- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
canım benim kilonu birkaçgün icinde dengelersin moralini bozma bebeğini düşün mutlu ol sağlığıyla inşallah kucağına akmak nasıp olsunFeci moralim bozuk ne alaka anlamadım ya gece yemelerim yok 6 dam sonra bişeyde yemiyorum hamur işi şerbetli tatlı vs tükettiğimde yok nasıl olurda bu kadar kilo alırım şimdi 74 kiloyum dün bu saatlerde 73 kiloydum sabah kalktığımda 72 çıkmıştım şimdi ne oldu da böyle oldu ki
Sabahları aç karnına tartılman en iyisi, kahvaltıdan sonraki saatlerde çıkma tartıya yoksa hepimiz bunalıma girerizAyy maşallah ne güzel ya ben daha 24. Hafta da 7 kilo almışım hatta sabah 73 kilo çıkcam büyük ihtimal 2 günde 1.5 kilo almış olcam nasıl aldım bu kiloyu uzun uzun düşünmekten beynim yorulacak
Canm kabızlıkta kılo yapıyo o yuzden sadece yedıgım kılo yapıyo deme.doktora sor ve kabızlıga bı cozum bul canmFeci moralim bozuk ne alaka anlamadım ya gece yemelerim yok 6 dam sonra bişeyde yemiyorum hamur işi şerbetli tatlı vs tükettiğimde yok nasıl olurda bu kadar kilo alırım şimdi 74 kiloyum dün bu saatlerde 73 kiloydum sabah kalktığımda 72 çıkmıştım şimdi ne oldu da böyle oldu ki
Afiyet olsun canım bazen vücutta ödem olunca kiloyu çok etkiliyor bende bugün düzene girdimKilomu söylemek istemiyorum bugün
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 2 zeytin (demir hapı aldığım için peynir yemedim saatini de ayarlayamadım bugün)
Öğlen kıymalı pide vardı valla yedim gitti :)
Akşam taze fasulye, tavuk suyu şehriye çorbası
Dondurma
Vallahi sorma ya sanki 1 günde 1 kg aldım resmen. İştahım kesildiAfiyet olsun canım bazen vücutta ödem olunca kiloyu çok etkiliyor bende bugün düzene girdim
Aynen bende öyle oldum hergün bir kilo aldım sanki 2 günde 1,5-2 kilo fark vardı bu sabah normale döndüVallahi sorma ya sanki 1 günde 1 kg aldım resmen. İştahım kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?