- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Canım ya çok geçmiş olsun üst üste yediğin için mi böyle oldun zehirlenme değil dimiKızlar açın kollarınızı şefkate ihtiyacım var
Dün öğlenden sonra salçalı suda sosis haşladım ama iyice pişirdim sonra 4 tane filan yedim. Geçen akşam da canım başka şarküteri ürünü çekti aşerdim resmen gece gitti eşim aldı yedim. Dün akşam bir halsizlik, bu sabah mide bulantısı. 1 tane yumurta yedim sabah, bastırsın diye. Sonra bir istifrahastaneye gittik müşadeye aldılar.
Hata ettim biliyorum ama artık daha çok dikkat edeceğim. Canım da çekmesin artık ya
Hepimiz birbirimize burada iyi geldik canım iyi frenledik birbirimizi çok şükürSayende diyebilirim canım.son bir aydır dikkat etmeye çalışıyorum çünkü 9kilo aldım. 64 ile başladım şimdi 73küsur.Doktor uyardı.Buraya yazınca da insan gaza geliyo birbirine bakıp. Keşke daha erken başlasaydım diyorum
Maalesef meyveler dede cok seker var ona da dıkkat etmek gerekıyo.sadece senın degıl hamıle veya hamıle olmayan herkes dıkkat etmelı ve kararında yenmelı yoksa hersey zararlı artık canm.ekmekte bıle seker var artık mahvettıler bızı genetıkle oynaya oynayaKızlar bende şeker çıktı bir ay yedşkleri
sağol canım şeker çıktı maalesef dikkat et dedi meyveyi kontrollü tüketmeliyim artık
140 olması gerekirken 161 çıktı 170 in üzeri başka doktora yönlendiriyorum şuan için gerek Yok dikkat et 1 ay sonra görüşürüz dedi
Gecmıs olsn canm surda 3 ay daha sık dısını yeme ıcınde ne oldugunu bılmıyoruz cok saglıksız seyler helede sosıs.hayatta yemedm yememdeKızlar açın kollarınızı şefkate ihtiyacım var
Dün öğlenden sonra salçalı suda sosis haşladım ama iyice pişirdim sonra 4 tane filan yedim. Geçen akşam da canım başka şarküteri ürünü çekti aşerdim resmen gece gitti eşim aldı yedim. Dün akşam bir halsizlik, bu sabah mide bulantısı. 1 tane yumurta yedim sabah, bastırsın diye. Sonra bir istifrahastaneye gittik müşadeye aldılar.
Hata ettim biliyorum ama artık daha çok dikkat edeceğim. Canım da çekmesin artık ya
Geçmiş olsun canım bel fıtığın Yok değil miGelelım bana kızlar bacagım agrıyo demıstm bı ara ve dun sıddetlendı hastaneye gıttık doktor bebıse baktı gayet ıyı dedı.ıdrar tahlılı verdm az enfeksıyon cıktı bundan olabılır dedı bacagın agrısı.suan yurumekte zorlanıyorm sadece sol bacagım oyle ve bıraz sıstı.sızın var mı oyle bıseyınız veya duydunuz mu.saglık herseyden onemlı bunu bırkez daha anladm
Yok canm sukur belim hıc agrımadı ne once ne sonra.ama nıye boyle oldu anlamadmGeçmiş olsun canım bel fıtığın Yok değil mi
Bıter annesı ıns. zaten cabuk ıyılesıyo gecer gıder rabbımın ıznıyleDua edin kızlar oğlum sünnet olacak bugün birazdan çıkcaz 10 da yatış 11 de sünnete analacaklar sağ Salim hayırlısıyla olsun bitsin inşallah
Geçmiş olsun canımGelelım bana kızlar bacagım agrıyo demıstm bı ara ve dun sıddetlendı hastaneye gıttık doktor bebıse baktı gayet ıyı dedı.ıdrar tahlılı verdm az enfeksıyon cıktı bundan olabılır dedı bacagın agrısı.suan yurumekte zorlanıyorm sadece sol bacagım oyle ve bıraz sıstı.sızın var mı oyle bıseyınız veya duydunuz mu.saglık herseyden onemlı bunu bırkez daha anladm
Sagolasn canmGeçmiş olsun canım
Yok canım zehirlenme değil, vitaminli serum mide bulantısı için iğne bir de boş serum toparladı.Canım ya çok geçmiş olsun üst üste yediğin için mi böyle oldun zehirlenme değil dimi
Bi kaç gün hafif beslen canım dikkat et kendine
Gelelım bana kızlar bacagım agrıyo demıstm bı ara ve dun sıddetlendı hastaneye gıttık doktor bebıse baktı gayet ıyı dedı.ıdrar tahlılı verdm az enfeksıyon cıktı bundan olabılır dedı bacagın agrısı.suan yurumekte zorlanıyorm sadece sol bacagım oyle ve bıraz sıstı.sızın var mı oyle bıseyınız veya duydunuz mu.saglık herseyden onemlı bunu bırkez daha anladm[/QUOT
geçmiş olsun canım nasıl oldu bacağın geçti mi ağrı rahim büyümesi sonucu sinir basısı olup ağrı yapabiliyor uzun süre ayakta kalmayıp dinlenerek biraz önleyebilirsinGelelım bana kızlar bacagım agrıyo demıstm bı ara ve dun sıddetlendı hastaneye gıttık doktor bebıse baktı gayet ıyı dedı.ıdrar tahlılı verdm az enfeksıyon cıktı bundan olabılır dedı bacagın agrısı.suan yurumekte zorlanıyorm sadece sol bacagım oyle ve bıraz sıstı.sızın var mı oyle bıseyınız veya duydunuz mu.saglık herseyden onemlı bunu bırkez daha anladm
Hayırlısı olsun , sünneti sıkıntısız geçmiştir inşallahDua edin kızlar oğlum sünnet olacak bugün birazdan çıkcaz 10 da yatış 11 de sünnete analacaklar sağ Salim hayırlısıyla olsun bitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?