- 5 Mart 2014
- 2.089
- 1.177
- 158
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Seni anlıyorum, valla ben o günden beri portakal suyu içemiyorum. eşim sıktı mis gibi içtim sonra bi baktım çıktı hepsi.kızlar sabah kahvaltisindan sonra yine kustum korkuyorum yemek yemeye
Korkma canm mecbur cıkıyo.ben sabah ac karna kusardm.aksam yemegını guzelce hazırlar emek ederdm yedıkten 10 dakka sonra cıkardı ama gececek bugunler bıraz sabırkızlar sabah kahvaltisindan sonra yine kustum korkuyorum yemek yemeye
midem yanıyor ne yapacağımı bilmiyorum kraker hicbirsey fayda etmiyorSeni anlıyorum, valla ben o günden beri portakal suyu içemiyorum. eşim sıktı mis gibi içtim sonra bi baktım çıktı hepsi.
Sabah kahvaltısından önce kalktığım gibi 1 paket çubuk kraker yiyordum. Bunu denedin mi?
sabırla duayla inşallah geçecek her kalktıgımda kustum bugun bitmek bilmedi şimdi yogurt ekmek yiycemKorkma canm mecbur cıkıyo.ben sabah ac karna kusardm.aksam yemegını guzelce hazırlar emek ederdm yedıkten 10 dakka sonra cıkardı ama gececek bugunler bıraz sabır
Maden suyu ıc canm o mıdenı rahatlatr.sade olandan ıcmidem yanıyor ne yapacağımı bilmiyorum kraker hicbirsey fayda etmiyor
Okumadım önceki mesajlarını ama doktora danıştın mı ? Böyle durumlarda bebeğe zararı olmayan bişeyler yazar belki.midem yanıyor ne yapacağımı bilmiyorum kraker hicbirsey fayda etmiyor
yok canım benim doktora gittigimde birseyim yoktu birkacgunde bir komalik oluyorum canım çıkana kadar kusup sonra geciyor allahtan geciyor yemek yedim yarim saat once simdi dönüyor icimde uzandim suan kaltigim anda kusuyorum yaa midemde reflumu var acaba bidemdem boğazıma kadar yanma var eniyisi doktora gitmek canım benim çok sağol ben enkisa zamanda doktora gideyimOkumadım önceki mesajlarını ama doktora danıştın mı ? Böyle durumlarda bebeğe zararı olmayan bişeyler yazar belki.
Bana bir şurup vermişti bir iki defa kullandım toparladım . Söyle bakalım dr ne diyecekyok canım benim doktora gittigimde birseyim yoktu birkacgunde bir komalik oluyorum canım çıkana kadar kusup sonra geciyor allahtan geciyor yemek yedim yarim saat once simdi dönüyor icimde uzandim suan kaltigim anda kusuyorum yaa midemde reflumu var acaba bidemdem boğazıma kadar yanma var eniyisi doktora gitmek canım benim çok sağol ben enkisa zamanda doktora gideyim
Slm canım belimde ağrı olmadı hiç bazen kasıklarımda ağrılar oluyor onu da magnezyum içerek hafifletiyorumYaKaMoZz-z slm canm bısey sorucam ıkı gundur sol kalcamla belımın arası agrıyo boyle yurudukce ıgne batar gıbı.sende oldu mu oyle bısey dun hafıftı bugun daha cok agrıyo bebekten mı acaba
Hıımm.benımde yoktu ya su ıkı gundur var bebek yer mı acıyo ne yapıyo anlamadm.45 dakka anca yurudum bugun o yuzdenSlm canım belimde ağrı olmadı hiç bazen kasıklarımda ağrılar oluyor onu da magnezyum içerek hafifletiyorum
Artık ağırlığını vücuda hissettirmeye başladı canım bebişlerimiz bi takım ağrılar muhakkak ki olacakHıımm.benımde yoktu ya su ıkı gundur var bebek yer mı acıyo ne yapıyo anlamadm.45 dakka anca yurudum bugun o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?