Hamilelikte kilo kontrolü

Hergün tartılmak doğru değil evet ama kendimi tutamıyorum ki
Meyveyi abartmış olabilirim belki acıktıkça abartmış olabilirim güzel tavsiyelerin için çok teşekkür ederim

5 kılo aldı arkadasım meyveden ve tatlıdan. 1 ayda meyvenın bu kadar kilo aldırdıgını bılmıyordum dıyor. Sonucta sekerli.

hergun tartılmak dogru degıl dıye bısey yok aslında , sadece moral bozuyor. Net sonuc en az 1 haftada ortaya cıkıyor.

Doğru yA ben kesin meyveden kilo alıyorum yediğim meyveler de hep en şekerlisinden kayısı üzüm kavun

ya aslında bi diyetisyen işi çözer. hamile olmasanız diyet deneye deneye en dogrusunu bulursunuz da bebek işin içindeyse olmaz onu bunu denemek kafaya göre.
Bi liste verir size metabolizmanıza göre. Süper olur bence.

ya aslında bi diyetisyen işi çözer. hamile olmasanız diyet deneye deneye en dogrusunu bulursunuz da bebek işin içindeyse olmaz onu bunu denemek kafaya göre.
Bi liste verir size metabolizmanıza göre. Süper olur bence.
En son çare diyetisyen sanırım bi kaç gün meyveyi azaltarak devam edeyim
Yeşil elma alayım çok acıktıkça yerim kalori olarak daha masum diğer meyvelere göre diğer meyvelerden de az az abartmadan tüketirim benim canım tatlı istedikçe kayısı üzüm yedim bol bol
Bakalım inşallah çözüm olur
Çooook teşekkür ederim

Kahvaltı öncesi
Bir ananaslı activia
Kahvaltı
3 dilim karabuğday ekmeği
İkisiyle tost yaptım
Biraz beyaz peynir
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Yeşil- siyah zeytin
Bir bardak çay

Kahvaltı öncesi
Bir ananaslı activia
Kahvaltı
3 dilim karabuğday ekmeği
İkisiyle tost yaptım
Biraz beyaz peynir
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Yeşil- siyah zeytin
Bir bardak çay
Canım yumurta varken tost ve artı 1 dilim ekmek fazla gibi geldi bana. Çok uzun süre tok tutsun diye mi öyle yedin?

Ben bugün yumurtadan kaçamak yaptım.
1,5 kır pidesi ayran -kahvaltı

1 dondurma-bir tavuk budu- domates- 2 dilim tam buğday ekmeği

Meyve olarak 1 porsiyon armut ve şeftali yedim.
Bugün kahvaltı zayıf oldu normalde hergün 1 yumurta ve zeytin peynir yerim. Bazen aşerme doğrultusunda gidiyorum :)

Canım ekmekler çok ince yağsız kup kuru tost yapıyorum
Düzenli olarak hergün sabahları 3 dilim ekmek yiyorum unonun tost ekmekleri ince oluyor
Birde 3 gündür yatılı misafirim vardı bu gece yolcu ettim onları artık daha düzenli beslenirim
Bugün neler yediğimi bi bilsen akşama kadar dışarıdaydım misafirlere İstanbul'u gezdirdim 1 de çıkıp 8 de eve girdim çok yürüdüm çok yorumdum
Neler yediğime gelirsek 3 gibi bir haşlanmış mısır bir simit
Saat 5-6 gibi burger yedim sonra da iki top dondurma
Yedim bugünü saymasak olur mu

Tamam o zaman bugünü pas geçtik

Günaydın günlüğüm
Bu sabah 71.5 kg çıktım
Sanırım baskülüm yanlış tartıyor 600-700 gr
Yatak odamda parkenin üzerinde her yeri farklı tartıyor çünkü sonra banyo yA koydum orda daha net sonuç aldım farklı farklı tartmıyor en azından yarından itibaren orada tartılmay başlıcam eğer bugün kilo almazsam 500 gr lık bi azalma olabilir oda baskülün yeri değiştiği için

Slm günlük
Öğle
Kazandibi
Taze sıkılmış portakal
Akşam yarım saat önce
Bir porsiyon iskender
Salata

Günlükcüm şimdi bir kase yoğurt yedim
Bir saat önce oğlum kek yiyordu sadece bi ısırık aldım güzel koktu da

tavsiyem cavdar ekmegi alman tok tutuyor ve bebegi besleme ozelligide var bide protein agirlikli beslen kilo aliminida azaltir bebegede iyi gelir..gunde iki yumurta iki bardak sut haftada 200 gr kirmizi et oglen tavuk yaninda sebze gun icinde kuru kayisi ve ceviz bunlar bana doktorun tavsiyeleriydi uyguladigimdan beri hep tok oldugumu acikmadigimi hissediyorum hemde bebegin hareketleri artti sanirim hosuna gitti

Günaydın günlüğüm
Mutlu uyandım dün ve bugün bağırsaklarım düzene girmiş sanki inşallah böyle devam eder
Bu sabah kilom yatak odasında tartıldım 71.3
Banyo da 70.9 400 gr fark varmış
70.9 u baz alarak devam ediyorum artık

Teşekkür ederim sabahları ikiye çıkartayım yumurtamı o zaman zaten severek tüketiyorum çavdar ya da karabuğday yiyordum karabuğdayı eledim
Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bazen dikkat edemiyorum
Bende beslenmemden abur cuburu çıkartıp sağlıklı beslenmeye başladığımda tok olduğumu anlamaya başladım önceden dünyayı yerdim gece yatmadan yine karnım acıkırdı şimdi öyle değilim 6-7 den sonra yemek hiç yemiyorum bi kase yoğurt yedim çokta güzel doyurdu hemde bebeğimin en çok ihtiyacı olan şeyi tüketince de gönlüm de rahat oldu
Şimdilik iyi gidiyorum sanki kanızlığı da çözdüm gibi böyle devam eder inşallah
Tekrardan teşekkür ederim yorumun için

Slm günlüğüm kahvaltımı yazayım 10.30 gibi yaptım
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Beyaz peynir
7-8 yeşil 2 siyah zeytin
Bir bardak çay
2 dilim çavdar ekmeği
Bir lokma kaymak bal (oğlum yemeyince yedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…