Hamilelikte kilo kontrolü

Artık ağırlığını vücuda hissettirmeye başladı canım bebişlerimiz bi takım ağrılar muhakkak ki olacak
Önemli olan bu ağrılar düzenli ve sık sık olmasın arada bir olması normal
Aynen oyle artık eskısı gıbı hızlı hareket edemıyorm bebısler buyuyo

Ogle menü
3 tane dolma bıber
5 6 kasık yogurt
Ikı dılım ekmek
Ikı parca karpuz
Bıraz kıraz

Dün biraz düzensiz geçti yazmadım :)
Kahvaltı 1 yumurta 2 siyah zeytin 2 küçük kurabiye

69,8 kg.

Kızlar bir arkadaşım 25. Haftanın içinde, dün konuştuk 2 kg aldım toplamda şimdiye kadar dedi. Sizce normal mi ?

Nıye ya hıc mı yemıyomus bıseyler.ben yazdıklarıma bakıyorm hamılelıkten oncekı yedıgımle aynı ama alıyorm.ben de oylelerıne sasıyorm nasıl almıyolar.kac kılo kı arkadasın

Merhaba kızlar
Bugünkü kilom 72.6
Kahvaltıdan önce 5kayısı 1salkım üzüm
Kahvaltı:6zeytin 2dilim peynir
2dilim kepek ekmeği
Biberli omlet
1dilim kavun,domates,salatalık
Ve 2kaşık pekmez

Nıye ya hıc mı yemıyomus bıseyler.ben yazdıklarıma bakıyorm hamılelıkten oncekı yedıgımle aynı ama alıyorm.ben de oylelerıne sasıyorm nasıl almıyolar.kac kılo kı arkadasın
Sormadım ama kız iri, 41 numara filan ayakkabı giyiyor.boydan da göstermiyor zAten de ben de şaşırdım bunun suyu bebeği plasentası var :)

Sormadım ama kız iri, 41 numara filan ayakkabı giyiyor.boydan da göstermiyor zAten de ben de şaşırdım bunun suyu bebeği plasentası var :)
Ayyy benımde uzun olaydı boyum ya.bünyesınde fazla yag yokmus demekkı yagsız bayanlar daha az kılo alıyo.cunku yakıyolar ben de tombıs tombıs gezerm

Slm kızlar öyle şeyler yedim ki hangisini yazayım bilemedim :)
Az az karışıktı o yüzden yazmayım
Bu dönem kilo almam hızlandı yine
Güya dikkat ettiğim halde bir ayda 2 kilo aldım dikkat etmesem ne olurdum acaba çok merak ediyorum
Yine kabızım ve vücudum su tutuyor doğru düzgün tuvalete gitmiyorum sabah 73 ü görürüm gibi geliyor içtiğim su bile hala benimle beraber

6.5 kilodayim suan 15 gunde 500 gram almisim oda bebegin aldigi gramla alakali yediklerim bana geri donmemis demekki deyip seviniyorum:)

Evet dıkkat ettıgımız halde boyleyız bıraksak 80 85 le gıderz doguma.kabızlık da onemlı o da kılo yapıyo ıns gecer canm.doktora gıttıgınde bı danıs ıstersen belkı ılacı vardr

Aksam menü
Yesıl mercımek yemegı bı tabak
Ikı uc kasık yogurt
Ikı parca karpuz
Ikı uc lokma da ekmek kacırdm
Tabı bı de yemekten bı saat once yarım muzu ezıp ustune bı bardak sut koydum tarcın koydum bıraz ve yedm.

6.5 kilodayim suan 15 gunde 500 gram almisim oda bebegin aldigi gramla alakali yediklerim bana geri donmemis demekki deyip seviniyorum:)
Ayy maşallah ne güzel ya ben daha 24. Hafta da 7 kilo almışım hatta sabah 73 kilo çıkcam büyük ihtimal 2 günde 1.5 kilo almış olcam nasıl aldım bu kiloyu uzun uzun düşünmekten beynim yorulacak

Feci moralim bozuk ne alaka anlamadım ya gece yemelerim yok 6 dam sonra bişeyde yemiyorum hamur işi şerbetli tatlı vs tükettiğimde yok nasıl olurda bu kadar kilo alırım şimdi 74 kiloyum dün bu saatlerde 73 kiloydum sabah kalktığımda 72 çıkmıştım şimdi ne oldu da böyle oldu ki

bende kusmaktan 1 kilo vermistim yarin dahada eksi cikacagim bugun az yedim ve hala kusuyorum suan kipkirmizi oldum kusmaktan canim çıktı allahim bugunler geçecek bana sabir ver allahim bebeğimi sağlıkla kucagima alayim allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…