Hamilelikte kilo kontrolü

Slm kızlar
1. Ara üzüm kayısı
Akşam 15.30 gibi yedim ama bayağı yedim öyle canım istiyordu ki
Koca bi tabak salçalı makarna yanında minik salatalık turşusu
Dün biri yiyordu içim gitmişti
6 dan sonra da meyve yedim bir muz ve bir salkım üzüm
Bu arada 6 dan önce bir çikolata

Ayyy ılk aserdıgım seydı salcalı yogurtlu makarna yapana kadar elım ayagım tıtremıstı o derece.hala bayılarak yerm

Ayyy ılk aserdıgım seydı salcalı yogurtlu makarna yapana kadar elım ayagım tıtremıstı o derece.hala bayılarak yerm
Bende çok seviyorum ya uzun zamandır yememiştim dün kadının biri öyle yiyordu ki üstüne atlıcaktım
Nasıl yapıp nasıl yediğimi dahi bilmiyorum o derece kendimi kaybettim

Bende çok seviyorum ya uzun zamandır yememiştim dün kadının biri öyle yiyordu ki üstüne atlıcaktım
Nasıl yapıp nasıl yediğimi dahi bilmiyorum o derece kendimi kaybettim
Sende benm gıbı olmussun yaaa görebiliyorm o halini.birinde görmedm ama bı anda geldı ye beni diye deli gıbı.demekki asermek oyle oluyomus onu anladm.ilkti son oldu baska bısey asermedm hıc

hayırlı akşamlar kızlar bugünkü menümü paylasayim gun icinde isteydim
ancak vakit buldum yazmaya
sabah menüm saat 8' de süzme peynir , kayisi receli~ saat 10 bir peynirli poğaça
öyle yemegi saat 1' de bir tabak mercimek çorbası
izgara tavuk~ saat 4 de büyük kizimin doğum günü pastası bir dilim
aksam yemeği 3 haslanmis patetes biraz haslanmis tavuk saat 10'da meyvelerimi yedim
minnak kizimla koltukda yatiyoruz :)

Bugün hiç ağzım boş durmadı erken yediğim için sürekli meyve atıştırıp durdum şuan 75 kiloyum
Yarına 73 ten aşağı çıkmam

Dun aksamdan bellıydı dedıgım gıbı kılo aldm 68.3 oldm.toplamda 6 kılo almıs bulunuyorm bugun ıtıbarıyle.
Sabah menü
Bır haslanmıs yumurta
Bır dılım ekmek
Bır bardak süt
Ikı tane cevız
Bıraz recel ve bal
Bıraz nane ve salatalık

Selam kızlar, sabah kahvaltı etmedim şeker yükleme testine geldik çünkü. Sonuç bekliyoruz. Kg 70,4

Dün sabah- 1 yumurta 3 zeytin 2 tatlı kaşığı çilek reçeli ,biraz beyaz peynir ve iyi pişmiş 4 tane küçük sosis

Öğlen - taze fasulye

Akşam - 5 köfte (küçüktü) fırında patates , salata, ayran

Hadi bakalm hayırlı sonuclar olsn canm.benm tokluk kan sekerm 95 cıkınca seker yuklemesı yaptırmadk.sen de bızım gıbı yarım kılo alanlar kervanına katılmıssın.demekkı normal 3 kısıde alıyosa.

Ögle menü
Bıraz kızartma
Yogurt
Bıraz peynır
Yarım kasede sütlaç yedm
Ikı tane cevız
Veee saat sabah 10 gıbı bı tane top kek kacırdm

Slm kızlar
Öğle bir muz
Bir bardak süt
Bir haşlanmış mısır
Akşam
Bir saat önce
Bir kase tarhana çorbası
Bi kase kadar da kahvaltılık sos yaptım konserve ondan yedim
1.5 dilim çavdar ekmeği

Kahvaltı 6zeytin, kaşar peyniri ve beyaz peynir
Biraz yoğurtlu kabak,2dilim ekmek,1bardak süt,domates salatalık
Öğle 1dilim kek ve 2şeftali
Akşam yemeği:1tane döner dürüm 2bardak ayran,salata patates kızartması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…