- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Gecmıs olsn canm ıns hayırlı sonuclar olsn senın ıcınde kayınvalıden ıcındegunaydin kızlar hayırlı sabahlar
kızlar kacgündür yazamadim bulantilar ve sonrasinda calismaya basladim dunde k. v. dem hastaydi onunla ugrastik simdide hastaneye gidecegim ikili tarama var inşallah bugun sorunsuz gelirim cuma günü gittik doktorun amaliyati varmis bugüne ertelendi hayirlisi olsun gec olsun farketmez 13 arti 4 olmaliyiz bugün inşallah güzel haberler le gelirim ...
sabah kahvaltisinda
peynirli omlet
cevizli helva
gelismeleri yazarim..
kayin validem de bugün hastanede inşallah iyidir allahim korusun dun berbat gündü hafıza kaybi yasadi saka gibi gülüyorduk baktikki durum ciddi hamdolsun tahliller temiz bugün norolojiye gitti inşallah gecici birseydir bende sonucu bekliyorum
insallah canım benim coook teşekkür ederim allah razı olsun bende yoldayım hastaneye gidiyorumGecmıs olsn canm ıns hayırlı sonuclar olsn senın ıcınde kayınvalıden ıcınde
Canım geçmiş olsun inşallah kayınvalidenin ciddi bir durumu Yokturgunaydin kızlar hayırlı sabahlar
kızlar kacgündür yazamadim bulantilar ve sonrasinda calismaya basladim dunde k. v. dem hastaydi onunla ugrastik simdide hastaneye gidecegim ikili tarama var inşallah bugun sorunsuz gelirim cuma günü gittik doktorun amaliyati varmis bugüne ertelendi hayirlisi olsun gec olsun farketmez 13 arti 4 olmaliyiz bugün inşallah güzel haberler le gelirim ...
sabah kahvaltisinda
peynirli omlet
cevizli helva
gelismeleri yazarim..
kayin validem de bugün hastanede inşallah iyidir allahim korusun dun berbat gündü hafıza kaybi yasadi saka gibi gülüyorduk baktikki durum ciddi hamdolsun tahliller temiz bugün norolojiye gitti inşallah gecici birseydir bende sonucu bekliyorum
Slm kızlar
Kilo 71.8
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
2 közlenmiş patlıcan
1 haşlanmış yumurta
Domates
Beyaz peynir
2 dilim çavdar ekmeği
Bir bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?