- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Acıkmıştım erken yedim acıkırsam bi kase çorba içecektim acıkmadım şimdi ara yaptım biraz dondurmaAksam mııı erken degıl mı kız.hafta sonu 5 te yedık esımle gerı 9 da mıdem kazındı duramadm atıstırdm
2 kayısı :)Acıkmıştım erken yedim acıkırsam bi kase çorba içecektim acıkmadım şimdi ara yaptım biraz dondurma
3 kayısı 1 dilim elma
Bence gayet iyi gidiyoruz canım tabiki de kilo alcaz bak şurda 12 haftamız kalmış benim 10 haftam var sezeryan olacağım içinYaKaMoZz-z canm ılk konuya baktımda sen baslayalı ıkı ay olmus ve 3 kılo almıssın.ben baslayalı bır ay olmus ve 1.5 kılo almısım.bence normal gıdıyoruz.ayda 1.5 2 kılo normal bu saatten sonra artık demı yani
Sen tecrubelisın ne guzel.benm ılk bakalm nasıl olacak normal mı sezeryan mı artık.gercekten az kaldı ya.bazıları dıyo zaman gecmıyo dıye ama bana hızlı gecıyo valla.daha dun gıbı takvım yaptıgımda altta 6 haftalık yazıyodu bugun 28 olmusBence gayet iyi gidiyoruz canım tabiki de kilo alcaz bak şurda 12 haftamız kalmış benim 10 haftam var sezeryan olacağım için
Bundan sonra ayda 2 kilo almakta normal üzeri olmasın ona dikkat edelim
Bundan sonrakinde sende tecrübeli olursunSen tecrubelisın ne guzel.benm ılk bakalm nasıl olacak normal mı sezeryan mı artık.gercekten az kaldı ya.bazıları dıyo zaman gecmıyo dıye ama bana hızlı gecıyo valla.daha dun gıbı takvım yaptıgımda altta 6 haftalık yazıyodu bugun 28 olmus
Aynen tecrubeli herkes oyle dıyo kucukken her anın tadını cıkar kafanı takma cok cabuk buyuyolar dıyorlar.ılk oldugu ıcın bılmemezlık korku heyecan sevınc ınsan karısık oldugundan sasıyo galıba.rabbım saglıklı sıhhatlı bol sütlü buyutmeyı nasıp etsn ıns herkeseBundan sonrakinde sende tecrübeli olursun
Bebeğin doğsun o zaman gör zaman nasıl çabucak geçiyor 6,5 yaşında oğlum ne zaman bu kadar büyüdü şaşırıyorum zaman su gibi geçiyor
O yüzden tavsiyem bebeğinin Bebeklik dönemlerini doya doya yaşaman ben herşeyi sanki sorun yapmışım gibi o günler nasıldı hatırlamıyorum bile
Bu durum kişiye göre değişiyor aslındaTecrübeli anneler merak ettiğim bi konu var çevremdeki kişilerden 7. Aya girdn ya şimdi kilo almaya başlarsın asıl kilo son aylarda alınır tarzı konuşmaları sürekli duyuyorum cidden çok mu hızlanıyor bu kilo alımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?