- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Evet kılonun gıtmesı ıcın bebıslerın bızı emmesı gerekıyo ıns bol bol sutumuz olurda hem kılolar gıder hem bebısler doyar ıns.Vermek kolay oluyor canim emzirirken birde Benim avantajim cok susuyordum oglum memeyi agzina alinca dilim damagim kururdu hic tatli ihtiyaci hissetmedim hergun taze elmadan komposto yapip iciyordum yumurta tavuk etle beslendim bu sayede bolca sutum de oldu cok sukur yine ayni olur insallah
Iyı acıkmıyosan sorun yok o zaman sut de tok tutar ıctıgın ıcın12 gibi yatiyorum hic acikmiyorum Ben geceleri bu son ogunle sabaha kadar idare ediyorum
Hııımmm kacamak olmus oglen o zaman.olur o kadar hamısız bızÖğle yemeğini söylemek istemiyorum
Akşam
1 tabak mercimek yemeği
Salata
Kaçamaksız olmuyor , geçen hafta tuvalete çıkamadığım için 1 kg 2 kg fazla çıkıyordu :) activia ve kayısı sayesinde o da gidince şımarmaya yer kaldıHııımmm kacamak olmus oglen o zaman.olur o kadar hamısız bız
Kaçamaksız olmuyor , geçen hafta tuvalete çıkamadığım için 1 kg 2 kg fazla çıkıyordu :) activia ve kayısı sayesinde o da gidince şımarmaya yer kaldıHııımmm kacamak olmus oglen o zaman.olur o kadar hamısız bız
Aksam kı menu
Kucuk tabak nohut ve bulgur pılavı
3 4 kasık yogurt
Bırazda kıraz yedm 3 tane kaysı
Ve aksam kı tartı 68 olmusum.sabah 67 aksam 68.ıns 6.ayı bu kıloyla bıtırırım.
isteyerek değil canım istem dışı 5 lt su tüketiyordum emzirmek çooook susatıyorduGünde 5litre su mu içtin??
Cok sukur ben de olmadı kabızlık ıns da olmaz.gunluk 3 kayısı da yıyorm ne olur ne olmaz dıye.bırde kan hapı kullanıyosan gunduz ıc aksam ıcme ben ıkı gun aksam ıctm ve 3 gun zor cıktım.gunduze cevırınce rahatladm canmkızlar menüleriniz güzel olmuş 7-8 gibi bir bardak süt içtim
iki gündür activia ananaslı yiyordum işe yaramadı kayısı daha iyi
yine sıkıntıdayım maalesef
biraz önce bi tane kayısılı activia yedim
gündüz içiyorum canım ama kan hapıyla alakası yok bi hafta oldu ilaca başlayalıCok sukur ben de olmadı kabızlık ıns da olmaz.gunluk 3 kayısı da yıyorm ne olur ne olmaz dıye.bırde kan hapı kullanıyosan gunduz ıc aksam ıcme ben ıkı gun aksam ıctm ve 3 gun zor cıktım.gunduze cevırınce rahatladm canm
Canım ben bu sorunum için kayısıyı şeftaliyi kaynatıp meyvesuyu yapıyorum yemeklerle beraber içiyorum özellikle akşam yemeklerinde faydası oldu sende goreceksin faydasınıgündüz içiyorum canım ama kan hapıyla alakası yok bi hafta oldu ilaca başlayalı
kabızlık problemim yaklaşık 1 aydır var son dönemlerde düzene girmişti yeniden başladı sanırım
Ben de 62 ile kaldım bugün henüz tartılmadım :) ben biraz hızlı gittim sanırım dün 69,4 tüm.mormelodi 62yle hamıle kaldm canm suan 67 yım 5 kılo almıs bulunuyorm.yarın tam 5 bucuk aylık oluyoruz bebısle
Teşekkür ederim Can'ım tavsiyen için denicem bunuCanım ben bu sorunum için kayısıyı şeftaliyi kaynatıp meyvesuyu yapıyorum yemeklerle beraber içiyorum özellikle akşam yemeklerinde faydası oldu sende goreceksin faydasını
Yuruyuse baslamasam benımde gıdıyodu valla.suan tuttum ıns 6.ay boyke 67yle gıder 7.aya Allah kerım bakalm.Ben de 62 ile kaldım bugün henüz tartılmadım :) ben biraz hızlı gittim sanırım dün 69,4 tüm.
Bı de senın boy ıyı canm1.70 o yuzden ıyı senın ıcın benımkı 1.60.sana 62 ıyıyken bana 62 yıne fazlaydı zaten boydan dolayıBen de 62 ile kaldım bugün henüz tartılmadım :) ben biraz hızlı gittim sanırım dün 69,4 tüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?