- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Geçen yıl korunmayı bırakmadan kilo vermiştim çok güzel. Temmuz da hamile kaldım ilk ay sonra düşük oldu. Stresten çok kilo alan biriyim. Adet düzenim bozuldu tekrar gebe kalamadım derken fazlası ile aldım o kiloyu. Bebişim olsa senle devam etseydim keşke. Sınavım var bide 1 yıldır çocuğum olmuyo derken okdr stresliyimki şimdi. Eşim gözle görülecek kadar alıyosun hergün diyo. Allah sonumu hayır etsinGünaydın günlük
71.6 kg çıktım bu sabah
Kahvaltı öncesi bir kayısılı activia
Klasik kahvaltı
Geçmiş olsun canım öncelikle güzel tarafından bak hayata en azından hamile kalabiliyorsun herşeyin vakti zamanı var stres yapıp kendini üzme boşyere aniden gelir bebeğin merak etme şimdiden dikkat et kilona hamileyken fena takarsın sonra benim gibiGeçen yıl korunmayı bırakmadan kilo vermiştim çok güzel. Temmuz da hamile kaldım ilk ay sonra düşük oldu. Stresten çok kilo alan biriyim. Adet düzenim bozuldu tekrar gebe kalamadım derken fazlası ile aldım o kiloyu. Bebişim olsa senle devam etseydim keşke. Sınavım var bide 1 yıldır çocuğum olmuyo derken okdr stresliyimki şimdi. Eşim gözle görülecek kadar alıyosun hergün diyo. Allah sonumu hayır etsin
Mısır candır :)2 haşlanmış mısır yedim çok büyük değildi
Bende bazen kaçamak yapıyorum o kaçamakları sadece akşam yapmıyorum bu kadar da olsun ama dimi zayıflamaya çalışmıyoruz sonuçtaMısır candır :)
Ben de bu sabah kaçamak yaptım 2 poğaça yedim evde yapmıştım.
Activia yiyorum 1 haftadır düzenli.. şişkinliğim dediğim gibi tuvalet sıkıntısındanmış.
70.4 ü görmüştüm şimdi 69 :)
düzenli yemek gerekiyormuş activiayı. ben de ek olarak günde 2 kayısı kurusu yiyorum oh mis :)Bende bazen kaçamak yapıyorum o kaçamakları sadece akşam yapmıyorum bu kadar da olsun ama dimi zayıflamaya çalışmıyoruz sonuçta
Activia bana da çok iyi geldi ya
Evet canım düzenli yiyince etkisi oldu bende hatta yediğim ilk 2 gün bumu dedim bi işe yaramadıdüzenli yemek gerekiyormuş activiayı. ben de ek olarak günde 2 kayısı kurusu yiyorum oh mis :)
tabi zayıflamaya çalışmıyoruz, amaç dengeli gitmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?