- 16 Mart 2017
- 964
- 1.918
- 33
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Hergün tartılmak doğru değil evet ama kendimi tutamıyorum ki
Meyveyi abartmış olabilirim belki acıktıkça abartmış olabilirim güzel tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
Doğru yA ben kesin meyveden kilo alıyorum yediğim meyveler de hep en şekerlisinden kayısı üzüm kavun5 kılo aldı arkadasım meyveden ve tatlıdan. 1 aydameyvenın bu kadar kilo aldırdıgını bılmıyordum dıyor. Sonucta sekerli.
hergun tartılmak dogru degıl dıye bısey yok aslında , sadece moral bozuyor. Net sonuc en az 1 haftada ortaya cıkıyor.
En son çare diyetisyen sanırım bi kaç gün meyveyi azaltarak devam edeyimya aslında bi diyetisyen işi çözer. hamile olmasanız diyet deneye deneye en dogrusunu bulursunuz da bebek işin içindeyse olmaz onu bunu denemek kafaya göre.
Bi liste verir size metabolizmanıza göre. Süper olur bence.
Canım yumurta varken tost ve artı 1 dilim ekmek fazla gibi geldi bana. Çok uzun süre tok tutsun diye mi öyle yedin?Kahvaltı öncesi
Bir ananaslı activia
Kahvaltı
3 dilim karabuğday ekmeği
İkisiyle tost yaptım
Biraz beyaz peynir
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Yeşil- siyah zeytin
Bir bardak çay
Canım ekmekler çok ince yağsız kup kuru tost yapıyorumCanım yumurta varken tost ve artı 1 dilim ekmek fazla gibi geldi bana. Çok uzun süre tok tutsun diye mi öyle yedin?
Ben bugün yumurtadan kaçamak yaptım.
1,5 kır pidesi ayran -kahvaltı
1 dondurma-bir tavuk budu- domates- 2 dilim tam buğday ekmeği
Meyve olarak 1 porsiyon armut ve şeftali yedim.
Bugün kahvaltı zayıf oldu normalde hergün 1 yumurta ve zeytin peynir yerim. Bazen aşerme doğrultusunda gidiyorum :)
Tamam o zaman bugünü pas geçtikCanım ekmekler çok ince yağsız kup kuru tost yapıyorum
Düzenli olarak hergün sabahları 3 dilim ekmek yiyorum unonun tost ekmekleri ince oluyor
Birde 3 gündür yatılı misafirim vardı bu gece yolcu ettim onları artık daha düzenli beslenirim
Bugün neler yediğimi bi bilsen akşama kadar dışarıdaydım misafirlere İstanbul'u gezdirdim 1 de çıkıp 8 de eve girdim çok yürüdüm çok yorumdum
Neler yediğime gelirsek 3 gibi bir haşlanmış mısır bir simit
Saat 5-6 gibi burger yedim sonra da iki top dondurma
Yedim bugünü saymasak olur mu
Teşekkür ederim sabahları ikiye çıkartayım yumurtamı o zaman zaten severek tüketiyorum çavdar ya da karabuğday yiyordum karabuğdayı eledimtavsiyem cavdar ekmegi alman tok tutuyor ve bebegi besleme ozelligide var bide protein agirlikli beslen kilo aliminida azaltir bebegede iyi gelir..gunde iki yumurta iki bardak sut haftada 200 gr kirmizi et oglen tavuk yaninda sebze gun icinde kuru kayisi ve ceviz bunlar bana doktorun tavsiyeleriydi uyguladigimdan beri hep tok oldugumu acikmadigimi hissediyorum hemde bebegin hareketleri artti sanirim hosuna gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?