- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Aynen oyle artık eskısı gıbı hızlı hareket edemıyorm bebısler buyuyoArtık ağırlığını vücuda hissettirmeye başladı canım bebişlerimiz bi takım ağrılar muhakkak ki olacak
Önemli olan bu ağrılar düzenli ve sık sık olmasın arada bir olması normal
Nıye ya hıc mı yemıyomus bıseyler.ben yazdıklarıma bakıyorm hamılelıkten oncekı yedıgımle aynı ama alıyorm.ben de oylelerıne sasıyorm nasıl almıyolar.kac kılo kı arkadasınDün biraz düzensiz geçti yazmadım :)
Kahvaltı 1 yumurta 2 siyah zeytin 2 küçük kurabiye
69,8 kg.
Kızlar bir arkadaşım 25. Haftanın içinde, dün konuştuk 2 kg aldım toplamda şimdiye kadar dedi. Sizce normal mi ?
Sormadım ama kız iri, 41 numara filan ayakkabı giyiyor.boydan da göstermiyor zAten de ben de şaşırdım bunun suyu bebeği plasentası var :)Nıye ya hıc mı yemıyomus bıseyler.ben yazdıklarıma bakıyorm hamılelıkten oncekı yedıgımle aynı ama alıyorm.ben de oylelerıne sasıyorm nasıl almıyolar.kac kılo kı arkadasın
Ayyy benımde uzun olaydı boyum ya.bünyesınde fazla yag yokmus demekkı yagsız bayanlar daha az kılo alıyo.cunku yakıyolar ben de tombıs tombıs gezermSormadım ama kız iri, 41 numara filan ayakkabı giyiyor.boydan da göstermiyor zAten de ben de şaşırdım bunun suyu bebeği plasentası var :)
Haftana gore gayet ıyısın canm darısı bıze ıns.bu cuma 25 e gırıcem ve 5.5 kılo almıs durumdaym6.5 kilodayim suan 15 gunde 500 gram almisim oda bebegin aldigi gramla alakali yediklerim bana geri donmemis demekki deyip seviniyorum:)
Evet dıkkat ettıgımız halde boyleyız bıraksak 80 85 le gıderz doguma.kabızlık da onemlı o da kılo yapıyo ıns gecer canm.doktora gıttıgınde bı danıs ıstersen belkı ılacı vardrSlm kızlar öyle şeyler yedim ki hangisini yazayım bilemedim :)
Az az karışıktı o yüzden yazmayım
Bu dönem kilo almam hızlandı yine
Güya dikkat ettiğim halde bir ayda 2 kilo aldım dikkat etmesem ne olurdum acaba çok merak ediyorum
Yine kabızım ve vücudum su tutuyor doğru düzgün tuvalete gitmiyorum sabah 73 ü görürüm gibi geliyor içtiğim su bile hala benimle beraber
Ben önceden de severdim ama şimdi hamilelikten herhalde bebekleri görünce dayanamayorum hiç. İnstegramda paso bebek resimlerine bakıyorumKızlar suna bakın yaaa cok tatlı boyle gorunce butun kılo alımı depresyonum gıdıyoEki Görüntüle 2023160
Evet ya baktıkca ınsanın ıcı gıdıyo.cok buyuk bı nımet rabbım ısteyen herkese versn ınsBen önceden de severdim ama şimdi hamilelikten herhalde bebekleri görünce dayanamayorum hiç. İnstegramda paso bebek resimlerine bakıyorum
Ayy maşallah ne güzel ya ben daha 24. Hafta da 7 kilo almışım hatta sabah 73 kilo çıkcam büyük ihtimal 2 günde 1.5 kilo almış olcam nasıl aldım bu kiloyu uzun uzun düşünmekten beynim yorulacak6.5 kilodayim suan 15 gunde 500 gram almisim oda bebegin aldigi gramla alakali yediklerim bana geri donmemis demekki deyip seviniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?