- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Hosgeldn canm ıns cok almadan bıtırırız 3 ay daha devam kontroleMerhabalar çok faydalı bi konu başlığı olmuş bende katılmayı çok isterim 23+4 günlük gebeyim 56 kg ile başladım şuan 63 kiloyum hedefim 13 kg ile tamamlamak ama zor gibiGünlük tartı takibi ve yediklerimi birileriyle paylaşmak kontrolü sağlıcak umarım hadi hayırlısı
Hoşgeldin canım. Amaç kontrollü olmak zaten.Bından sonra bebeklerimiz alır kilo inşMerhabalar çok faydalı bi konu başlığı olmuş bende katılmayı çok isterim 23+4 günlük gebeyim 56 kg ile başladım şuan 63 kiloyum hedefim 13 kg ile tamamlamak ama zor gibiGünlük tartı takibi ve yediklerimi birileriyle paylaşmak kontrolü sağlıcak umarım hadi hayırlısı
Nasıl yarım kg alanlar canım 62 ile hamile kaldım benHadi bakalm hayırlı sonuclar olsn canm.benm tokluk kan sekerm 95 cıkınca seker yuklemesı yaptırmadk.sen de bızım gıbı yarım kılo alanlar kervanına katılmıssın.demekkı normal 3 kısıde alıyosa.
Merhaba hoşgeldin canım azda olsa bu şekilde frenliyebiliyoruz kendimiziMerhabalar çok faydalı bi konu başlığı olmuş bende katılmayı çok isterim 23+4 günlük gebeyim 56 kg ile başladım şuan 63 kiloyum hedefim 13 kg ile tamamlamak ama zor gibiGünlük tartı takibi ve yediklerimi birileriyle paylaşmak kontrolü sağlıcak umarım hadi hayırlısı
Ayyy nasıl canım çekti bi ara bende yapayım kendi yaptığım hamburgeri özledim canım çektikçe kısıtlamadım dışarıda da çook yedimÖğle ara 1nektari ve koca 1salkım üzüm
Akşam:2tane hamburger (canım çok çekiyodu dışarda yapmaktansa hamburger ekmeği alıp kendim yaptım içini)
69.9 cıkıyodun 70.4 olmus ya onun ıcıb dedm canm.bende 67.5 cıkıyodum 68.3 oldm bu haftaNasıl yarım kg alanlar canım 62 ile hamile kaldım ben
Canım ya insanın canı nasıl çekiyo. sırf filmde gördüm benim de canım çekti gecenin bi vakti istedim getirmediler eve. Ben de bugün yaptımAyyy nasıl canım çekti bi ara bende yapayım kendi yaptığım hamburgeri özledim canım çektikçe kısıtlamadım dışarıda da çook yedim
Ya sorma nasıl oldu anlamadım bu dönem biraz saçma beslendim ondan yaZıp kötü örnek olmak istemiyorum69.9 cıkıyodun 70.4 olmus ya onun ıcıb dedm canm.bende 67.5 cıkıyodum 68.3 oldm bu hafta
Decavit kullanırken folik asite ne gerek vardı ki devam ettirdi 12. Hafta da bırakılır aslındaYa sorma nasıl oldu anlamadım bu dönem biraz saçma beslendim ondan yaZıp kötü örnek olmak istemiyorum
Bu akşam menü- salata , 5 küçük köfte , fırında patates , valla hiç kızmayın yarım bardak kola...
Yürüyüş yapamadım hava kötü burda yağmur çok.
:)
Ayrıca acaba vitamin hapları da kilo yapıyor mu ya?
Ben Demir , magnezyum, decavit adında bir hap ve progestan kullanıyorum. Folik asiti dün bırak dedi dr.
Valla farketmedik her halde folikle decavit aynı anda kullandık. Doktor bişey demedi, bitti sandı sanırım ben de devam diye bilemedim aldım. Zararı olmaz her halde...Decavit kullanırken folik asite ne gerek vardı ki devam ettirdi 12. Hafta da bırakılır aslında
Canım decaviti gece yatarken iç iştahın açılmaz
Kolayı arada sıra da bende içiyorum canım çoook çekerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?