- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Gecmıs olsn rabbım sıfa versn ıns canm.o mıdeyı usutuncede oluyo canm o yuzden sıcak sıcak nane lımon ıc az.ve dolaptan su ıcmeMecbur kaldım gittim hastaneye iki serum takıldı bulantı hapı verildi yediğimi çıkartıyorum yediğim de haşlanmış patates . Sabah iyi olmak istiyorum dualarınızı esirgemeyin
Aynen ıyı oluyo ne kadar cok yedıgımı anlıyorm bır haftadr bende ekmegı cok kacırmaya basladm farkındaym.bu hafta ıcınden ıtıbaren cekı duzen vermem lazm benmdeMerhaba kızlar benim bu hafta ipin ucu kaçtı sanki iştahım açıldı kendimi tutmasam dünyaları yiyeceğim sürekli bi tatlı yeme isteği sabah 63.5 iken şuan 65.5 nasıl iki kilo almayı başardım sabahtan akşama anlamadımhep burayı boşladığımdan oldu yediklerimi başkalarıhla paylaşmak iyi bir kontrol mekanizmasıymış benim için bunu anladım
Allah kabul etsin canım,Slm kızlar oğlumun sünnet mevlidi vardı bugün
Dengesiz beslendim bu yüzden menü paylaşmadım yarın paylaşımlara başlarım bu sabah kilo 74.4
Sağol canım sen nasıl oldunAllah kabul etsin canım,
Günaydın,
Dün kahvaltı: 1 simit, 1 yumurta, 1 bardak komposto, domates peynir
Akşam: 1 somon balığı, salata
Misafirliğe gittik : 1 avuk çekirdek 2 bardak meyve suyu
71,8 kg
Henüz kahvaltı etmedim :)
Dıkkatlı ol canm bu aylarda 12 kılo fazla.son ıkı ay daha cok kılo alınıyo dıyorlar benmde tecrubem yok ılk bebıs bakalm ne olacak.29+3 7 kılo aldm dıkkat ederek27+6 82 kilo başlangıç 70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?