Hamilelikte kilo kontrolü

Canım geçmiş olsun inşallah kayınvalidenin ciddi bir durumu Yoktur
Bebişinden de güzel haberler alırsın inşallah stresli oluyor bu bekleyişler
sağol canım benim allah razı olsun tekrar emar istemisler damar tikanikligi olabilir demisler

Sağol canım desteğin için teşekkür ederim 75 ile bitirme konusunda pek umudum yok 77 kilo ideal olanı maksimum 80 kilo ama amacım 80 i görmemek
Bakalım inşallah bebeğimin gelişimi de iyi gidiyordur Perşembe görmeye gitcem
seni takipteyim cnm. ben çok inanıyordum 75 le bitireceğine bugün daha da inandım sana kahvaltı aharika çok hafif ve besleyici. tartı da düşmüş süper maşallah

Kızlar bugün misafirim var yatılı anca girebildim
Kahvaltı 1bardak süt domates peynir
Öğlen peynir zeytin domates salatalık ve gözleme ve türlü
Akşam 2lahmacun ve salata ve yoğurt

Benm arkadas dogum yaptı 12 gun once sezeryanla.o da 62yle hamıle kaldı 82yle doguma gıttı.bugun sordum 12 kılo vermısım dıyo 70 olmus.son ay cok odemım oldu dedı.ayyyy bende odemden korkuyorm doktorlar odemın caresı yuruyus ve cok su ıcmek dıyolar.ıns olmaz bızde

Bende de öyle oldu canım çok fazla ödem oluyor son aylarda ama doğumla beraber gidiyor bende de Doğumdan 4 gün sonra 10 kilo gitmişti o yüzden son ayı çok dikkate almayalım bu şekilde beslenip fazla kilo alıyorsak bilin ki ödem

Kızlar bugün yine dışarıdaydım oğlumu doktora görürdüm cumartesi sünnet olacak allah izin verirse
Öyle stresliyim ki hayırlısıyla atlatsam şu günleri çok rahatlıcam bugün karbonhidrat ağırlıklı beslendim yanlış oldu o yüzden yine ödem olmaya başladı idrara çıkamıyorum burdan anlıyorum
Sabah +lar beni bekler

Hayırlı olsn pasanın sünneti canm ıns kolayca gecer.cok yorma kendını

Sabah kilo 67.5
Kahvaltı
Üc kucuk parca kızarmıs yumurtalı ekmek
Domates salatalık
Bıraz peynır ve bal
Ikı bardak cay

Günaydın kızlar
Bu sabah 72.3 kg
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
İki dilim çavdar ekmeğinden yağsız tost
Domates salatalık
Beyaz peynir
Yeşil zeytin
Bir bardak çay
İki lokma vişne reçeli

Sabah 3kayısı
Kahvaltı 6zaytin,peynir,kaşar peyniri,patlıcan biber salatası,ve kızartması,ekmek ve domates salatalık ve 2bardak çay,karpuz
(Bugün uçtum biraz,misafir olunca mecbur sen de eşlik ediyorsun)

Ögle menü
Bı kase yesıl mercımek yemegı
Bır dılım ekmek
Bır kasık yogurt
3 kasık suclac
Bıraz kıraz
Ikı parca karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…