Hamilelikte kilo kontrolü

Günlükcüm
1 saat önce Ara yaptım
Bir muz
Bir bardak süt
Akşamı birazdan yerim tavuklu bezelyeli patates yemeği
Yanına bolca yeşillik salatası olacak

Günaydın günlük
71.4 kg çıktım bu sabah her zaman ki yerde tartılmaya karar verdim yanlışta olsa ilk böyle başladım

3 olgunlaşmamış kayısı
Kahvaltı şimdi yapcam
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Beyaz ve kaşar peyniri
Yeşil zeytin
Bir bardak çay
İki dilim çavdar ekmeği

Günlükcüm bugün ara öğünde abur cubur yemek istiyorum hergün aynı şeylerden sıkıldım bugün izin verdim kendime

Abur cuburları yedim ne yediğimi yazmim daha iyi :)
Uzun zamandır kısır istiyordum akşam yemeği niyetine kısır yapıp yesem mi acaba
Bi taraftan da yersem iki gün şişlik devam edecek buda + lar olacak baskülde bugünlük izin günüm olsun yarın telafi ederim inşallah

Slm günlük
Akşam yemeğimi yedim
Çooook az zeytinyağı bol narekşisi
Bol yeşillikle kısır yaptım koca bi tabak yedim
Bundan sonra sadece yoğurt yerim yada süt içerim

Günaydın günlük
71.6 kg çıktım bu sabah
Kahvaltı öncesi bir kayısılı activia
Klasik kahvaltı

Günaydın günlük
71.6 kg çıktım bu sabah
Kahvaltı öncesi bir kayısılı activia
Klasik kahvaltı
Geçen yıl korunmayı bırakmadan kilo vermiştim çok güzel. Temmuz da hamile kaldım ilk ay sonra düşük oldu. Stresten çok kilo alan biriyim. Adet düzenim bozuldu tekrar gebe kalamadım derken fazlası ile aldım o kiloyu. Bebişim olsa senle devam etseydim keşke. Sınavım var bide 1 yıldır çocuğum olmuyo derken okdr stresliyimki şimdi. Eşim gözle görülecek kadar alıyosun hergün diyo. Allah sonumu hayır etsin

Geçmiş olsun canım öncelikle güzel tarafından bak hayata en azından hamile kalabiliyorsun herşeyin vakti zamanı var stres yapıp kendini üzme boşyere aniden gelir bebeğin merak etme şimdiden dikkat et kilona hamileyken fena takarsın sonra benim gibi

2 haşlanmış mısır yedim çok büyük değildi
Mısır candır :)
Ben de bu sabah kaçamak yaptım 2 poğaça yedim evde yapmıştım.
Activia yiyorum 1 haftadır düzenli.. şişkinliğim dediğim gibi tuvalet sıkıntısındanmış.
70.4 ü görmüştüm şimdi 69 :)

Bende bazen kaçamak yapıyorum o kaçamakları sadece akşam yapmıyorum bu kadar da olsun ama dimi zayıflamaya çalışmıyoruz sonuçta
Activia bana da çok iyi geldi ya

Akşam yemeğimi yedim şimdi
Koca bir tabak kırmızı et haşlama patatesli

Bende bazen kaçamak yapıyorum o kaçamakları sadece akşam yapmıyorum bu kadar da olsun ama dimi zayıflamaya çalışmıyoruz sonuçta
Activia bana da çok iyi geldi ya
düzenli yemek gerekiyormuş activiayı. ben de ek olarak günde 2 kayısı kurusu yiyorum oh mis :)
tabi zayıflamaya çalışmıyoruz, amaç dengeli gitmek.

düzenli yemek gerekiyormuş activiayı. ben de ek olarak günde 2 kayısı kurusu yiyorum oh mis :)
tabi zayıflamaya çalışmıyoruz, amaç dengeli gitmek.
Evet canım düzenli yiyince etkisi oldu bende hatta yediğim ilk 2 gün bumu dedim bi işe yaramadı
Tadını beğenince devam ettim etkisini de gördüm :)
Kayısı kurusu yiyordum yemiyorum artık yaş yiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…