- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
sağol canım benim allah razı olsun tekrar emar istemisler damar tikanikligi olabilir demislerCanım geçmiş olsun inşallah kayınvalidenin ciddi bir durumu Yoktur
Bebişinden de güzel haberler alırsın inşallah stresli oluyor bu bekleyişler
seni takipteyim cnm. ben çok inanıyordum 75 le bitireceğine bugün daha da inandım sanakahvaltı aharika çok hafif ve besleyici. tartı da düşmüş süper maşallah
Hayırlı bi evlat olsun inşallah sağlıcakla al kucağınakızımız geliyor bi kizim daha olacak inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur
Sağol canım desteğin için teşekkür ederim 75 ile bitirme konusunda pek umudum yok 77 kilo ideal olanı maksimum 80 kilo ama amacım 80 i görmemek
Bakalım inşallah bebeğimin gelişimi de iyi gidiyordur Perşembe görmeye gitcem
Benm arkadas dogum yaptı 12 gun once sezeryanla.o da 62yle hamıle kaldı 82yle doguma gıttı.bugun sordum 12 kılo vermısım dıyo 70 olmus.son ay cok odemım oldu dedı.ayyyy bende odemden korkuyorm doktorlar odemın caresı yuruyus ve cok su ıcmek dıyolar.ıns olmaz bızdeSağol canım desteğin için teşekkür ederim 75 ile bitirme konusunda pek umudum yok 77 kilo ideal olanı maksimum 80 kilo ama amacım 80 i görmemek
Bakalım inşallah bebeğimin gelişimi de iyi gidiyordur Perşembe görmeye gitcem
inşallah canım benim inşallah allah razı olsun kardeşimHayırlı bi evlat olsun inşallah sağlıcakla al kucağına
Bende de öyle oldu canım çok fazla ödem oluyor son aylarda ama doğumla beraber gidiyor bende de Doğumdan 4 gün sonra 10 kilo gitmişti o yüzden son ayı çok dikkate almayalım bu şekilde beslenip fazla kilo alıyorsak bilin ki ödemBenm arkadas dogum yaptı 12 gun once sezeryanla.o da 62yle hamıle kaldı 82yle doguma gıttı.bugun sordum 12 kılo vermısım dıyo 70 olmus.son ay cok odemım oldu dedı.ayyyy bende odemden korkuyorm doktorlar odemın caresı yuruyus ve cok su ıcmek dıyolar.ıns olmaz bızde
Hayırlı olsn pasanın sünneti canm ıns kolayca gecer.cok yorma kendınıKızlar bugün yine dışarıdaydım oğlumu doktora görürdüm cumartesi sünnet olacak allah izin verirse
Öyle stresliyim ki hayırlısıyla atlatsam şu günleri çok rahatlıcam bugün karbonhidrat ağırlıklı beslendim yanlış oldu o yüzden yine ödem olmaya başladı idrara çıkamıyorum burdan anlıyorum
Sabah +lar beni bekler
Sağol canım inşallah kolayca geçerHayırlı olsn pasanın sünneti canm ıns kolayca gecer.cok yorma kendını
Canım sabah aç karnına lavaboya çıktıktan sonra tartıl. En doğru kilomuz oymuşBugun aksam yemekten sonra 69 u gordm tartıda.yarın sabah 67 yı goremıycem galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?