- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Amın canm ıns.bızım kı 14 saat suruyo su saatte hala yoldayız cok yorucu.ıns tayın cıkarda son olur buGünaydın kızlar yoldayım şimdi
Ne tesadüf hepimiz annelerimize gidiyoruz kazasız belasız gidip gelelim inşallah
Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin
Nerden nereye gidiyorsun canım benimde yolculuk 9-10 saat sürecek Allah yardımcımız olsunAmın canm ıns.bızım kı 14 saat suruyo su saatte hala yoldayız cok yorucu.ıns tayın cıkarda son olur bu
Amın canm.mardin midyattan kırşehire geldk canm.saat sabah 8 de geldk sukur.otobüsle geldk dur kalk dur kalk canımız cıktı.Nerden nereye gidiyorsun canım benimde yolculuk 9-10 saat sürecek Allah yardımcımız olsun
Aman canm dıkkat et sana gecmesın hastalık uzak dur.evet ne yıyecegımı sasırıyorm ve boyle gıderse cok kılo alıcam ben yaaaaaKızlar kendimi nazarladım bu sabah 72 çıktım
Valla hamur işi yedim kahvaltıda ne zamandır canım istiyordu.
Eşim de alerji olmuş burnu akıyor, doktora gitti ihmal etmeden ama bana geçti sanırım geniz akıntım başladı.
Naneli şeker tüketiyorum mecbur
F Fatimasevket anne yanı öyle oluyor benim de annem yanımda aynı şehirdeyiz yediriyor valla :)
Hayırlı yolculuklar
Akşam bende karnıyarık 1 tane
1 tabak çorba
1 kase cacık
Sonrasında 1 bardak çay 1 gofret
Yenır canm taze olduktan sonra ne olacak.carfursaya gelmıstı cupra bız aldık yaptık esımle cok guzeldı.Kızlar ya canınızı çektirmek istemem ama Aranızda yazın balık yiyen var mı neye dikkat etmeliyiz? Çok canım çekiyor
Canım benim bi ara çok çekiyordu istavrit yedim en sağlıklısı o bu dönem palamutta yiyebilirsinKızlar ya canınızı çektirmek istemem ama Aranızda yazın balık yiyen var mı neye dikkat etmeliyiz? Çok canım çekiyor
Yenır canm taze olduktan sonra ne olacak.carfursaya gelmıstı cupra bız aldık yaptık esımle cok guzeldı.
Canım benim bi ara çok çekiyordu istavrit yedim en sağlıklısı o bu dönem palamutta yiyebilirsin
Geçmiş olsun canım bildiğim kadarıyla istavrit ve palamut dönemi oluyor ben deniz kenarında ki balıkçılardan canlı canlı almıştım çünkü bolca istavrit yemiştimBu dönemde ne yenir bilmiyorum ben de. Palamut ve istavrit bir de çipura dönemi mi şimdi ? Peki ya somon
Kahvaltı: 1 simit biraz peynir çay ( soğuk algınlığı oldum iştahım Yok)
Öğlen : 1 karnı yarık 1 tabak yayla çorbası
71,1 kg
Bende de kacıyo hep anne yanı olunca.6.5 ayda almadıgım kıloyu son 2.5 ayda alıcam galıbaBu ara fena yiyorum
Ara 3 parça kavun
2-3 dilim şeftali
İki kaşık yoğurt
2. Ara
Bisküvi
Bir bardak gazlı içecek
Akşam çiğ köfte yicem sabaha kesin 75 ile uyanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?