- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
maşallah çok ideal kilonbende yaziyim:)
bugun serbest gunumdu haftada birgun kendime izin veriyorum simit yiyorum:)) bikac patates kizartmasi iki dilim sucuklu yumurta ekliyorum kahvaltima..
ama normal kahvaltim cavdar ekmegiyle tost
peynir domates salatalik recel iki yumurta
temmuzun 7 sinde 63.4 kiloydum 13 agustos yani bugun 64.4 kilo olmusum..
kilon çok güzel gidiyor maşallah sana ben 4. aydayim 4 kilo aldim bile kendimi durdurmam lazimKilom 62.5
Kahvaltı kaşarlı tost 2 dilim peynir
Ara 2 hurma sade kahve
Akşam 2 kepçe yayla çorbası 1 tabak bulgur pilavı 3 köfte 1 kase yoğurt
Ara 1 kase çerez 1 su bardağı nesquikli süt
Bügün 6. ay bitti 7 ye girdik toplamda 6 kilo aldım
Teşekkürler canım bende 4 ile 5. Ay arasında biraz kaçırmıştım, iştah artmıştı toplam 4 kilo almışım bir ayda, doktorum kızdı ayda 2 kiloyu geçme sakin diye bende dikkat etmeye başladım, son üç haftadır kilom hep aynı gidiyor bu seferde bebek kilo alıyo mudur dye endişe etmeye başladım :)kilon çok güzel gidiyor maşallah sana ben 4. aydayim 4 kilo aldim bile kendimi durdurmam lazim
Alıyo canm merak etme bende rahatsızlıgımdan ve sıcaktan dolayı pek yıyemedm ıkı hafta.ama persembe kontrolde 1 kılo olmus mınnak.bız kılo almasakta onlar bızı yedıgı ıcın alıyolarTeşekkürler canım bende 4 ile 5. Ay arasında biraz kaçırmıştım, iştah artmıştı toplam 4 kilo almışım bir ayda, doktorum kızdı ayda 2 kiloyu geçme sakin diye bende dikkat etmeye başladım, son üç haftadır kilom hep aynı gidiyor bu seferde bebek kilo alıyo mudur dye endişe etmeye başladım :)
kontrole gittiğinde belli olur canim benim inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olurTeşekkürler canım bende 4 ile 5. Ay arasında biraz kaçırmıştım, iştah artmıştı toplam 4 kilo almışım bir ayda, doktorum kızdı ayda 2 kiloyu geçme sakin diye bende dikkat etmeye başladım, son üç haftadır kilom hep aynı gidiyor bu seferde bebek kilo alıyo mudur dye endişe etmeye başladım :)
Aksam mııı erken degıl mı kız.hafta sonu 5 te yedık esımle gerı 9 da mıdem kazındı duramadm atıstırdmSlm kızlar ara bir avuç fındık
Akşam şimdi yedim
Bir tabak bulgur pilavı
Yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?