladın hamılelıgemerhaba kızlar ben araniza yeni katildim
bugun kontrole gittim 12 haftalık 3 günlük olmuş bebegim kalp atışları normal dedi biray sonra kontrole cagirdi cuma da ikili tarama var inşallah ordanda iyi haberlerle gelirim ...
bugünkü menüm
sabah saat 8 de
yeşil zeytin ,siyah zeytin , süzme peynir reçel 2 dilim ekmek..
öylende bir simit , saat 4 de : 3 tane armut 2 ince dilim ekmek
aksam 7:30 bir tabak bamya yemeği kiymali
2 kasik makarna 1 bardak ayran
âmin inşallah kardeşim allah razı olsunRabbım saglıklı ve kolay bı sekılde kavusmak nasıp etsn canm boy ve kılo kac .kac kıloyla basladın hamılelıge
İyi fikir canım yarın geniş bi zaman da yapayım listeYaKaMoZz-z canm aklıma geldı de.kucuk bı lıste yapsan baslangıc kılosu.1.trımestr kılo 2.trımestr ve 3.trımestr dıye olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?