Hamilelikte kilo kontrolü

Aksam menü
Yaprak sarması
Bı parca et haslama
3 parca kavun
Ikı dılım ekmek
Yemekten oncede ıkı dılım baklava ve 3 tane kucuk un kurabıyesı kacırdm

tatlimm tatlimmm tatlimmm baktin bizden hayir yok kendine gunluk mu actin yaa cok iyi yapmissin umarim diledigin kiloda kapatirsin hamişligini
ben de gunluge ugrasamasam da verdim kilo 5 kilo kadar daha da vericem uzun suruyor bebikle zor oluyor duzenli beslenme ama kararliyim incecik olucam yine

:) maşallah canım iyi kilo vermişsin
Bi kaç gün devam ettim baktım sizden ses soluk yok böyle bir konu ben ve benim gibiler için iyi olur diye düşündüm

Sabah menü
Kılo 69.5
Ikı tane peynırlı corek
Ikı bardak cay
Bı tane kucuk eksı elma

:) maşallah canım iyi kilo vermişsin
Bi kaç gün devam ettim baktım sizden ses soluk yok böyle bir konu ben ve benim gibiler için iyi olur diye düşündüm
iyi yapmissin tatlimmmm arkadaslar aktif olunca insanin istikrari daha yuksek oluyo biz de yazicaz gunluge ara ara , bize de ugrarsin

Aksam menü
Ikı tane bıber dolması
Bıraz uzum
3 parca karpuz
Yemekten once de ıkı tane kucuk un kurabıyesı kacırdm cunku cok sevıyorm bayadır yemıyodum.Esım almıs gunluk az az yıyorm.

Günaydın kızlar,
Akşam 2 biber dolması, 1 tabak mercimek çorbası
1 kase yoğurt 2 kase salata
3 adet kurabiye

Sabah: biraz kıymalı börek
1 bardak çay 1 yumurta 2 kurabiye

71,6 kg

Bu arada aranızda balık yağı başlayan var mı doktor verdi dün, ama aç mı tok mu içeyim yazmamış. Eczaneye de sormadan almış eşim. Bilemedim.

Günaydın kızlar
Kilo 74.6 dün kısır yedim bi kaç gün şişliği devam edecek
Kahvaltı henüz yok

Kahvaltı
Kepekli grisini
1 haşlanmış yumurta
Biraz menemen
Kaşar peynir
Domates
Bir tatlı kaşığı pekmez
Bir bardak çay
Biraz kahvaltılık sos

İçiyorum ben gün içinde yemekten hemen sonra
Marincap diye bi balık yağı.5. Ayda vermişti doktorum

İçiyorum ben gün içinde yemekten hemen sonra
Marincap diye bi balık yağı.5. Ayda vermişti doktorum
Ne güzel ya, bize verdi solgar. Baya pahalı geldi.
Öyle yapayım bende. Sende çok açlık yaptı mı ?
Bi de magnezyum kalsiyum düzenli kullanıyor musun ? Suda eritmeli olduğundan ben kaçak içiyorum bırakıyorum arada. Hele magnezyum 2 haftadır içmiyorum . Hap olanı Yok dedi doktor ama varmış. Ben de kafama göre almak istemiyorum.
Magnezyum sadece bacak ağrısı için değil mi? Çocuğa faydası var mı? Doktora sormaya korktuklarımı sana sorayım

Sabah ogle menü
Kilo 69.5
Kucuk bı tane corek
Ikı haslanmıs yumurta
Bıraz peynır dereotu maydonoz
3 bardak cay
Bıraz oncede 1 dılım baklava kacırdm

Ben hıcbırınıde kullanmıyorm haplardan nefret edıyorm ya.vıtamın hapı decavıt d vıtamını ve demır hapı var onları bıle savsaklıyorm annemlere geldm gelelı

Canım sancı vardı kasıklarımda bana da efermag diye magnezyum ilacı verdi ama başlamadım içmeye.ferro sanol verdi Demir kan için ona başlayacam. Keşke hiç ilaca ihtiyacımız olmasa ama napalım

Aksam menü
Bıraz yaprak sarması
Kucuk bı kase yogurt corbası
Bı tane kucuk ıclı corek
Saat 3 gıbı bıraz balla ekmek
Bı tane armut
Ikı tane un kurabıyesı

Canım sancı vardı kasıklarımda bana da efermag diye magnezyum ilacı verdi ama başlamadım içmeye.ferro sanol verdi Demir kan için ona başlayacam. Keşke hiç ilaca ihtiyacımız olmasa ama napalım
Eskiden insanlar böyle şeyler kullanmazmış ama gıdalar daha sağlıklıymış. Bize ondan Bunları veriyorlar herhalde.

Sabah istifra ettim kızlar son 2 saattir mide ağrım var. Gebelikten önce hiç mide sıkıntım olmadı sırtım bile ağrıyor ağzıma ekşi su geliyor. Artık hastaneye gitmek istemiyorum

Mecbur kaldım gittim hastaneye iki serum takıldı bulantı hapı verildi yediğimi çıkartıyorum yediğim de haşlanmış patates . Sabah iyi olmak istiyorum dualarınızı esirgemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…