Hamilelikte kilo kontrolü

Mecbur kaldım gittim hastaneye iki serum takıldı bulantı hapı verildi yediğimi çıkartıyorum yediğim de haşlanmış patates . Sabah iyi olmak istiyorum dualarınızı esirgemeyin
Gecmıs olsn rabbım sıfa versn ıns canm.o mıdeyı usutuncede oluyo canm o yuzden sıcak sıcak nane lımon ıc az.ve dolaptan su ıcme

Günaydın kızlar kilo 74.5
Kahvaltı henüz yapamadım düzenli menü paylaşamıyorum bayağı yoğun geçiyor günlerim

Slm kızlar
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
Bir haşlanmış yumurta
Kaşar peynir
Bir bardak çay
2 lokma pekmez
Kabak kızartma

Aksam menü
Bı tabak guvec yemegı
Ekmegı cok yedm sanırım soylemeyım
4 parca karpuz
Saat 3 gıbı komsuya gıttık orada da kucuk bı poaca bır dılım kek ıkı tane kurabıye yedm ve 3 bardak cay ıctm.
Moral olarak ıyı oluyo memleket anne yanı ama kılo olarak bana artıları cok olucak bellı

Merhaba kızlar benim bu hafta ipin ucu kaçtı sanki iştahım açıldı kendimi tutmasam dünyaları yiyeceğim sürekli bi tatlı yeme isteği sabah 63.5 iken şuan 65.5 nasıl iki kilo almayı başardım sabahtan akşama anlamadım hep burayı boşladığımdan oldu yediklerimi başkalarıhla paylaşmak iyi bir kontrol mekanizmasıymış benim için bunu anladım

Aynen ıyı oluyo ne kadar cok yedıgımı anlıyorm bır haftadr bende ekmegı cok kacırmaya basladm farkındaym.bu hafta ıcınden ıtıbaren cekı duzen vermem lazm benmde

Sabah ogle menü
Kılo 69.5
Kocaman bı pıde yedm sıcaktı tereyagı da vardı dayanamadm cok kacıyo bı haftadr ekmek yaaa.
Bıraz peynır recel
3 bardak cay
Bı tane haslanmıs yumurta

Slm kızlar oğlumun sünnet mevlidi vardı bugün
Dengesiz beslendim bu yüzden menü paylaşmadım yarın paylaşımlara başlarım bu sabah kilo 74.4
Allah kabul etsin canım,

Günaydın,
Dün kahvaltı: 1 simit, 1 yumurta, 1 bardak komposto, domates peynir

Akşam: 1 somon balığı, salata
Misafirliğe gittik : 1 avuk çekirdek 2 bardak meyve suyu

71,8 kg

Henüz kahvaltı etmedim :)

Sağol canım sen nasıl oldun

Sabah ogle menü
Kilo 69.5
Bıraz patateslı yumurta
Peynır ve tereyagı
3 dılım ekmek
Bıraz domates ve recel
2 bardak cay

Aksam menü
Bulgur pılavı ve bıraz yufka ekmek
Salata
Bı kase cacık
3 parca karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…