- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Evet banada oyle dıyolar son ıkı ay daha cok alınıyo dıye.ılk deneyım oldugu ıcın bakalm nasıl oluyo yasayıp gorelım ama ıns almayızTecrübeli anneler merak ettiğim bi konu var çevremdeki kişilerden 7. Aya girdn ya şimdi kilo almaya başlarsın asıl kilo son aylarda alınır tarzı konuşmaları sürekli duyuyorum cidden çok mu hızlanıyor bu kilo alımı
Maşallah 6 kilo ile neredeyse bitmiş artıkMeraba bende 38+1 haftalik hamileyim
59 kiloyla hamile kaldim suan kilom 65 fazla almadim cok sukurekmeqi nerdeyse hic yemiyorum ve tabiki herqun 3 lt su bayanlar
Doktorumda aynı cevabı verdi herşey senin kontrolünde diyor dikkat edersen almazsın en fazla ayda iki kilo almalısın diyor, benim genetik biraz sıkıntılı annem teyzemler hep 20 kilo alıp verememişler İnsanlarda böyle deyince bende mi öyle olcam acaba diye düşünmüyo değilimBu durum kişiye göre değişiyor aslında
Ben ilk hamileliğimde 4-5 ay hiç kilo almamıştım olan sonra oldu ama acayip yiyordum durup dururken gelmiyor yani o kilolar ve 4 ayda 24 kilo almıştım
Geldiği gibi de gitmişti ama Doğumdan 4 ay sonra eski kilomdaydım bu arada özellikle son ay alınan kilo kilo değil ödemdir o zaman çok fazla oluyor çünkü
Bu hamileliğimde ilk başta daha fazla aldım 5. Ayımda 5 kilo almıştım bile bebek o zaman 200-250 gr dı
Şimdi artık kg olmasına rağmen 2 ayda 3 kilo aldım bu benim için mucize ilk gebeliği düşünürsek :) bakalım bundan sonrası nasıl ilerleyecek
Velhasıl herşey bizim elimizde
Aynen canım stres yapmadan kontrollü bir şekilde ilerleyelimde alırsakta yapcak birşey yok artık bebişler sağlıklı olsundaEvet banada oyle dıyolar son ıkı ay daha cok alınıyo dıye.ılk deneyım oldugu ıcın bakalm nasıl oluyo yasayıp gorelım ama ıns almayız
Maşallah ne güzel dikkat etmişsiniz boyunuz kaç acaba oda almamız gereken maksimum kiloyu belirliyorMeraba bende 38+1 haftalik hamileyim
59 kiloyla hamile kaldim suan kilom 65 fazla almadim cok sukurekmeqi nerdeyse hic yemiyorum ve tabiki herqun 3 lt su bayanlar
Aynen elımızden gelenı yapalm alırsakta ac gezıcek halımız yok ya halla hallaaaaaAynen canım stres yapmadan kontrollü bir şekilde ilerleyelimde alırsakta yapcak birşey yok artık bebişler sağlıklı olsunda
Canim boyum 1.60 ama ben 18 haftaya kadar kustum cok zor qecti bana hicbisey yiyemedim doqru duzqun 7 kilo verdimMaşallah ne güzel dikkat etmişsiniz boyunuz kaç acaba oda almamız gereken maksimum kiloyu belirliyor
Anladım canım aynıymış boyumuz bende maksimum 67 ile bitirmeyi hedefliyorum hayırlısı bakalımCanim boyum 1.60 ama ben 18 haftaya kadar kustum cok zor qecti bana hicbisey yiyemedim doqru duzqun 7 kilo verdim
InsaAllah canim :) bosverrr alirsanda hic takma biz hamileyiz ayricaliqimiz var yiyebilirizAnladım canım aynıymış boyumuz bende maksimum 67 ile bitirmeyi hedefliyorum hayırlısı bakalım
Doğru söylüyorsun canım en önemlisi onların sağlığı allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahInsaAllah canim :) bosverrr alirsanda hic takma biz hamileyiz ayricaliqimiz var yiyebilirizdoqumdan sonra sislik odem vs baya bi qidiyo zaten kilolar bebeklerimiz saqlikli doqsunda
Annelerin yanında iradeye hakim olmak çok zor bende yarın gidiyorum iki günlüğüne ama artı bir kiloyla geri dönerim kesinSlm kızlar fena abarttım bugün dışardaydım yenmeyecek ne varsa yedim
Şu saatte 75 kiloyum sabaha 74 kiloya merhaba dicem sanırım
Memlekette anneciğimin yanına gidiyorum yarın
2 hafta kalcam Allah sonumu hayır etsin
Bende gıdıyoruuummm yoldaym suan ve aynı korku bendede var emınım alıcam orada yaaaSlm kızlar fena abarttım bugün dışardaydım yenmeyecek ne varsa yedim
Şu saatte 75 kiloyum sabaha 74 kiloya merhaba dicem sanırım
Memlekette anneciğimin yanına gidiyorum yarın
2 hafta kalcam Allah sonumu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?